• Anonym (Anna den late)

    Är det så fel att vilja bli lyxhustru?

    Min dröm är att hitta en snäll stabil man som inte har något emot att försörja mig. Han jobbar och jag sköter hushållsarbetet (i en liten lägenhet), jag behandlas som en prinsessa av honom och kan spendera det mesta av dagarna med att jogga, träna, pyssla, läsa böcker och vara söt. jag vill inte heller behöva gå till arbetsförmedlingen eller låtsas vara sjuk för att bli sjukskriven utan vill kunna strunta i allt det.

    Gärna ett barn, helst inte fler. Jag kräver inte någon lyx, inte några dyra vanor, ingen rikedom. Äter vanlig husmanskost och handlar kläderna på Ullared. Om han får ut kanske 20 000 i månaden så räcker det och vi har till mat, hyra, räkningar och ger mig utöver det kanske 2-3 tusen att shoppa för varje månad så räcker det.

    Är det här verkligen för mycket begärt i livet? Jag tycker inte det, men ändå så måste jag stå här och byta blöjor på senildementa som inte vill byta blöjor på självaste midsommardagen....vilket jävla öde.

    Jag är jävligt snygg dessutom, och bara 22 år gammal. Skall livet vara såhär?  

  • Svar på tråden Är det så fel att vilja bli lyxhustru?
  • Anonym (Mjo.)

    Men menar du verkligen lyxhustru och inte hemmafru? Lite skillnad.. Skulle inte kalla det där för att vara lyxhustru. Missförstå mig inte, det låter bra, men lyxhustrun shoppar nog för lite mer än 2000-3000 kr och på andra ställen än Ullared. Men alla har vi olika syn på lyx ifs. :D

  • Anonym (Mjo.)

    Och en sak till.. Din pension? Tänkt något på den?

  • Anonym (Mjo.)
    Alvina skrev 2015-06-20 21:53:13 följande:

    Lyxhustru? Vad har det att göra med trådstarten? Det du beskriver är ju raka motsatsen?


    Min teori är att hon menar hemmafru, eller blandar ihop begreppen. 
  • Petite Chérie

    Tjänar han bara 20k så är du inte en lyxhustru, utan en hemmafru och knappt det. Hur klarar sig 3 personer på 20k? Ni behöver ju minst en trea så att barnet får eget rum och vad kostar en sån idag? 9-10k i månaden? Eller tänkte du att ungen skulle dela rum med er för att du inte pallar jobba?


     


     


    Crazy people don't know they're crazy. I know I'm crazy, therefore I am not crazy. Isn't that crazy.
  • Anonym (trött)

    TS är en oerhört barnslig, lat liten skitunge.
    "Lyxhustru" är något helt annat än det ts beskriver.

    Hade jag haft en unge med den inställningen hade jag blivit vansinnig.

  • Anonym (Mjo.)
    Anonym (Anne) skrev 2015-06-20 22:36:29 följande:

    Jag tror inte att det är så många här som vet hur det är att jobba med senildementa. Att arbeta med en gammal j**el som har bajs fulla blöjan men ska slå dig för att du ska byta. Den dagen det kommer ett parti som är för "human avlivning av människor" så kommer jag att rösta på dom. 


    Tyckte det var ett bra, givande jobb. Lite långtråkigt kanske.. Tur att alla inte har din vidriga inställning. Dom är ju sjuka!? Hoppas inte du hamnar där som gammal! Eller dina egna föräldrar. Då önskar du nog en annan inställning från vårdpersonalen.
  • attid89

    Jag hade också kunnat tänka mig att vara lyxhustru, men det blir man knappast om mannen får ut 20000. Min man får ut mellan 50-60 000 i månaden och jag jobbar ändå... Vi hade såklart klarat oss på hans lön men är det allt livet skall gå ut på - att "överleva"? Du kan ju inte direkt hitta på en massa kul grejer om dagarna utan lär ju bli VÄLDIGT låst till att göra ingenting alt. sånt som kostar gratis. Med andra ord - du lär ha sjukt långtråkigt! :O

  • Hannananana
    Anonym (banker) skrev 2015-06-20 22:49:21 följande:

    Jag ser 90-talister på väg till föräldrarna eller arbetsförmedlingen på pendeltåget ibland. Ofta i vita jeans och med skorna på motsatta sätet.

    Jag är chef och får då och då ansökningar från just 90-talister som utförligt förklarar vilka jobb de inte vill göra. Oavsett meriter blir det förstås inget med den inställningen. Och här är en tråd till från en 90-talist helt utan ambition som helt ogenerat ser det som den naturligaste saken i världen att leva på någon annan. Det är en bortcurlad generation som helt saknar insikt om vilka prestationer som krävs för att överleva i en global konkurrens.


    Känns det bra att generalisera? Jag och alla mina vänner är 90-talister. 75% av oss har jobbat som telefonförsäljare vilket ingen 70?taliset jag känner tycker är ett väldigt jobb. Jag och 25% av mina vänner har jobbat konstant sedan 1an på gymnasiet. Varken jag eller min sambo har tackat nej till ett jobb. Vi har aldrig varit arbetslösa.

    I min bekantskapskrets finns inget som heter betald övertid eller lönsamma. Vi är vana att konkurrensen är så hög att man tackar ja till jobb innan de säger lönen, de får man ju se på lönespec sen. Jag studerar idag men måste ju jobba på sommaren och har sökt jobb på McDonalds och vården men blivit nekad efter intervju då jag genetiskt har fel på ryggen och bäckenet. Jag måste jobba för att betala hyra men arbetsgivarna har menat, med läkare att det är för skadligt för mig att jobba på dessa jobb, jaha men man har inget val idag?

    Min bästa vän har tre jobb samtidigt och har inte råd som 23åring att flytta hemifrån. Jag tror alla generationer blir sedaa som lata
  • Anonym (Wildrat)

    20000kr räcker inte till nån lyx och inte heller en massa kläder och resor till Ullared.
    Det är ungefär de pengarna vi har och det är ett pysslande varje månad att få pengarna att räcka till det nödvändigaste och det är ingen lyx där.

  • Anonym (Mjo.)
    attid89 skrev 2015-06-20 23:36:44 följande:

    Jag hade också kunnat tänka mig att vara lyxhustru, men det blir man knappast om mannen får ut 20000. Min man får ut mellan 50-60 000 i månaden och jag jobbar ändå... Vi hade såklart klarat oss på hans lön men är det allt livet skall gå ut på - att "överleva"? Du kan ju inte direkt hitta på en massa kul grejer om dagarna utan lär ju bli VÄLDIGT låst till att göra ingenting alt. sånt som kostar gratis. Med andra ord - du lär ha sjukt långtråkigt! :O


    Fast, vadå långtråkigt!? Jag har sällan långtråkigt, tränar, promenerar o gör saker med hunden/vänner. Pysslar med handarbeten osv. Finns dessutom massor att se/göra som inte kostar mycket alls. Jag o min sambo har "vanliga" inkomster, dvs tillsammans får vi ut ca 35.000kr och jag känner inte att vi måste göra saker som inte kostar.. Visst, resor måste vi ju spara till osv..
Svar på tråden Är det så fel att vilja bli lyxhustru?