• 180611

    första försöket RMC

    Cia33 skrev 2016-09-03 19:16:12 följande:

    Känner att jag behöver skriva av mig lite. Det känns jättejobbigt nu då detta blir mitt sista försök på rmc. Jag hoppas att det går, men eftersom jag inte verkar kunna få något till frysen så känns det rätt hopplöst. Vågar inte riktigt hoppas på att allt ska gå bra. Jag vet att man kan fortsätta med privata alternativ, men då måste man betala för det mm. Och dessutom leta upp en klinik som fungerar. Att sedan flera av mina kompisar och kollegor på jobbet blir gravida och får barn hela tiden hjälper inte direkt.


    Ja ibland behöver man bara få skriva av sig lite. Det är tufft och oroligt och svårt att våga hoppas! Jag vet inte hur du känner men jag kan iaf tycka att det känns rätt bra efter man haft en liten dipp för då kommer man liksom ofta igång igen med ny energi och nya sett att se på saker. Hoppas du kan dra nytta av att du är lite nere nu och sen komma igen ännu starkare!!
  • 180611

    Hoppas att det går bra alla som är mitt uppe i era behandlingar nu för september verkar vara magisk!! Jag är nämligen gravid!!!!! Spontant!! Efter 3 år utan ett plus! Så all lycka till er andra också nu!!! O Jooo Grattis till dig också!!!!

  • 180611
    jooo skrev 2016-09-25 10:53:41 följande:

    Åh gud va roligt att höra. Tänk att vi plussade samma månad spontant båda. Vart hänger du nu, i nån tråd? Skulle va kul o följas 180611 :)

    O lycka till ni alla :) Jag håller mig uppdaterad på era resor men på håll


    Ja visst är det konstigt? Men fantastiskt! Skrev precis i en tråd med BF maj/juni. När är du beräknad? Skriver du i nån tråd? Ja jag följs gärna åt! Och till er andra så verkligen lycka till! Mirakel händer verkligen och precis som Jooo följer jag er med spänning!
  • 180611
    believe 88 skrev 2016-10-19 10:57:34 följande:

    Tog ett test nu på morgonen och fick mig en riktig chock. GRAVID 1-2 kom upp..


    Åååå Grattis!!! Vilka fantastiska nyheter!! Nu har det verkligen lossnat!! Nu kommer säkert ni andra få plus snart också!!!
  • 180611
    believe 88 skrev 2016-11-11 09:27:52 följande:

    Hallå tjejer..

    Hur får det för er?

    Tyvärr tog min resa slut för någon vecka sen... blir att få göra nytt försök. Men nu vet vi ju att det funkar. Jag blev ju gravid men fick tidigt missfall. ..


    Åh nej!!!! Så otroligt tråkigt! Förstår att ni sörjer men precis som du säger nu vet ni ju att det går även om det självklart känns otroligt orättvist!!!
  • 180611

    Så härligt att höra att ni kämpar på!! Precis som du Kristinag säger är det verkligen så att man är inte ensam. Det är verkligen min största lärdom nu när jag faktiskt blivit gravid. Det är så många man pratar med som också haft problem!! Som jag aldrig kunnat ana! Det är ganska tröstande för mig. För även om lyckan är total över att vi nu går in i v. 23 imorgon så sitter ändå de där 3 åren med som en väldigt jobbig i tid i livet när man inte visste hur det skulle bli! Men också den fantastiska lycka när man ÄNTLIGEN får vara med om detta fina! Det kommer hända för er med! Jag menar vi gjorde 3 frysåterföringar utan minsta lilla plus men så emellan 2 behandlingar så lyckas vi spontant. Vad är oddsen för det? Lyckan kommer snart!! Men självklart är vägen fram dit otroligt tuff! Lycka till!!

  • 180611

    Hej! Vad glad jag blir att det har hänt grejer här i tråden!!! Niaa antar att guldklimpen har anlänt? Grattis!! Och belive! Stort grattis till dig med!! Hur långt har du kommit? Min lille kille är nu drygt 7 månader och är världens gladaste kille men som precis har fått feber för första gången! Tufft men man är ju så otroligt tacksam för att man får ha honom i sitt liv! Önskar er alla stort lycka till med allt!!

  • 180611

    Ja tiden går läskigt snabbt ibland! Ok är det något som oroar dig Believe88 eller är det bara lite lätt i överkant? Hoppas iaf att det går jättebra!

    Hej Cia33! Kul att höra från dig! Känns det bra nu inför nästa omgång? Laddat upp med ny energi? Så kul med nytt hus! Kan dessutom vara rätt skönt med lite annat att fokusera på ibland. Vi byggde ju hus mitt i allt. Vet att grunden till huset gjordes samma dag vi hade äggplock och jag blev akut dålig o inlagd. Världens sämsta tajming men allt går! Man lär sig det tycker jag. Känner ni andra likadant? Att man bara löser allt som kommer i ens väg på nåt sätt. Det är inte alltid lätt men på nåt sätt så kommer man ju framåt fast kanske inte på det sättet som man trodde först.

  • 180611
    believe 88 skrev 2018-01-19 05:40:55 följande:

    Allt såg jätte bra ut på tillväxtultraljudet. Han följer sin kurva jätte bra. Nu låg han bara 16% över istället för 28%. Så det var ju inget att oroa sig över..


    Kanon ju! Åh är det en liten pojke ni väntar? Stort Grattis!
  • 180611
    Niaa skrev 2018-02-01 09:00:57 följande:

    Lycka till Cia33! Håller alla tummar för att det ska gå vägen nu :)

    Här sitter jag med en liten flicka som blir åtta veckor på måndag. Fortfarande lite overkligt :)


    believe 88 skrev 2018-02-24 10:51:45 följande:

    Den 14/ 2 bestämde sig lilla killen för att komma ut. ;)


    Åhh grattis!!! Har förlossningarna gått bra?!!
  • 180611
    believe 88 skrev 2018-02-26 09:53:37 följande:

    Förlossning gick väldigt bra.

    Hade inte många värkar men dom var starka och långa. Från vi kom in till förlossningen tills han var ute tog 11 timmar.


    Härligt att höra! Det är verkligen en upplevelse!
  • 180611

    Hej! Oj så länge sen jag var inne här. Joo hur gick det för er? Vi har hunnit få ett barn till så nu har vi två grabbar här hemma sen ett drygt år tillbaka. Men man är fortfarande otroligt tacksam och önskar såå att alla ska få sin dröm. Hoppas att ni alla har lyckats på ett eller annat sätt.

Svar på tråden första försöket RMC