• 180611

    första försöket RMC

    Usch har en sån jobbig dag. Har sån ångest inför att vi ska träffa min svåger o svägerska snart. Varje gång jag träffar dem nu så vågar jag knappt andas. Är fullkomligt livrädd för att de ska säga att de väntar barn... är någon fix idé hos mig antar jag. De är yngre än oss o hon gillar egentligen inte alls barn. Vilket hon alltid har sagt o klagar på barn hela tiden. I övrigt så funkar det liksom sådär med henne inom familjen vilket har varit lite turbulent under åren Jag har egentligen ingen direkt skräck för att träffa andra som kan vara gravida men just dessa två sitter som en ständig tagg i hjärtat. O det värsta är ju att man kan ju bara inte sluta umgås med dem. De är ju en del av familjen! O det kanske är där skon klämmer. Att jag inte kommer kunna komma undan liksom. Sen så är det klart att det skulle kännas såå orättvist om de fick barn före oss då de verkligen inte ens tycker om barn. Men jag vet att jag är orättvis mot dem med nu. Inte deras fel att vi har svårt att få barn. Är det någon annan som kan känna såhär nån gång?

  • 180611
    jooo skrev 2016-04-23 20:30:30 följande:

    Ush förstår precis. Min svägerska är gravid igen..vi hade kalas gör min sambos brorson förra veckan och ka inte annat än kolla avundsjuk på deras mage som börjat puta nu..de lyckades på första försöket med första barnet och nu på andra försöket....inte alls stressande o orättvist..men som du säger inte deras fel. Jag kommer dock ligga lågt att träffa dem nu ett tag. Tycker mycket enklare när barnet kommit..nått med gravidmagen som är jobbigt.


    Ja visst är det så?! Att det är just magen som är jobbigast! När barnet väl kommit tycker jag inte hellre att det är så farligt. Sen i detta fallet är det nog nästan värst att gå o vänta på beskedet. Bestämde mig faktiskt för att inte träffa dem nu. Är praktiskt nog väldigt förkyld just nu. Så skyllde på det. Dessutom fick jag även en liten liten blödning idag. Så nu kommer väl säkert mensen tidigt också så att återföringen kanske krockar med en viktig jobbresa. Vet att jag låter så bitter just nu. Har nog tyvärr bara en låg dag. Sorry
    believe 88 skrev 2016-04-23 19:48:09 följande:

    Japp jag känner igen mig jätte mycket.

    Jag tycker att det är jätte jobbigt att träffa människor som är gravida. Just nu hat jag två syskon som är gravida och träffade dom idag och det var jobbigt. Dom pratade om sina graviditet och dom vet att vi har svårt för att få barn men dom verkar inte bry sig utan det är bara så åå jobbigt att vara gravid säger dom... så man försöker undvika dom just nu men det är inte lätt.


    Usch vad jobbigt!! Lider med dig!! Ja undvik dem om det känns bäst iaf vid de tillfällen som funkar...
  • 180611
    Cia33 skrev 2016-04-23 22:52:32 följande:

    Känner också igen mig i ovan. Har flera kollegor på jobbet dom varit gravida i omgångar och även vänner. Jättejobbigt att se hur lätt det är för en del. Det känns som att alla utom jag kan bli gravida. Men jag hoppas på att mitt lilla ägg blir en fullträff denna gång.


    Ja jag hoppas verkligen på att det fungerar denna gång? Du börjar närma dig testdag nu va? Hur mår du?
  • 180611
    Cia33 skrev 2016-04-24 14:45:50 följande:

    Testdag på fredag. Känns bra förutom den lätta mensvärklilnande känslan jag har. Men jag har haft den genom hela ruvningsperioden så det behöver inte vara negativt hoppas jag.


    Oo tänk om det faktiskt har fungerat nu?!! Det vore ju fantastiskt!!! Hoppas så för din skull! Är dags för ett plus nu! En fråga... nån som vet om rmc för frysåterföring på söndagar?
  • 180611
    Niaa skrev 2016-05-15 14:13:59 följande:

    Tjejer - hur går det för er?

    Här har jag börjat spraya igen och man räknar med äggplock V.23, så om lite drygt tre veckor om allt vill sig väl :)


    Hej! Vad roligt att ni är igång igen!!! Spännande! Nu måste väl allt klaffa tycker man!! Vi är mitt uppe i ett fet försök. Ostimulerat. Fick positivt på äl-stickan i torsdags och planerad återföring av en blastocyst är på onsdag kl. 14.00. Äntligen!
  • 180611
    believe 88 skrev 2016-05-16 14:28:42 följande:

    Oj så roligt. Tre veckor kommer att gå snabbt. .

    Själv så har vi fått en tid i början av nästa vecka för insättning. .


    O vad spännande nu är vi i fas igen! Jag ska få en blastocyst återförd imorgon. Så spännande men ändå läskigt! Hur känns det för dig? Så skönt när ägglossningstestet äntligen visade glad gubbe!????
  • 180611
    believe 88 skrev 2016-05-18 05:35:48 följande:

    Ja viste är det. Så nervösa.

    Vad spännande. Då ligger du några dagar före mig. Du får berätta allt sen hur det går hur det kändes ja allt vill jag veta.

    Jo jag blev jätte glad när omslaget kom blev lite nervös att kroppen skulle börja dumma sig. Så på måndag är det återförning. ..


    Ja precis! Ska åka upp idag. Börjar bli lite fundersam på förberedelser. Det enda som står i pappren och som de sagt till mig är att jag ska vara lite kissnödig. Förstår ju att jag inte behöver fasta då jag har återföring på EM men dusch smycken smink? Nu duschar jag ju iofs ändå... o egentligen vet jag ju att jag nog inte behöver fixa med nåt sånt men det är väl så min nervositet visar sig. Lycka till på måndag!!
  • 180611
    believe 88 skrev 2016-05-18 11:11:14 följande:

    Jag har inte häller hört något om det men jag tror att man kan ha smink och sånt. Och att man ska vara kissnödig..

    Lycka till idag och berätta sen hur det gick...


    Hej! Det gick så bra! Grymt mkt smidigare än äggplock o överstimulering ;) nu ligger den där i magen lilla bönan. De behövde bara tina 1 embryo och det såg fint ut och läkaren var väldigt hoppfull! Så nu har vi 4 kvar i frysen om detta inte fäster. Känns skönt! Inga problem med smink eller så men man är ombytt precis som vid äggplocket.
  • 180611
    believe 88 skrev 2016-05-18 17:01:08 följande:

    Ojojoj så spännande. Vad bra att allt såg bra och att det gick bra. Nu håller vi alla tummarna på att den stannar kvar.. när har du test dag?


    Ja det får ni gärna göra så ska jag hålla mina för dig vid din återföring!! Om två veckor den 1/6. Så känns som att det blir nervöst men har bestämt att idag ska jag bara njuta???? hur känns det för dig?
  • 180611
    Niaa skrev 2016-05-18 11:17:18 följande:

    Lycka till idag! :) :)


    Niaa skrev 2016-05-16 15:59:56 följande:

    Så härligt att höra! Nu händer det lite grejer!

    Förra gången när jag sprayade hade jag inga biverkningar alls, denna gången har jag en sån förfärlig huvudvärk som inte släpper..

    Hur många dagar efter ert första ultraljud blev äggplocket? Jag försöker planera jobbet men det är inte helt lätt. Min chef ville att jag skulle åka till Stockholm vecka 22 men då har jag ju blodprover och VUL så jag fick hitta på en rövarhistoria.. Då föreslog han vecka 23 istället och jag fick hitta på en ny lögn... Har fått skriva upp alla historier jag dragit till med så jag inte försäger mig..


    Tack!! Hur går det för dig? Om jag kommer ihåg rätt startade jag med sprutor på dag 5 i cykeln som var en lördag sen var jag på VUL på torsdagen andra VUL blev sedan på måndagen o då blev det snabba puckar ovitrellespruta samma kväll och sen äggplock på onsdagen. Jag vet precis hur det är med alla lögner! Så jobbigt! Men än så länge har nog ingen kommit på mig än men det är nog för att vi bygger hus samtidigt o då kan jag många ggr skylla på det...
Svar på tråden första försöket RMC