• 180611

    första försöket RMC

    Niaa skrev 2016-06-22 07:39:37 följande:

    Håller verkligen tummarna för att du ruvar även efter helgen <3

    Usch ja i övermorgon är det dags. Någonstans så tror jag att testet kommer visa negativt, det är nog få förunnat att lyckas på första försöket, men ska försöka att hålla mig optimistisk i någon dag till. Imorse när jag vaknade kändes det som brösten slutat ömma, men går på crione en dag till så symptomen från den borde jag iaf ha kvar kan man tycka... Får du också crione? Jag slutar med den på TD men har sett i flera forum att man fortsätter även efter, verkar vara väldigt olika det där!


    Och jag hoppas verkligen för din skull också!! TD imorgon va? Hur känns det? Det vore ju så fantastiskt om du fick ett plus!! Nej jag har inga läkemedel alls. Varken crione eller lutinus. Känns både bra o jobbigt. Klart att det bästa är att det är så naturligt som möjligt men samtidigt kanske min kropp behöver lite hjälp. Men precis som du säger verkar detta vara väldigt olika från klinik till klinik.
  • 180611
    Niaa skrev 2016-06-24 07:29:06 följande:

    TD idag och cb digital säger ej gravid. Känns tungt just nu, läkaren var så säker på att det skulle ta sig. Vi kommer ta sommaren som en chans att vila upp oss och så blir det nya tag med nytt långt protokoll i höst igen.

    Nu håller vi tummarna lite extra hårt för dig och ditt lilla frö :) låt oss veta hur det går!


    Nej...! Vad tråkigt! Ja passa på nu! Tyvärr känns det rätt hopplöst här också. Fick bruna flytningar idag... suck
  • 180611
    Niaa skrev 2016-06-25 09:09:05 följande:

    Vad tråkigt att höra men det behöver inte betyda något. Hoppas att det bara är flygningar och att mensen håller sig borta. Här lyser mensen med sin frånvaro, men den borde komma när som helst. Tror ni att man får påbörja nytt långt protokoll direkt efter första försöket? Det är ju ca 7 veckor långt och då är vi inne i slutet av augusti när det är dags för första kontrollen på RMC.

    Ruvar du på en blacto trollskogen?


    Tyvärr kom mensen igår... sådan sorg varje gång. Nu blir det en automatisk paus denna cykeln då de har stängt 2 veckor på rmc. Men sen får vi väl köra igen. Börjar fundera på om jag kanske ändå behöver lite stöttning nästa försök. Har ju kört 2 helt ostimulerade nu. Inte ens haft lutinus lr liknande. Får väl fråga rmc till veckan. Jag vet inte alls hur det funkar efter långa protokollet tyvärr. . . Kanske nån annan som vet?
  • 180611
    believe 88 skrev 2016-06-26 16:58:47 följande:

    Ååå så tråkigt att höra att det inte gick denna gång häller.. har du fler kvar o frysen eller det blir ett nytt försök?


    Ja det är tråkigt! Extra tråkigt efter en midsommarafton där det kryllade av bebisar... :( jo vi har 3 st kvar i frysen. Så jag funderar på om jag ska fråga om att få nån typ av medicinsk stöttning till nästa gång, typ progesteron eller ett helt stimulerat fet. Blastocysterna ser ju jättefina ut varje gång så det känns kanske mer som att min kropp inte riktigt fattar vad den ska göra med dem typ???? hur går det för dig?
  • 180611
    jooo skrev 2016-06-26 22:44:44 följande:

    Tänker på er! <3 läser och finna här om än lite frånvarande.


    Tack! ? betyder mkt! Hur går det själv?
  • 180611

    Hej! Hur är det med er? Niaa det låter ju helt galet?! Har du pratat med dem på kliniken? Jooo har du kommit igång nu? Själv har jag fått vårt tredje frysta embryo återsatt idag. Ska testa lutinus nu detta försök. Enligt RMC ska det inte spela någon roll men det skadar o andra sidan inte heller o då jag ändå hade dem hemma kom vi fram till att jag ändå kan ta dem. Så nu hoppas vi!!! Jag hoppas för er alla andra också!

  • 180611
    Niaa skrev 2016-08-11 20:00:58 följande:

    Jooo - jag fick hem ett brev några dagar senare där det kort och gott stod att vi inte fick plats att börja denna gången & att de skulle prioritera oss vid nästa blödning men att de inte kunde garantera något. Känns trots allt bra - jag var rädd att det var mina cellförändringar som satte käppar i hjulet igen men strax efter RMCs brev damp ner så fick jag även mina cellsvar som såg bättre ut än på väldigt länge. Så nu inväntar vi mens igen som ska komma om lite drygt 2 veckor. Vi barnlösa gör inte annat än att vänta känns det som :)

    Stort lycka till 180611! ) tredje gången gillt tror jag! är det blacto igen?


    Jaha! Suck för denna väntan!! Hoppas verkligen att ni får köra nästa månad!! Bra att cellproverna såg så bra ut! Härligt med lite bra nyheter ändå!? Ja min tredje blasto. Hoppas verkligen! Men samtidigt är det väldigt svårt att hoppas. Man är ju liksom mest van vid negativa besked...
    believe 88 skrev 2016-08-12 17:09:46 följande:

    Så rolig att höra att ni är på gång nu igen så nu håller vi alla tummarna...


    Tack!!
    jooo skrev 2016-08-12 17:24:41 följande:

    Suck vi fick inte heller plats den här gången. Måste vänta till september...Så störigt när man väntat sen maj /:


    Nä men ni också!! Usch vad orättvist detta är ändå! Tänker på er!!

    O snart tycker jag nog att vi ska lyckas i den här tråden!! Det är vår tur nu!!
  • 180611

    Tyvärr misslyckades även detta försök. Idag känns det otroligt tufft. Börjar på riktigt tappa hoppet nu. Usch vad ska man göra? Funderar på assisted hatching nån som har koll på det? Och nån som vet om RMC Linköping utför AHA? Lycka till ni andra!!! Nån avoss måste ju lyckas snart!!!

  • 180611
    Kristinag skrev 2016-08-24 21:16:38 följande:

    Jag är helt ny i tråden och väldigt mycket att ta igen..

    Hur många försök har ni gått igenom?

    Jag förstår precis hur du känner dig och det är orroligt jobbigt.. Kämpa på.. Ge inte upp.. Vi är många..

    Skickar en stor styrkekram


    Tack!!! Ja det är tufft men så skönt att känna att man inte är ensam. Det har var vår tredje fet. Ostimulerat. Gjorde aldrig ET då jag blev överstimulerad och fick rotation på ena äggstocken efter äggplock. Har 2 blastocyster kvar. Nu vill man liksom testa nåt annat. Hur många försök har ni gjort?
  • 180611
    jooo skrev 2016-08-24 18:46:09 följande:

    Åh nej va tråkigt!! <3 åh dina frysisar..Har de gett någon förklaring? ? Fråga dem!! vet inte om rmc brukar de eller om de mest är privat /: ja längtar tills man kan privat även om det är dyrt..Så trött på landstinget..:P


    Mmm mina frysisar verkar inte vilja stanna... ska fråga imorgon då jag har telefontid med min läkare. Man borde ju kunna göra nåt!! Men man blir rädd nu. Samtidigt har vi ju egentligen inte kommit så långt. Vi har ju aldrig gjort et ens. Hur går det för dig? Du verkar ha kämpat mot med vikten! Bra jobbat!!
Svar på tråden första försöket RMC