• 180611

    första försöket RMC

    believe 88 skrev 2016-05-18 17:54:19 följande:

    Oj två veckor känns som en lång väntan...

    Bara så nervös. Men samtidigt väldig glad att äntligen vara på g igen... vill bara att det ska bli måndag.

    Hur kändes det? Gjorde de ont? Hur gick det till?


    Mm! Det kommer nog bli jobbigt. Samtidigt antar jag att jag kommer veta innan dess beroende på hur det blir med mensen. Den borde komma nästa helg. Jag tar ju inga vaggisar så inget som borde rubba den förutom av den bästa anledningen då;) ja jag vet känslan! Men det kommer gå fort!! Tillhörde du Linköping med lr hur var det? Vi träffade först vår läkare snabbt och gick igenom frågor och berättade om vårt embryo och så. Sen fick vi byta om o efter det direkt in på salen. Det var en massa personnummerkontroller hit och dit och efter det gjordes ett ultraljud på magen som en sköterska skötte under själva proceduren sen så läkaren såg vad hon gjorde. Sen vidgade hon och förde sedan in en liten kateter som ledare och efter det kom den riktiga katetern med embryot i och sen var det klart! Återförandet gjorde absolut inte ont! Kände det knappt faktiskt. Var bara det vidgande instrumentet som spände lite. Efter det fick jag vila i 10 min och sen åka hem. Nu känns det bara mysigt:)
  • 180611
    believe 88 skrev 2016-05-19 07:02:02 följande:

    Oj det lät ju inte så farligt..

    Nä jag går nere i Malmö.


    Ja så var det ju! Ja det kommer säkert gå lika bra för dig! Däremot har jag lite ont i magen idag och även lite igår. Typ som mensvärk. Känns knäppt
  • 180611
    Cia33 skrev 2016-05-20 17:48:38 följande:

    Jag hade som en lätt mensvärk till och från under min ruvningsperiod och det blev ett plus, så det behöver inte vara dåligt. Men håller med om att det kändes konstigt.


    Aha? När kom den då? Dessutom är magen riktigt bullig men det kan ju vara att tarmar är konstiga le nåt. Men tack för att du berättar om dina erfarenheter. Är ju precis det man behöver! Dånkan jag tänka att det KAN vara lite positivt ändå. Eller så är jag kanske bara förstoppad lr nåt ;)
  • 180611
    jooo skrev 2016-05-29 10:25:46 följande:

    Hoppas det går bra för er tjejer :) jag kämpar vidare med viktresan. Har kommit ner under mbi gränsen igen och får starta 3 veckan i juli om jag vill. Dock åker vi på semester veckan efter /: får nog vänta till augusti.


    Bra jobbat! Imponerande! Skönt att veta att ni kan starta när ni vill sen! Jag har fått min mens i helgen så första FET misslyckades tyvärr. Tänkte ringa imorgon för att lägga upp en ny plan...
  • 180611

    Ringde RMC idag för att planera nästa försök. Jag hade fått för mig att man när man gör ostimulerat FET kunde göra försök varje månad. Men tydligen måste man vänta en månad emellan. Känner ni igen detta? O nu blir ju problemet att månaden efter blir mitt i sommaruppehållet. Så då blir det ännu en månad som inget händer på! Frustration!

  • 180611
    believe 88 skrev 2016-05-30 12:38:16 följande:

    Va?? Fy va dumt.

    Så dom menar alltså att du kan göra ett nytt försök i juli?? Det är ju hur konstigt som hest. Du har ju inte tagit några mediciner Ju..

    Mitt första fet gick nog inte häller hela vägen. Började blod i går..


    Så tråkigt att det började blöda även för dig. Hur går det nu? Vågat testa? Jag kan dock komma med nåt glädjande iaf. Det visade sig att de sagt fel till mig angående fet när jag ringde. Jag tyckte nämligen det lät så konstigt att behöva vänta mellan stimulerade fet. Så skickade ett mail o frågade lite om varför. Då ringde snart en snäll stackars ssk och bad så mycket om ursäkt. Hon hade helt rört ihop allt och sagt fel. Jag får visst börja direkt med ny frysåterföring nu! Det känns sååå bra!
  • 180611
    jooo skrev 2016-05-30 19:40:14 följande:

    Va! De trodde jag också fy va tråkigt /: du kommer kanske ha samma som mig i augusti då. Denna eviga väntan!!!


    Det visade ju sig att det var fel information jag fått och att vi nu kör på igen med fet. Och det känns ju självklart kanon för det är ju precis som du säger såå jobbigt med all väntan. Hur gör du för att ta dig igenom det?
  • 180611
    believe 88 skrev 2016-06-03 05:30:31 följande:

    Ojoj så underbart att höra att dom hade gett dig fel information. . När äblir nästa insättning? ?

    Jo jag vågade testa nu på morgonen för att vara på den säkra sidan och det var negativt. Så jag ska försöka ringa till rmc idag och se vad dom säger


    Ok! Lycka till med samtalet iaf! Blir det nytt fet nu? Lr visst hade du nåt mer i frysen?
  • 180611
    Niaa skrev 2016-06-03 10:07:23 följande:

    Så härligt att höra! Väntan är värst tycker jag... Ibland känns det som man inte gör annat..

    Imorgon ska jag på VUL nr 2. Var på ett i onsdags och det såg fint ut med många äggblåsor. Vi får se hur det utvecklat sig imorgon men om inget drastiskt hänt blir det äp på tisdag morgon.


    Spännande med äggplock!! Kommer säkert gå jättebra!! Men precis som du säger fy vad tråkigt det är att vänta...
  • 180611
    believe 88 skrev 2016-06-05 18:59:26 följande:

    Nä det blir ett nytt försök. Hade inga mer i frysen. Så jag får vänta till efter semestern. Känns väldigt drygt att man ska behöva vänta så länge igen.

    Blir så trött på all väntan och alla motgångar. Hoppas att man snart kan få se lite ljus...

    När ska du försöka igen?


    Aha segt! Blir det augusti då? Hoppas du slipper bli överstimulerad denna gång iaf. Lr kommer jag ihåg rätt att du också blev det sist? Förstår vad du menar. Man orkar liksom inte med hur många motgångar som helst. Jag börjar med äl-stickor imorgon igen så vi börjar direkt med nytt frysförsök. Har 4 kvar i frysen. Så hoppas att nån av den kanske vill stanna...
Svar på tråden första försöket RMC