• 180611

    första försöket RMC

    mininiss skrev 2016-04-04 17:16:33 följande:

    Åh tack :) besöket gick hur bra som helst vi ska på börja efter min nästa mens är hur glad som helst :)


    Oo härligt! Är en sån härlig känsla att man liksom är på gång!! Nu kan det bli nåt!! Grattis!!
  • 180611
    Cia33 skrev 2016-04-04 17:57:47 följande:

    Det har gått bra med sprutorna. Var på VUL idag och hade 4 blåsor som växt bra och runt 8 till som inte växt så mycket. Så de höjde dosen gonal-f till 150 så ska jag göra nytt VUL på onsdag igen. Hoppas det har växt till sig mer då.

    Största problemet just nu är att jag inte har kunnat rensa mitt jobbschema så troligtvis måste jag berätta för min chef under veckan. Tack och lov har jag en jättebra chef, men eftersom jag och min man inte är öppna med att vi gör behandling så hade jag hoppats att slippa berätta det.


    Oo hoppas att de växer på precis lagom mycket! Åh förstår att det känns tufft. Har också undvikit det hittills. Har även jag en jättebra chef som absolut skulle stötta mig men vill ändå försöka klara detta utan i berätta. Du kan inte hitta någon annan ursäkt?
  • 180611
    Cia33 skrev 2016-04-04 18:35:39 följande:

    Tyvärr kan jag inte hitta på någon ursäkt. Har avdelningsmöte på huvudkontoret i Göteborg så jag kan inte slippa ifrån utan att förklara. Har dessutom utbildningar som jag håller i som eventuellt kommer krocka.


    Adjö segt. Ja då är det väl bara att berätta om du bu inte får influensan förstås...
  • 180611
    mininiss skrev 2016-04-05 13:25:51 följande:

    Ja verkligen en steg närmare till ett plus är glad ????


    Härligt! Vilken läkare träffade ni?
  • 180611
    Cia33 skrev 2016-04-08 14:16:09 följande:

    Har nu klarat av dagens ÄP. Blev 5 ägg denna gång. Nu får vi vänta över helgen och ska dit på insättning på måndag om allt går som det ska.


    Oo vad spännande! Hur mår du? Hur var detta äggplocket jämfört med första? Nervös helg framför er nu då! Lycka till!! Här hemma regerar rastlösheten. Idag röjde jag ut alla delar i vår säng o tvättade o dammsög och la på bikarbonat (som jag hört ska vara bra) organiserade o städade för fullt! Aldrig varit så rent hemma som sista veckan. Vill bara att det ska bli maj så vi får börja med vårt FET. Är så nyfiken på våra små piggeliner där i frysen:)
  • 180611
    Cia33 skrev 2016-04-11 17:21:30 följande:

    Då var man ruvare igen. Fick tillbaka ett fint ägg idag. Tyvärr var det det enda som blev bra. Bara tre av fem ägg var mogna och bara det vi fick tillbaka fortsatte dela sig. Så det blir inget till frysen denna gången heller.

    Hur går det för er andra?


    Oo Grattis till ruvningen! Det kommer säkert gå jättebra! Men förstår att det måste kännas nervöst! När har du fått testdag? Är det en tvådagars liten fining? Stort lycka till!!
    jooo skrev 2016-04-11 19:49:50 följande:

    Åh grattis <3 skönt att ett såg fint ut!! Vi hoppas på att det blir lyckoägget!! Jag ska hålla tummarna!!Jag har inte fått mens men neg test så är helt inställd på att de är kört. Räknade inte så mycket med de halvdanna :P jag försöker jobba på min vikt..går till jobbet varje dag ( 1 timme fram o tillbaka) och äter bara sallad med olika protein. Godis förbud sen 4 veckor så ja hoppas att ja går ner så ja får påbörja försök 2 innan de stänger för sommaren ^^


    Tråkigt med negativt test! Har du kommit fram till din officiella testa än? Bra jobbat med vikten där!! Hejja hejja!

    Själv försöker jag få koll på min cykel igen efter äggplocket o överstimuleringen. Testar med älstickor för att veta lite inför nästa cykel då det förhoppningsvis blir fet. Men hittills inget omslag. Dag 15 idag så tycker det borde ha slagit om men cykeln kanske blir helt tokig av allt den varit med om. Nån som vet? Så jobbigt för man vet liksom ingenting om när mensen kan tänkas komma då ju..
  • 180611
    Cia33 skrev 2016-04-11 20:48:41 följande:

    Vi fick en tredagars ( eftersom det varit helg).


    Ja det är klart! Ibland tänker man inte;) måste kännas häftigt ändå? Längtar lite efter den känslan!!
  • 180611
    Niaa skrev 2016-04-14 08:30:42 följande:

    180611 - Min cykel verkar också ha flippat ut lite efter hormonstimuleringen och det abrupta avbrottet. Är sex dagar över förväntad mens nu. Jättefrustrerande eftersom vi för en gångs skull bara vill att den ska dyka upp så vi kan få besked på om vi får köra en ny omgång nu eller vänta! Förra veckan hade jag alla symptom med molvärk, trötthet och överkänslighet, dessa har hållt i sig fram tills igår och nu känner jag absolut ingenting. Den kanske lite olägligt hoppar över denna månaden... Isåfall blir det nog inget nytt försök för oss innan sommaren :(


    Visst är det typiskt att cykeln alltid ska ställa till det för en? Har du fått din mens än? Jag tror inte jag får nån ägglossning denna månaden. Testade fram tom dag 21 men ingenting. Så nu gav jag upp idag...
  • 180611
    Cia33 skrev 2016-04-19 17:29:31 följande:

    Surt, hoppas det blir bättre nästa cykel. Själv ruvar jag på. Har testdag den 29/4 så det är ett tag kvar. Jag blir nästan galen av att bara gå och vänta.


    Ja den här cykeln spelar ju egentligen ingen roll är mest bara jobbigt att inte alls veta hur man ligger till i cykeln inför nästa. Då är det däremot viktigt med ägglossningen för då blir det förhoppningsvis FET. Måste vara tufft med ruvningen? Hur lyckas du fördriva tiden? Börjat sticka lr nåt?;)
  • 180611
    Niaa skrev 2016-04-20 13:39:08 följande:

    Ja verkligen...

    Mensen kom på dag tio och jag ringde RMC igen som tyckte att vi skulle försöka hinna med ett försök innan sommaren eftersom det nya cellprovet såg lite bättre ut än det tidigare. Jag har fortfarande högrisk hpv men ska gå på nya cellprov varannan månad, dock inget som ska påverka en eventuell graviditet :)

    Jag börjar spraya igen den 5 maj och äggplock förväntas isåfall bli i början på juni. Känns skönt att vara i rullning igen!

    180611 vad händer för er nu? Får ni vänta en månad till då? :/


    Åh men då kommer ni kanske hinna!! Vad roligt att höra! Vi behöver verkligen lite positiva saker nu. Går liksom lite trögt för oss alla känns det som? Men det ska vi snart på ordning på:) nej alltså vi skulle ändå vänta in den mensen som kommer nu innan vi för återföra. Sen passade jag på att testa denna månaden ändå mest för att försöka planera lite. Men det gick ju sådär... finns väl helt enkelt en anledning till att man vill låta kroppen vila en cykel emellan...
Svar på tråden första försöket RMC