• moaz

    Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?

    Frågan är alltså om du uppfattar public service som opartiska. Opartisk är att man inte tar ställning för eller emot en vissa sida eller ett visst politiskt parti.

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?
  • FDFMGA
    Lena1979 skrev 2019-10-25 14:20:55 följande:
    Jo, vi vet redan att allt givetvis är fel när det inte är på ditt sätt. 391 personer och 79% har fel, alla i hela världen som inte delar din åsikt har fel, men du och två till har rätt.
    Jo tack, det visste vi redan. 
    Nja, jag är kanske lite mer ordentlig än de flesta inom den nyauktoritära rörelsen och tar inte en omröstning på FL på allvar.

    Men det är väl spetsvetenskaplig statistik för de nyauktoritära.

    Fredagkväll i kväll förersten. Enligt en ny studie från Totalförsvarets forskningsinstitut är det främst på fredagkvällarna som näthatarna firar orgier på Flashback - jag tycker mig kunna ana motsvarigheten på FL 

    Den där tutingen som skapar ett nyck om dagens här på FL och som är så förtjust i omröstningar brukar  vara rejält i gasen på fredagkvällenSkrattande

    Förövrigt är den typiska näthataren en man mellan 40 och 60 år enligt FOI.
  • auster

    Att SR och SVT är vänstervridet är ingen åsikt, det är fakta. De driver en kampanj-journalistisk för sossarna, miljöpartiet och kommunisterna.

  • auster

    Opartisk fakta från statskontrollerade SVT om utbildningsnivån bland asylssökande:

  • nihka
    Lena1979 skrev 2019-10-25 14:29:36 följande:

    Jag citerade bara ditt inlägg, så som jag tror att du ibland brukar citera mina inlägg? Jag citerade dig då du i ditt inlägg skrev, citat  "vissa araber/grupper av araber". 


    Men jag förstår att din åsikt är att det är rätt av dig att citera mina inlägg men det är fel av mig att citera dina inlägg.
    Tack, då vet jag.

    Det jag egentligen påtalade var att du hade fel när du påstod att man inte generaliserade i programmet.
    Då skrev jag och visade för dig att du hade fel och att man faktiskt generaliserade en hel del i programmet och att man inte alls begränsade sig på så sätt som du försökte påstå.

    Men om du vill får du väl anmäla programmet och dem som uttalade sig då, för att de generaliserade och för att de är rasister.
    Men min bedömning är att du inte har någon möjlighet få gehör för dina fantasier.


    Tack att du delger mig dina uttryck som "gäng araber". Det är så trevligt att citera dig. Får man citera dig? Vad menar du med "gäng araber"? Det verkar som

    *en dm spekulationer*
    och

    *ytterligare en dm spekulationer*

    Min bedömning är att du inte har någon möjlighet få gehör för dina fantasier.


    Men jag förstår att din åsikt är att det är rätt av dig att spekulera i dina inlägg men det är fel av mig att spekulera i mina inlägg.
    Tack, då vet jag.


    I inslagen generaliserade man om att inom den kriminella världen finns en tystnadskultur och att den spridit sig till människor utanför kriminella kretsar. Orsaken bakom skiljer sig dock. Sa man. För kriminella handlade det om lojalitet, medan det handlade om rädsla för andra. Man pratade inte alls om vem som tillhörde kriminella gäng, var de kom ifrån eller varför de hade hamnat där, mao inga av de GENERALISERINGAR som den jag pratade med tog upp och jag kommenterade.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nattuw
    Padirac skrev 2019-10-23 21:36:15 följande:
    Har musik förekommit på svts nyhetsutsändningar?
    Enligt citatet från "Min Hembio" har det förekommit musik i nyhetssändningar. Så är då "Min Hembio" en trovärdig källa? Det vi kan säga om "Min Hembio" är att den i frågan om musik i nyhetssändningar har högre trovärdighet än än detta forum eftersom frågan i detta forum är politiserad och att det därför kan finnas politiska motiv bakom ett eventuellt förnekande av stämningshöjande musik i nyhetssändningar.
  • nihka
    Lena1979 skrev 2019-10-25 14:50:57 följande:
    Det finns massor av belagda exempel där PS inte är objektiva.
    Bara i denna tråden finns några mycket väl beskrivna exempel.

    391 personer, 79% som har besvarat trådstarten, anser att PS INTE är objektiva.
    Så vitt jag kan se är ni tre högljudda i tråden som anser att vi nästan 400 personer har fel.
    Jag förbehåller mig rätten att dra min egen slutsats.
    Och självfallet är du, eller ni tre, fri att dra din egen slutsats.

    Som sagt, jag kommer inte anmäla dig eller någon annan pga åsikt eftersom det är min absoluta övertygelse att alla är fria att ha sin åsikt.
    Jag vet redan av erfarenhet att du inte delar min åsikt om detta, du ägnar dig åt hot och försök att tysta mig och andra för att vi har en annan åsikt än du.
    Ibland har du uppenbarligen lyckats, trots att det påstås vara fritt att ha en egen åsikt, men för det allra mesta så har du ju inte fått gehör.
    Om jag inte misstar mig så har väl även du själv blivit anmäld och även fälld?

    Jag förstår att väldigt många i en enkätundersökning svarar att de har högt förtroende. Men som så många gånger har visat sig vid seriösa studier så brukar man komma fram till ungefär "som man ropar får man svar".
    Min åsikt är att utfallet skulle bli ett helt annat om man t ex frågade svenska folket om de anser att 54 miljarder kronor är en rimlig kostnad för PS.

    Anser du själv och personligen nihka att skattebetalarnas pengar används på bästa sätt när PS får kosta 54 miljarder kronor? Om jag minns rätt brukar du prata om att skattepengar och resurser behövs inom t ex skola/vård/omsorg etc?

    Jag tycker att du är väldigt högljudd och väldigt intolerant mot mig och andra människor, rent av uppträder mycket obehagligt, och jag tycker att du har utnämnt dig själv att tycka rätt medan andra (nästan 400 i bara detta exempel) tycker fel. Ibland upplever jag dig som att du har utsett dig själv till den som bestämmer över detta forum, att du bestämmer vem som har rätt och vem som har fel, att du gärna vill försöka bestämma vem som ska tystas medan du själv ska få höras.
    Men detta kanske har ett samband med hur det ibland (ofta?) går till även på Public Service?
    Men jag kommer alltid stå upp för att även du har rätt till din åsikt,
    även om jag inte delar den.
    Och det finns massor av exempel på att PS är levererar med en hög grad av objektivitet.

    Jag skriver här precis som du och lyder under samma regelverk och tycker du snackar en massa skit. Jag är inte intresserad av dina åsikter om mig som person. Håll dig till något som åtminstone lite grann liknar ett trådämne.

    Jag har redogjort en förtroendeundersökning från 2019 som visar att PS åtnjuter ett högt förtroende, men om du hellre vill grunda dig på en fyra år gammal FL-tråd där en person kunde rösta en gång för varje nytt nick den skapade så be my guest.

    391 fysiska personer har inte röstat utan det har tryckts på en knapp 391 gånger. Stor skillnad.


    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    auster skrev 2019-10-25 19:32:57 följande:

    Att SR och SVT är vänstervridet är ingen åsikt, det är fakta. De driver en kampanj-journalistisk för sossarna, miljöpartiet och kommunisterna.


    Jo, det är en åsikt. Personers partisympatier är inte automatiskt kopplat till partipolitisk subjektivitet. Dessutom byter personer partisympatier och även block. Undersökningen har några år på nacken och partisympatier är färskvara.
      
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    auster skrev 2019-10-25 20:19:12 följande:

    Opartisk fakta från statskontrollerade SVT om utbildningsnivån bland asylssökande:


    Så var det ju. Bland de syriska flyktingarna hade fler än tidigare en hög utbildningsnivå. Människorna som flydde kom från alla samhällsklasser då det syriska samhället på sina håll totalkollapsade.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    auster skrev 2019-10-25 20:21:28 följande:
    Fast hon är inte "lärare" utan lärare. Och fritidspolitiker.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?