Inlägg från: Padirac |Visa alla inlägg
  • Padirac

    Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?

    Digestive skrev 2023-03-10 22:01:23 följande:
    Berätta om de spinn jag saknar och om jag har funnit kärleken. Jag är idel i örat spåguru Padirac. 🤣

    Dina och klybans hjärnspöken är något för nätterna på TV4. Att allting ständigt ska kokas ner till en diskussion om vad ni två har lyckas få för er.
    Du berättar själv om de spinn du hittar - är det inte traktorbilder så är det någonting om tusentals timmar film från Capitolium som bevis för ingenting. Ingenting verkar vara sant och allt är möjligt. Dina kärleksrelationer är säkerligen intressanta för dig och den som berörs om det är ömsesidigt. Vad det har med ps opartiskhet att göra eller om du funnit den på tv4s nattprogram är lika outgrundligt som de spekulativa spinn du presenterar som saknade i PS. 
  • Padirac
    Digestive skrev 2023-03-10 22:47:16 följande:
    Padirac skrev 2023-03-10 22:20:20 följande:
    Du berättar själv om de spinn du hittar - är det inte traktorbilder så är det någonting om tusentals timmar film från Capitolium som bevis för ingenting. Ingenting verkar vara sant och allt är möjligt. Dina kärleksrelationer är säkerligen intressanta för dig och den som berörs om det är ömsesidigt. Vad det har med ps opartiskhet att göra eller om du funnit den på tv4s nattprogram är lika outgrundligt som de spekulativa spinn du presenterar som saknade i PS. 
    Ni är bara lustiga. Den ena förstår inte ens att det här är nytt videomaterial och den andra resonerar som om det var Tucker Carlsons inslag jag ville sända Public Service - och ni tuffar på likväl utan att tappa pondus för ens fem sekunder.

    Era hjärnspöken är inte intressanta även om ni kör fram dem i högsta möjliga växelläge. Frågan är fortfarande när Public Service tänker rapportera om läget i USA.
    Jag har sett en del att PS rapporterat om FOX rapportering om Trump och den påstådda valstölden, inte ens FOX själva trodde på det de rapporterade. 

    Att du likställer rapportering om något läge i usa med någonting FOX spinner på är nog ingen annans hjärnspöken än FOXs och dina egna. 

    Vad kommer härnäst efter traktorbilder och innehållslöst material från stormningen av Capitolium, något du ser på nätterna på tv4?
  • Padirac
    Digestive skrev 2023-03-10 23:31:42 följande:
    Vad har det med någonting att göra?

    Du är minst sagt förvirrad om du inte förstår varför jag hänvisar till Tucker Carlson i det här ärendet - ungefär lika förvirrat som när du menade att videomaterialet i fråga är gammalt.

    Haha, ja, allt det där är utan nyhetsvärde för oss i Sverige och att du tycker så är själva signumet för det. Public Service är till för dig, dina gelikar och så ska det förbli - du kan inte ha gjort din åsikt tydligare än i den här tråden. 👍
    Jag skrev väl att innehållet i de tusentals timmar som inte publicerats inte innehöll någonting nytt utan bara saker som redan var kända? Tusentals timmar film på vägkanten som inte visar hur du krockar med en älg bevisar inte att du inte krockade med en älg, det är de minuterna innsn, under och efter krocken som visar att du krockade med älgen. Rubriken i media : '1000 timmar film av vägkanten utan älgkrock säger mot att den som krockade med älgen och dog krockade med älgen och dog'  * dumheter * 

    Att du hänvisar till TC och FOX för att påvisa att PS i Sverige inte rapporterar om nyheter (hahaha) hör inte mig förvirrad. inte heller förvånad. Solig

    Vad har FOX spinn med någonting om vad PS rapporterat om läget i USA att göra? Ingenting. Precis som du skriver.

    Om du vill ha mer info om vad PS publicerat om Capitoliumhändelserna då finns det gott om material på SVTplay där alla som befann sig inne i byggnaden berättar vad de var med om. 
  • Padirac
    Digestive skrev 2023-03-11 00:19:49 följande:
    Nej, du skrev exakt det här:
    Padirac skrev 2023-03-10 21:07:40 följande:
    Vad är händelsen enligt dig?

    Att FOX har plockat upp gammalt material och försöker ge det en ny betyldese och göra ett spinn av det? Intervjua FOX representanter om vilkamotic de har för att sprida propagande och desinformation

    Vad skulle nyheten handla om enligt din uppfattning?
    Har jag skrivit att Public Service inte rapporterar om nyheter? 😂

    Haha, ja, vad i hela fridens namn har Tucker Carlsons sändning att göra med hur sändningen har påverkat läget i USA?! 🤣

    Man borde rimligen kunna ta upp det ena utan det andra, inte sant? 🤪

    Det materialet är inte relevant för någonting annat än den fight du har med dina hjärnspöken.
    Javisst är det gammalt material i fråga om innehåll, även om det är nya timmar i film materialet. Inget av det FOX visar i det du länkat till är nya uppgifter. att polisen inte gjorde det de skulle, att poliser samarbetat med de som stormade Capitolium är inte okänt. Det är gamla uppgifter, tvärt mot vad FOX påstår, tvärt mot vad du påstår. Det nya är att FOX påstår att det är nytt. Som andra skrivit, inget av det FOX visar förändrar eller tar bort de händelser som under stormningen och upploppet faktiskt hände och är publicerat och dom flera långa straff utdömts för. 

    Ja, hur menar DU att TC sändning har med att PS skulle rapportera om läget i USA? Det var DU som använde FOXs material och menade att PS inte rapporterade ... Oklart vad?
  • Padirac
    Digestive skrev 2023-03-11 08:54:20 följande:
    Ok. Är det därmed bevakat av Public Service i din mening?
    Vad? Vad menar du med det?

    Vad är eller inte bevakat?

    Filmsnuttarna?
    FOX och TC? 
    Stormningen?
    Påstått nya händelser under stormningen?
    Det spinn FOX/TC försöker göra på gammal information genom att ge den en alternativ betydelse?
    USA's befolknings reaktioner på FOX/TC? Reaktioner På filmerna? Reaktioner på stormingen?
  • Padirac
    KillBill skrev 2023-03-11 07:53:23 följande:

    I Senaste USA Podden diskuterades de filmsnuttar och TC försök att förminska betydelsen av stormningen av Kapitolium (både demokraters och republikaners perspektiv lyftes fram).


    Det ska bli intressant att höra Digestives svar. 


    'Undvikande och vagt' är min gissning.

    Inget svar ännu utan raskt byte av spår
  • Padirac
    Digestive skrev 2023-03-11 10:21:27 följande:
    Vad är det som du inbillar dig att Public Service borde rapportera om i min mening?

    Läget i USA efter Tucker Carlsons sändning, videomaterialet och åsikterna bland befolkningen.

    Du känner inte alls att du redan har fått svar på det här? 🤔

    Första meningen går inte riktigt ihop. Vart kan man se detta videomaterial på annat håll menar du? - som inte ens finns med bland det offentliga Jan 6th Committee-materialet.

    Du har redan fått svar men hela er position är bara lustig. I klarspråk säger ni att en konspirationsteori växer fram ur ett av USAs största mediahus och i talande stund sprids sådant som ni själva, kort och gott, kallar för desinformation som en löpeld genom sociala medier - Public Service gör dock rätt i att inte rapportera om någonting gällande det här, enligt er, förutom någonstans mitt i en avlägsen pod som inte ens nämner ämnet i rubriken.

    Det var ju ett fantastiskt informationsskydd som skattebetalarna får för 9 miljarder om året och speciellt om ni fick bestämma - tycker ni inte?
    Visst går meningarna ihop  , de delar av filmmaterialet som FOX/TC visar motsäger inte det övriga materialet, FOX/TCs säger däremot att deras material motsäger det övriga materialet.

    Visst sprider FOX/TC desinformation





    USApodden, KInapodden, Europapodden har jag regelbundet lyssnat på i P1s reguljära sändningar

    PS rapportering om FOX och TC medvetna desinformationkampanj om valstölden är ett exempel på saklig rapportering.  Kanske kommer det rapportering om desinformationskampanjer på sociala medier också. 
  • Padirac
    Digestive skrev 2023-03-11 12:01:39 följande:
    Det känns som att du rakt upp och ner gör sådana här jämförelser:

    www.youtube.com/shorts/9PRMK-FdeAY

    Som om det skulle vara vad Tucker Carlson menar och vad folket i USA som förvånas över videomaterialet allra främst får i sitt medvetande. Ibland blir man så dum som man vill göra andra i samhällsdebatten och det här vore ett klockrent exempel på det.

    Vad har dina mediavanor med någonting att göra? 
    Du påstår att USApodden är en 'avlägsen podd' - jag säger att USApodden mm sänds i PS ordinarie utbud och är lätttillgängligt för den som är intresserad.   Det har alltså inte med dina eller mina mediavanor att göra - bekagar du dig att det inte sänds i TV4s nattsändningar med din kärlek??

    Såna här jämförelser? och sen länkar du till ett narrativ   hahaha

    du vet, jämförelser är mellan minst två olika saker.

    Tala ur skägget nu - om det går - eller vill du inte skriva  mer än vaga och otydliga inlägg?
  • Padirac
    Hangout91 skrev 2023-03-11 12:21:23 följande:

    naringslivets-medieinstitut.se/public-service.../


     


    www.svt.se/opinion/svt-och-sr-dags-att-erkann...

    Det måste ligga något i denna allmänna sanning. Varför uppfattar annars 60% av befolkningen anser att SVT lutar åt vänster?

    Själv skulle jag vilja att det var fler än 60% som förstod detta.


    en miljard flugor har inte fel - ät skit.

    Näringslivets mediinstitut är kanske inte den mest opartiska rapportören - en opinionstext är det defintivt inte.
  • Padirac
    Digestive skrev 2023-03-11 12:35:48 följande:
    Det är en avlägsen pod och inte heller finns det en chans för någon som inte lyssnar på den kontinuerligt att överhuvudtaget veta att ämnet tas upp.

    Jag var inte otydlig eller vag. Du resonerar som om det nya materialet på något vis skulle säga emot det tidigare - en position demonstreras i YouTube-klippet på ett jämförande vis ihop med Tucker Carlsons ord.

    Visst kan jag tala ur skägget - du vet inte vad du pratar om.
    Det är väl så att jag inte vet vad DU pratar om - det har jag sagt flertalet gången nu.Solig

    Nej, jag säger att det material som FOX/TC presenterar inte säger mot det tidigare släppta materialet, Jag säger att FOX/TC påstår att deras material motsäger det tiidgare släppta materialet. FOX/TCs påståenden är ett spinn, en desinformation.

    Att USApodden är en avlägsen podd beskriver väl inget mer än dina medievanor - du nämnde något om natt-TV på 4an och sociala medier
Svar på tråden Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?