• Lillflickan

    Gravid efter IVF BF AUG 2018

    Idag har jag varit på kontroll och sett ett hjärta ticka. Vågar äntligen räkna mig som gravid, nu i v8. BF 20/8.

    Finns det fler där ute som vill följas åt?

    Min resa till barn började runt 2008. Efter sju insättningar, ett missfall och fem år senare fick jag äntligen min underbara son 2013. När han var ett år började vi så smått försöka själva med syskon. Tyvärr ville det inte ta sig av sig självt så vi gjorde en frysåterföring innan sommaren i år. Det tog sig men blev tyvärr missfall i v14. Nu har vi gjort ett nytt fullt IVF, femte totalt, åttonde insättningen och det är det hjärtat som tickar där inne!

  • Svar på tråden Gravid efter IVF BF AUG 2018
  • Solen2

    Nu har vi sett ett litet pickande hjärta! Lyckan är total!

    Allt såg bra ut. Dags att leta efter mvc att skriva in sig på.

    Hur har ni andra tänkt kring mvc. En som är nära hem, nära jobbet eller går ni på några andra kriterier?

  • Lillflickan

    Härligt solen! Grattis!

    Jag går på sjukhuset för jag ska ändå gå till läkare och ha massa extrakontroller och tänker det är bra att gå där jag ska föda. Annars är det väl smidigt att gå nära jobbet eller hemma eller nåt som går att ta sig vettigt från båda tänker jag. Eller om man har nån referens till ett bra ställe från någon kompis.

  • Solen2

    Har ni börjat berätta om att ni är gravida för er omgivning? Och i så fall vilken vecka var ni i då/planerar ni vara i när ni berättar?

  • Lillflickan

    Jag har berättat för några redan från början men inte berättat för fler än. Med första barnet gjorde jag samma. De som visste att jag gjorde IVF visste och sen fick ryktet göra resten.

  • KattenH81

    Föräldrar och syskon, en av mina bästa vänner och en kollega känner till det. Den 26/1 har jag kub-ultraljudet. Då är jag i v13, nästan v14 (12+6). Ser allt bra ut då kommer jag berätta för lite flera (ex chefen).
    Vid första barnet hade alla nära kollegor och vänner full koll och tackolov gick det bra och dottern föddes 9 mån senare. Men efter tre mf blir man lite räddare att berätta. Å ena sidan har det ju varit bra att folk vetat om varför man är borta nån dag och så men jag tycker det har varit så jobbigt att berätta om mf:en just när de skett. Så nu väntar jag så länge som möjligt!

  • Lillflickan

    Är så sjukt nojig. Blir galen av den här graviditeten. Hjälper ju inte att jag klarade KUB innan jag fick missfall i höstas. Rädd varje gång jag torkar mig att det ska vara blod. Lust att sova några veckor tills jag kan känna sparkar! Vore inte helt fel för att slippa illamåendet ett tag också.

    Funderar på om jag ska göra några extra koller, men vet ju att det bara lugnar för stunden.

  • hanna8911

    Hej! Följer er lite försiktigt här i tråden! Har i och för sig bf 3/9 men nästan augusti! Är bara i v 7+0 idag och har bokat vul på måndag. Är jättenervös att det inte ska vara något då jag inte haft så mycket symtom. Vi har inte berättat för någon ännu om detta utan vill se att hjärtat slår innan!

  • KattenH81

    Lycka till Hanna!

    Förstår precis hur du känner Lillflickan! Är själv orolig för att kub-ultraljudet skulle visa ngt fel nästa fredag... och tänker att jag kanske måste outa ngt på jobbet sen. Å andra sidan vet jag inte om man ist ska vänta ett tag till... I vilken v och dag fick du mf?

Svar på tråden Gravid efter IVF BF AUG 2018