• Lillflickan

    Gravid efter IVF BF AUG 2018

    Idag har jag varit på kontroll och sett ett hjärta ticka. Vågar äntligen räkna mig som gravid, nu i v8. BF 20/8.

    Finns det fler där ute som vill följas åt?

    Min resa till barn började runt 2008. Efter sju insättningar, ett missfall och fem år senare fick jag äntligen min underbara son 2013. När han var ett år började vi så smått försöka själva med syskon. Tyvärr ville det inte ta sig av sig självt så vi gjorde en frysåterföring innan sommaren i år. Det tog sig men blev tyvärr missfall i v14. Nu har vi gjort ett nytt fullt IVF, femte totalt, åttonde insättningen och det är det hjärtat som tickar där inne!

  • Svar på tråden Gravid efter IVF BF AUG 2018
  • Lillflickan

    Det gick bra! Den levde rövare och krånglade till det för dem. Låg sannorlikhet för kromosomavvikelse och havandeskapsförgiftning. Jag var sjukt nervös. Så skönt att se den lille!

  • Solen2

    Jaha så var februari här med alla förkylningar. Legat däckad sedan i måndags med en hemsk hosta, antagligen feber och nu idag även en massa snor. Usch! Orken är inte på topp.

    Svårt också när man inte kan ta de läkemedel som jag brukar använda vid förkylning. Vatten och the kommer man iof långt med.

  • Fru Annpanna

    Hej!
    Jag hoppas gärna in här även om jag är ca 1 månad efter. Jag är gravid efter ivf i början av jan. Ska på försa ultaljud 21 feb. Väldigt nervös. Har en gång tidigare varit gravid (2016) och då upptäckte jag i v.14 att vi hade fått missfall i vecka 8. Det upptäcktes genom ultaljud och därför är jag lite rädd för det igen...:( Hoppas det går bra! Sen är det ju ändå några veckor till av stor osäkerhet. Förösker njuta så länge jag kan :)  
    /Anna

  • KattenH81

    Välkommen Annapanna!!

    Grattis Lillflickan till bra resultat! Så skönt att få den bekräftelsen! För mig är nästa milstolpe RUL 6 mars!

    Drygt med sjukdom Solen! Hoppas det blir bättre snart! Kan tipsa om honung- dels på sked och dels i uppkokat men avsvalnat vatten (om kokhett dödar man det nyttiga i honungen). Hjälper faktiskt förvånansvärt bra mot hosta!

  • Lillflickan

    Grattis och välkommen Annapanna!

    Det är läskigt att man inte alltid märker när det hår snett. Hoppas ultraljudet går bra och oron kan minska lite.

  • Lillflickan

    Så länge höll känslan av oro sig hyfsat stången. En vecka efter ultraljudet börjar jag nojjs igen. Har läkarbesök inplanerat nästa vecka. Hoppas han vill kolla själv så jag får bekräftelse en gång till. Sen borde det vara bara ett par veckor till RUL. Sen borde jag förhoppningsvis känna sparkar.

    Tror jag känner sparkar redan nu, men det är svårt att vara säker. Kanske bara ryckningar och bubbel.

    Gjorde mitt första gravidrelaterade köp i helgen. Köpte en gravidkudde och väntar på att den ska komma med posten.

    Mammabyxor hade jag sen i höstas. Inte en chans att jag klämmer i mig i mina vanliga byxor som sitter åt redan utan att vara gravid.

    Hur går det för er andra?

  • KattenH81

    Ja här rullar tiden på så sakteligen. Har berättat för chefen och några kollegor nu. Ska även ta mig i kragen och berätta för andra jobbet som jag är tjänstledig från- kommer officiellt gå tillbaka till dem med börja med ett års föräldraledigt.

    Kör gravidkläder som jag haft från första graviditeten och sen en av missfallsomgångarna + har köpt mig mig gravisstrumpbyxor. Har mest klänning på mig jobbet.

    Mår väldigt bra men känner mig lite tung i kroppen (upp 5kg redan!! Måste vara allt bröd jag trycker i mig). Har börjat få halsbränna på em/kv och brösten värker på nätterna när jag byter position. Sen är jag trött. Jämnt! Gäsp!

    Har också köpt första barnprylen! Köpt amningsinlägg som man kan tvätta och använda flera ggr om. Vid dottern så sprutade brösten konstant så känns bra för miljön att inte köpa engångs! Får hoppas de blir bra!

    Exakt två veckor till rul och jag tycker absolut att jag känner rörelser. Särskilt om kvällarna! Idag är jag i v17 (16+3).

  • Lillflickan

    Oh, bara två veckor till rul! Så mysigt.

    Jag är också väldigt trött. Blir att lägga mig tidigt idag. Så trist att inte orka göra något på kvällarna.

  • KattenH81

    För mig blev det tyvärr sent i säng. Och sen vaknar man o måste kissa 3.45. Nu är kl 5 o inte har jag kunnat somna om... strax ringer klockan!

    Detta med massiv trött i kombo med vakna perioder på natten är så hemskt! Hade samma när jag väntade dottern!

Svar på tråden Gravid efter IVF BF AUG 2018