• Lillflickan

    Gravid efter IVF BF AUG 2018

    Idag har jag varit på kontroll och sett ett hjärta ticka. Vågar äntligen räkna mig som gravid, nu i v8. BF 20/8.

    Finns det fler där ute som vill följas åt?

    Min resa till barn började runt 2008. Efter sju insättningar, ett missfall och fem år senare fick jag äntligen min underbara son 2013. När han var ett år började vi så smått försöka själva med syskon. Tyvärr ville det inte ta sig av sig självt så vi gjorde en frysåterföring innan sommaren i år. Det tog sig men blev tyvärr missfall i v14. Nu har vi gjort ett nytt fullt IVF, femte totalt, åttonde insättningen och det är det hjärtat som tickar där inne!

  • Svar på tråden Gravid efter IVF BF AUG 2018
  • Lillflickan

    Välkommen Hanna! Hoppas det går bra på måndag.

    Katten, fick missfallet några hagar efter KUB. Var då i v14. Tror det började blöda från och till två, tre veckor innan.

    Jag tänker att man lika väl kan berätta om man vill. Lär ju bli jobbigt i vilket fall om man får missfall och då kan det ändå vara skönt om jobbet och kompisar förstår.

  • KattenH81

    Men allt såg bra ut på kub trots blödningar då? Usch vad orättvist! Går i skräck nu sista dagarna i v12. Tänker att det ska gå bra men är ändå orolig. Börjar få mer flytningar nu (fick det även m dottern) och går då o nojar att det är blod!

  • Lillflickan

    Jag hade ju haft blödningar innan KUB, men allt såg bra ut på KUB.

    Det är säkert inga problem för dig.

    Flytningar är hopplöst. Jag har samma problem. Väntar bara på att det ska komma blod.

  • KattenH81

    Igår fick jag spontant se den lilla gynnaren! Var hos läkare för att prata Levaxin-dos och efter att vi pratat om missfallen frågade läkaren om jag ville titta efter via ett vul? Gärna sa jag (fast nervös så klart!)

    Och där var den lilla! Sparkande och vinkande som bara den! Helt underbart!! I helt rätt storlek också så det kändes skönt!

    I förrgår hade jag även inskrivningssamtal och fick en helt fantastiskt bm som jag klickade med!

    Enda besvärliga just nu är att läkaren nämnde svamp. Just då svarade jag att jag inte hade några besvär för jag var så fokuserad på vul:et. Sen när jag tänkte efter... senaste veckan har det bu varit svid där nere och nu efter han sagt det skulle jag säga absolut!

    Många av svampmedlena måste man rådgöra med läkare innan... och jag som inte ens frågade igår! Suck... Ska ringa bm idag om jag får en lucka! V11+6 idag så imorn 12 fullt gångna veckor!!

  • Lillflickan

    Härligt katten! Vilken trevlig läkare. Det är så skönt att få se att allt är bra. Känns som evigheter till KUB :(

    Typiskt att du inte kände det igår, men förstår att du var fokuserad på den lille i magen. Hoppas du får tag på läkare igen.

  • Lillflickan

    Hur mår ni andra? Tycker illamåendet blir värre och värre. Tror jag hållerpå att bli sjuk också. Hoppas det är det som gör det värre. Och sömnbrist. Resten av familjen är sjuka så det är väl bara en tidsfråga.

    Ska till MVC i morgon. Vågar knappt erkänna att jag är gravid för mig själv så det känns jättejobbigt att gå till MVC. Är så rädd att något ska gå fel.

  • KattenH81

    Här mås det bra, trött och hungrig hela tiden men knappt något illamående längre (peppar peppar!)

    På fredag blir det kub-ul!

  • Lillflickan

    Katten, Hoppas illamåendet är över för gott för din del. Hoppas det lugnar sig för mig också snart. Men då blir jag väl orolig att det går dåligt..

    Inte långt kvar till KUB för dig. Jag tycker tiden går så långsamt. Funderar på att boka ett ultraljud emellan. Men vet inte om jag blir lugnare för det.

  • KattenH81

    Idag var det kub och allt gick toppen! Fick lägsta risk för allt, 1:20 000. Den lilla sov i början mem började jabba loss lite mot slutet. Hade växt på sig perfekt för v12+6 som är idag, vecka 14 inleds imorn! Det rullar på!

Svar på tråden Gravid efter IVF BF AUG 2018