Inlägg från: Ellencassandra |Visa alla inlägg
  • Ellencassandra

    Vi som blivit gravida efter IVF

    Mjbo skrev 2018-10-31 21:53:01 följande:

    Va skönt att du fick en sån förstålig bm, det är ju guld värt. Vi har precis fått hem tiderna för kub ultraljudet och rul. Så spännande! Kub är den 21/11, så om 3 veckor. Blodproverna tog jag i måndags :)

    Hör av dig imorgon efter ul! kram!


    Åh va roligt å få hem tiderna för det :D bara 20 dagar kvar då ;) jag fyller år den 20e och ska om allt går bra vara runt v 13 så hoppas jag får göra kub däromkring också. Mamma fyller år dagen innan så hade varit helt perfekt å få avslöja graviditeten för henne då.. :)
  • Ellencassandra
    Mjbo skrev 2018-11-01 11:39:09 följande:

    Åh va roligt, vilken present det skulle bli ;) jag kommer göra kub ultraljudet när jag är i 13+0 :)

    Hoppas du får en tid så du kan meddela graviditeten på födelsedagen, hade ju vart en dröm :) det går inte annars att boka ett provat innan? Om du skulle få det efter?


    Ja det skulle va jätte roligt faktiskt. :)

    Jo det går säkert! Men jag har tagit så många privata nu :P ska ju på ett idag.. är rätt nervös över det. Så rädd att den inte lever längre :( men har lovat mig själv att ser det bra ut idag så ska jag bannemig lugna ner mig å försöka njuta!

    Fick lite brunt i morse men nu har det inte kommit nåt mer. Hoppas det håller i sig!
  • Ellencassandra
    Mjbo skrev 2018-11-01 14:38:21 följande:

    Just det du bokade in ett idag oxå.Vilken tid? Så spännande! Håller alla tummar, det ser säkert bra ut <3 kram!


    17.30. Nervöst som tusan. Hör av mig efteråt <3
  • Ellencassandra

    Hej! :) det gick så bra! Hjärtat slog fint å jag fick till å med se den sprattla omkring med armar å ben <3 nu ska jag bannemig skita i dom bruna flytningarna å försöka njuta! Fick tyvärr ingen bild denna gång! Men lägger upp kub sen :) men vi kanske kan göra en sån där lång lista där alla skriver bf å så? :)

  • Ellencassandra
    Mjbo skrev 2018-11-01 19:04:37 följande:

    Åh va roligt! Fick du veta någon millimeter?

    Visst är de underbart när man ser dom börjar sprattla?? Känns verkligen som en bebis, inte en mörk skugga eller klump på en skärm som man sett förut. Så skönt att allt gick bra idag med. Hoppas du kan njuta nu. Kraaam


    Jag frågade aldrig xD glömde. Men hon mätte den till 9+5 sa hon. Men är ju i 9+3. Så den växer fort xD

    Aa det är fantastiskt å se! :) vilken skillnad!!

    Tack detsamma! Kramar!
  • Ellencassandra
    Mjbo skrev 2018-11-01 21:17:57 följande:

    Okej, va roligt.. Finns inge bättre än att få se den på skärmen. Tänk den dagen man får se dem i verkligheten!!! Åh vilken känsla :)


    Verkligen. Det är svårt å föreställa sig :)

    Vilken fin bild på bebis du la upp :)! Min syntes inte lika bra men vi gjorde ju vanligt ul på magen å jag hade inte så fylld blåsa haha :) hur lång tid tog det för dig från att de skickade remiss för kub till du fick hem kallelsen? :)
  • Ellencassandra
    gammelpysen skrev 2018-11-03 07:10:14 följande:

    Tror inte de börjar röra sig förrän möte senare. Gjorde ett UL i v 13+0 och då var minipysen först stilla, men när det var dags att mäta nacken för kub snurrade den runt och vägrade lägga sig tillrätta.

    Vet inte om ni har någon gravidapp men den jag använder (minbebis) anger att rörelserna kommer senare.


    På min app står att att den redan i typ v 9 börjar röra på armar å ben för å träna musklerna. Jag såg både ben å armar röra sig i förrigår :) v 10. MEN det behöver ju absolut inte betyda att det är nåt fel om den inte rör sig. Jag tror faktiskt jag bara hade tur som såg det. Tror den lilla för det mesta vilar såhär tidigt. Du behöver inte vara orolig jaktenpaflow. Du har en liten men som e tröttis ;)
  • Ellencassandra
    Seb81 skrev 2018-11-03 16:20:55 följande:

    Jag blir bara mer och mer nojjig över denna graviditet. Jag pallar fan knte av detta psykiskt. Jag mår skit rent ut av.

    Jag gjorde nipt test i v 10+0..... ivrig som jag är. Men de sa att från v 10+0 ska det inte vara några problem. Först fick jag ett Mail i förrgår att det blev misslyckat. Nu fick jag ett Mail om att det förmodligen misslyckas igen pga av för lite dna i mitt blod från fostret. Ja.... så nu sitter jag här, tänker att myran inte levde då och att det är därför. Att myran är död & jag sitter här med en växande mage med ett dött foster i mig. Men de sa att det kan ha varit för tidigt men att det egentligen ska gå att ta det i v 10+0. Vi såg ju myran på vul i v 9+2. Då var allt bra.... alltså vad fan ska jag göra? Jag går under snart. Jag har kub den 13/11 och jag orkar fan inte vänta.... vad ska jag göra????? Jag får panik. Min sambo säger akuten nu men det känns inte ok att åka in och kolla det där nu.... finns dom som verkligen behöver akut vård. Får väl ringa bm på måndag. Börjar min praktik på måndag oxå, jag orkar inte. Jag orkar fan inte med det...... vara social och tänka på allt. Fan... orkar inte må såhär!!!!!!!!! Den eviga ORO, tvi på den.


    Åh 3 jag förstår hur du känner dig. Det är otroligt jobbigt psykiskt å inte veta å gå runt å oroa sig ständigt. Vad jobbigt att nipt misslyckades.. :( hoppas att det var för tidigt för dig. Som de skrev. Har du kunnat få fram nån information om det på nätet?

    Tycker inte du ska behöva gå å oroa dig hela helgen om du mår så dåligt :( kanske ni ska gå till gynakuten ändå?

    Hoppas det löser sig och du får lite inre frid. Vet hur jobbigt det är, var själv där förra helgen. Mådde så sjukt dåligt och tänkte riktigt negativa tankar. Kände mig ensammast i världen. Massa kramar å ta hand om dig <3
  • Ellencassandra
    Mjbo skrev 2018-11-07 09:12:30 följande:

    ååh va kul! Fick du tid för RUL samtidigt :D? 


    Jaa! :) den 7 januari! Var inte beredd på å få hem den också så kändes så konstigt. Tänk om man når dit!

    Vilken tid fick du för RUL? :)
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF