Inlägg från: Ellencassandra |Visa alla inlägg
  • Ellencassandra

    Vi som blivit gravida efter IVF

    Ringde idag och sjukskrev mig. Mådde så dåligt psykiskt igår. Fick världens molvärk å tänkte att det var kört. Sen drömde jag massa mardrömmar inatt om att jag var på kliniken å alla där applådera å sa grattis nu ska vi kolla att hjärtat slår, så låg fostret där dött utan hjärtslag å alla fortsatte å klappa händer å fira medans jag grät. Jätte skum dröm å jag kände mig så ledsen när jag vakna att jag visste att jag skulle göra ett värdelöst jobb idag om jag gick dit. Så stannar hemma till på måndag..

    tog ett sånt där clearblue veckoindikator idag å fick +3 så kändes lite lugnande. Förra graviditeten fick jag 2-3 å då var det ju missfall. Lugnar för stunden iallafall.

    Hoppas ni alla mår bra och får en fin dag <3

  • Ellencassandra
    anina skrev 2018-10-04 15:32:47 följande:

    Det gjorde du rätt i. Kolla på en dum komedi eller en Disneyfilm och ät nåt gott och tyck synd om dig själv. Det gör jag iaf. :)

    Usch vilken otäck dröm. Skönt att det var bara en dröm, och att testet är positivt. När har du ditt Vul?

    Kram


    Ja eller hur :) har blivit Harry Potter och sagan om ringen hela dagen haha. Så det känns bättre :)

    Ja jag upplever att drömmarna är mer intensiva nu, men det är väl rätt vanligt när man e gravid? Så mycket tankar som man kanske inte riktigt bearbetar under dagen utan gör det i drömmarna istället.

    Har ul den 15e oktober! Så ett tag kcar!

    Hur mår du? :)
  • Ellencassandra
    Inalina skrev 2018-10-06 09:49:08 följande:

    Ingen bra dag, gråtit hela morgonen och inga symptom kvar här överhuvudtaget. Säker på att det är kört. Ska gå till gyn nu när de öppnar. Kram tack för att du frågar


    Åh hoppas att allt är som det ska där inne <3 kramar!!
  • Ellencassandra
    Mjbo skrev 2018-10-07 19:28:00 följande:

    Hej allihopa!

    Hoppas ni haft en bra helg. Jag har en fundering ja tänkte ja skulle ta upp med er allihopa, enbart pga ren nyfikenhet :)

    Vi är ju en del av oss, även jag, som är riktiga "vrak" emellanåt (hoppas ingen tar illa upp), det tycker jag med all rätt att vi har rätt att vara, med tänkte på allt vi går igenom ;)

    Men, min fundering är, Hur är/mår/beteer sig era partners just nu?? :) visar det någonting, i sådant fall vad? Och hur?

    Min man har i princip inte visat så mycket sen vi plussade.. Han är en tyst person som inte gärna pratar eller visar känslor. Alls. Det är tufft för mig ibland att han är sån, men jag vet att han finns där och bryr sig såklart.

    Jag har ju haft 7 miljoner känslor och alla på en gång sen vi plussade, men inte han. Han är glad såklart, men vågar nog inte riktigt vara helt glad. När jag mått riktigt dåligt har han inte sagt så mycket alls om ivf eller barn osv.. däremot när vi satt i väntrummet på ivf kliniken i fredags när vi skulle på ul så börja han gråta. DÅ blev jag chockad. Och rörd, och glad och ledsen. Har sett han gråta 1 gång förr under alls våra år tillsammans.. Så jag tror att han har nog ungefär lika mycket känslor som mig, men invändigt.. eller så blev det bara så himla läskigt när vi satt där och skulle få se om den levde eller ej... vet inte, men är intressant att få höra hur era partners tar allting :)?

    Hoppas ni har haft en underbar helg <3


    Min kille har rätt svårt å prata om känslor överlag. Nu är han rädd att det ska bli missfall så han försöker låtsas som inget har hänt typ. I vissa stunder vågar han prata om att jag är gravid så jag tar vad jag får :P

    Idag är jag tillbaka på jobbet men jag mår dåligt. Inte så att jag mår illa hela tiden men har svårt å få i mig mat å när jag tänker på vissa maträtter kommer det kväljningar. Är så trött också så hade gärna varit hemma till v 12 haha!
  • Ellencassandra

    Usch skulle duscha å såg att det kommit en liten brun/blodig fläck i trosan. Inte stor fläck alls utan mindre än en 50öring typ. Men jag är så nojig nu såklart. Kollar i trosan hela tiden å torkar mig för å se om det syns nåt. Usch hatar å va så orolig :( vill nästan boka in ett tidigare ul bara för det.. ska på min nästa måndag men orkar man vänta?

  • Ellencassandra
    anina skrev 2018-10-08 23:53:00 följande:

    Usch då. Men det är helt normalt med såna blödningar. Inte för att det hjälper din oro att säga nåt du redan vet. Förstår att du är nojig. Ring bm imorgon och säg att du är orolig så kanske du får en tid. Tror hälften av oss har gjort så nu.

    Tänker på dig och ber för dig. Kram


    Tack! Det kommer bara beigt lutinus kladd. Inget när jag kissar å så utan bara när lutinus kommer ut. Vet inte vad jag ska tro :( ska ev boka tid idag efter jobbet..
  • Ellencassandra
    Seb81 skrev 2018-10-09 08:24:40 följande:

    Hej!

    Jag kan lugna dig med att jag började stört blöda förra fredagen och har haft bruna flytningar sen dess... & jag har Lutinus. Vi har sett myran på vul 2 ggr under den tiden & hjärtat slår fint! Det är såååååå vanligt att blöda och ha färgade flytningar under graviditet. Men ja.... jag har ocå varit liiiiiivrädd så jag förstår din oro. Du ska börja oror dig om det kommer massa blod, klumpar och smärta. Annars är det bara onödigt att oroa sig! <3 Men ring din bm och prata med henne så kanske hon kan lugna dig med!

    Ta hand om dig! Kram!


    Tack för lugnande ord. Jag har ju läst att det är vanligt men hade MA förra gången så är extra nervös å orolig nu :( försöker tänka positivt men det är svårt.

    Svarade gyn på varför du blödde så? Jag brukar aldrig bli irriterad av lutinus. Vad jag märkt. Men tänker att ljusbeige måste ju då ha varit gammalt blod som blandats med lutinus?

    Återigen tack å hoppas jag har samma tur som dig <3 grattis till er!! :)
  • Ellencassandra
    Inalina skrev 2018-10-09 08:53:15 följande:

    hej vännen, jag fick en ganska kraftig brun flytning i v 6, men den stannade av och sen kom det inget mer så då slutade jag oroa mig. (för det i alla fall ;)) som sagt - så länge du inte blöder mkt färskt blod och får kramper i magen så ta det lugnt och försök att inte jaga upp dig - det är väldigt vanligt. stor kram


    Tack för svar <3 skönt å kunna få lugnande ord å stöd. Det är tyvärr så mycket lättare å tänka negativt än positivt men ska försöka å lugna ner mig lite! <3 kram!
  • Ellencassandra
    Seb81 skrev 2018-10-09 11:46:52 följande:

    Förstår att du är orolig.... jag hade oxå MA sist, fruktansvärt!! Att ens kroppen kan bete sig så? Jag hade en ofosterlig graviditet, fick MA i v 9+0, kan inte fatta att kroppen kan fortsätta när det inte ens fanns någon bebbe. Hur var det för dig? Jag vet att det är sjukt svårt att tänka positivt, jag tänker fortfarande negativt men om myran finns kvar efter skyfall med blod och 1,5 v flytningar blodiga & bruna så måste jag tänka att det har inget med myran att göra! Har det kommit något mer? Bena flytningar är gammalt blod. :)

    Nej de visste inte vart det kom i från men en sak sa de och att det inte kommer från livmodern. Jag misstänker att det är mina slemhinnor eller den cysta jag har på höger äggstock. Den hittade dom i går :/ Han sa att den var godartad och vi ska ha koll på den.....

    Såklart du har lila tur <3 Har du sett bebben än?


    Exakt samma här. Ofostrig graviditet. Hemskt ju. Det var en chock. Att det liksom inte ens fanns nåt foster?

    Jag hoppas att det är slemhinnorna som är känsliga. Kom lite beige i trosskyddet tidigare på fm. Nu går jag å kollar stup i kvarten.. kommer inget när jag kissar å torkar mig. Verkar bara ha kommit ut med lutinus..

    oj då! Skönt att den var godartad iallafall :/ påverkar det graviditeten något?

    Nä jag har ju inte det.. :/ får se när det blir. Har ju ul bokat till nästa måndag men tror inte jag klarar av å gå runt å oroa mig så länge. Vill bara veta.
  • Ellencassandra
    170909 skrev 2018-10-09 13:18:29 följande:

    Det är väl inte helt omöjligt att du skrapat dig lite med lutinuspinnen och fått ett skrapsår som blöder lite. 


    Har inte använt pinnen denna gång utan fingrarna :/
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF