Inlägg från: Ellencassandra |Visa alla inlägg
  • Ellencassandra

    Vi som blivit gravida efter IVF

    Seb81 skrev 2018-10-11 20:29:07 följande:

    Ja men då så, då har du ett friskt barn i magen! Skönt att du ska dit på måndag!! :)

    Ja mitt illamående har smugit sig på nu i v 8, men de två senaste dagarna har jag mått illa nästan hela tiden... lite sådär små störande. Jag kan inte äta för mycket, gör jag det så vill jag bara spy... får kväljningar. Kväljningarna i samband med mat har varit sen v 7. Jag spyr inte heller, skönt att vi slipper det ialf ;)

    Det jobbigaste tycker jag är att jag är hungrig hela tiden men INGEN mat duger... jag vill inte ha nått. Det enda som jag får ner mycket av är frukt och lakris. Annars kan det kvitta. Så det är lite jobbigt när man ska ställa sig och laga mat, för jag kommer inte på lågor att laga hahaha!

    Annars mår jag bra. Brösten är as ömma och svullna. Magen uppsvälld. Ap trött vissa dagar men andra piggare. Men jag sover som en kratta, vaknar hela tiden och nu har kisseriet dragit i gång på natten med. MEN jag klagar INTE... njuter varje sekund med mina symtom & växande mage!!! Kan dock inte fatta att jag är gravid vissa stunder... helt sinnes!! Mirakel! <3

    Jag gick in i vecka 9 idag, 8+0 :) Vilken vecka är du i? 7+ eller?

    Åh så spännande med vul på måndag! Önskar att det var kub dags nu så det värsta veckorna passerat! Så man kan börja planera lite och köpa saker... var på Åhléns idag och skulle köpa present till en kompis som fått barn precis. Guuuuuud vad jag längtar tills jag får köpa kläder och så! Så mycket fint!! Längtar! <3

    Ska du göra nipt? Det ska vi göra :) Då ska vi ta reda på könet oxå, så om ca 3 v så vet vi om det blir en prinsessa eller prins! Såååååå spännande!!!


    Ja det ska bli skönt å få en koll till så att allt ser bra ut :)

    Usch då. Nä det är svårt å äta för mycket man måste äta lite men ofta! Jag har käkat satsumas idag hela dagen å det har lättat på mitt illamående faktiskt. Måste äta en gång i timmen typ :p

    Haha vad jobbigt!! Så du har inga cravings alls? :) det är inte lätt när man inte är sugen på nånting.

    Ja som du säger man får njuta av sina symptom! ;) man har ju längtat så länge efter det här så man får helt enkelt stå ut med illamående å alla dessa härliga symptom vi får ;)

    Jag förstår dig precis. Längtar också jätte mycket efter sånt <3 men vågar knappt tänka framåt än. Men ibland smyger sig dom tankarna fram :p tänk å få köpa barnvagn osv. Så mysigt.

    Nä det är inget vi har pratat om. Vi får ju betala 6000 nånting tror jag för det. Vi gör nog KUB. Men mest vill jag göra det för å få se fostret igen :p sen får vi se vad som händer. Gud va spännande å få reda på kön redan då!! Wow :D coolt att man kan få reda på det genom blodprov!
  • Ellencassandra
    Inalina skrev 2018-10-12 13:17:24 följande:

    Jahapp då har man vart och smällt i sig en meal från Burger King till lunch igen det var underbart gott och jag skulle kunna smocka i mig 3 hamburgare till känns det som. (drack i alla fall vatten till)...

    kiwi o clementinerna äter jag mellan mina frosserier..... låg och tänkte på kebab igår när jag skulle sova och då hade jag precis ätit en stor god middag... hoppas detta försvinner snart och att jag får cravings efter sallad istället som brukar vara min lunch i vanliga fall!


    Haha det gjorde du rätt i! :D man måste få unna sig ;)

    Ja alltså det verkar vara antingen eller, antingen är man hungrig å sugen på det mesta eller så har man ingen matlust överhuvudtaget. Jag var ju jätte sugen på saker förra veckan men nu vill jag inte äta nånting knappt. Men satsumas får jag i mig i mängder :P mums!
  • Ellencassandra

    Jag har fått beige/gråa typ lutinus gegga både igår å idag. Det är alltid lite läskigt när man ser sånt.. men kommer ju bara när lutinus åker ut annars inget.. det var ju därför jag gjorde ultraljudet i tisdags å då såg ju allt bra ut så får hoppas att det fortfarande är bra därinne. Ska på VUL på ivf kliniken på måndag igen. Skönt det.

  • Ellencassandra
    Mjbo skrev 2018-10-13 14:51:50 följande:

    Usch läskigt, förstår det. Men skönt ändå att du ska på ul så snart iallafall. Stort lycka till! :)

    Jag ska på ul på onsdag igen, längtar :)


    Ja! Å på helger mår jag mycket bättre när jag får sova ut å så så mår inte illa idag men vill det för å känna nåt typ xD man e knäpp.

    Förstår att du längtar dit :) jag med!
  • Ellencassandra
    Seb81 skrev 2018-10-13 22:14:13 följande:

    En konstig fråga... men är det någon här som vet om det är farligt för mig att få orgasm? Vi kom överens från början att jag inte ska få orgasm eller att vi ska ha sex fram till kub dagen... för vi har hört från vänner att det gör mer skada än nytta om man fått mf tidigare.

    Nu när jag har haft blödning oxå.... är det farligt då att få orgasm? Har ni hört något om det?

    Jag är ju så fruktansvärt upphetsad vissa dagar... idag kunde jag inte hålla mig & fick en orgasm, inte genom samlag. Nu fick jag ångest haha. Så tänkte kolla med er om ni vet något?


    Nä det ska inte va farligt! Har hört att det bara ska va bra. Mår du bra å njuter så mår lilla bebisen bra också :) får du fortfarande bruna flytningar å så?
  • Ellencassandra
    anina skrev 2018-10-14 12:40:06 följande:

    Tack. <3 Jag ska försöka att inte oroa mig.


    Jag är ju i samma sits. Bara att mitt kommer ut blandat med lutinus så är beige färg. Men e jätte nojig också. Trots att jag hade det tidigare i veckan å då fick se hjärtat slå. Har googlat på allt möjligt nu å det ska inte va nån fara med bruna flytningar. Det är extra känsligt där nere å både brunt å beige färg kan förekomma. Men även om jag läser sånt så är det klart att jag e orolig som du.

    Det är så dumt att vi ska få sånt där när man går igenom ivf graviditet. Kan det inte bara hålla sig torrt i trosan istället :P så man slipper oroa sig! Man vill bara kunna njuta.

    Stor kram!
  • Ellencassandra
    anina skrev 2018-10-14 13:31:52 följande:

    Ja det här är skitjobbigt. Kan vi inte bara få njuta nu? Först ska kan kämpa och må skit och sen ska man må skit när man väl blir gravid också. Vi borde vara de bästa psykologerna på mvc sen som kan relatera till folks problem. Jag har googlat jättemycket och man hittar ju såklart både bra och dåliga historier. Skrev till en gammal kompis som pluggar till barnmorska som lugnade mig lite iaf. Jag har ett vul den 2 nov, en hel evighet till.

    Jag ligger och kollar på en serie på Netflix (ej sann) som heter sisters. En ivf-läkare som har använt egen sperma i ca 100 fall. Lite småunderhållande.

    Kram


    Ja men precis :( otroligt psykiskt påfrestande.

    Det har inte kommit nå mer nu för mig. Men har molvärk. Så man nojar.

    Vad skönt att du kunde skriva av dig till nån som håller på å utbildar sig inom området :) vilken vecka var du i nu igen?

    Ja men det e bra, man får titta på filmer å serier å försöka tänka på annat :) imorgon e det dags för VUL igen så hoppas på det bästa.
  • Ellencassandra
    anina skrev 2018-10-15 14:18:24 följande:

    Första dagen utan illamående och ömma bröst. Jag klarade inte oron längre så jag ringde bm som sa att jag skulle åka ut till akuten och göra ett ultraljud. Så nu väntar jag på läkaren.


    Det kan ju vara spökveckorna som börjar nu! Håller tummarna att allt är bra därinne <3
  • Ellencassandra
    anina skrev 2018-10-15 16:13:19 följande:

    Nu har vi tittat på bönan. Allt såg bra ut. Hjärtat slår och den rör på sig. :) tack för att ni finns här. :)


    Vad härligt å höra :) skönt om du slipper illamåendet framöver ;)
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF