Inlägg från: Kallamakka |Visa alla inlägg
  • Kallamakka

    Vi som blivit gravida efter IVF

    anina skrev 2018-10-15 18:16:57 följande:

    Jo visst kan det vara så att det är tillfälligt att det ser bra ut. Men jag hade aldrig klarat gå så orolig en längre tid. Jag är glad att jag har kollat upp. Vilken vecka är du i nu?


    Huvudsaken är att man hittar sätt att hantera dessa oroligheter. Jag är i vecka 12 (11+1) hoppas få
  • Kallamakka

    Hej!

    Måste dela med mig, inatt fick jag inte sova. Från ingenstans känner jag mig konstig i kroppen, går på toaletten och gör det ena samtidigt som jag känner mig spyfärdig. Spydde ingenting dock men låg sen i soffan med frossa i 2 timmar, sen var det borta lika fort som det kom. Det som är kvar är lite magont. Undrar vad det kan vara? Det känns inte som någon magsjuka. Någon som känner igen eller har nån susning?

  • Kallamakka

    När jag läser om alla era symtom så börjar jag undra om jag drömde när jag plussade på stickan. Är fortfarande symtom fri.. Hmm..

    Får svar på det den 26, då har vi fått tid för kub. Spännande och nu kan man känna nerverna som börjat bubbla upp! Hoppas på ett liv där inne, för som de känns nu så är det precis som vanligt med mitt mående :/

  • Kallamakka

    Jaha. Firar att man är i vecka 13 med blod på pappret, känner mig lagom positiv för tillfället.

    Nej, det här var inte alls kul. :/

  • Kallamakka
    gammelpysen skrev 2018-10-21 16:17:45 följande:

    Ring eller sök. Förmodligen ingen fara men kan vara skönt att få det kollat, framförallt så här sent.

    Har ni haft sex eller Så? Det kan ju tydligen få slemhinnorna att blöda. På vår gravidföreläsning sa de att det kunde småblöda i flera dagar, typ binda, utan att det betydde något.


    Jag blev avrådd att åka och kolla. Skulle avvakta och se om det blir mer rikligt och gör ont och isåfall åka och se efter, men som det är nu så ska jag bara ta det lugnt tyckte 1177. Ja, vi hade sex igår så det finns ett samband, hoppas det är sexets fel. Men det är klart man blir nojig, har ju inga graviditerssymptom sedan 3 veckor tillbaka. Så man tänker ju det värsta först.
  • Kallamakka
    gammelpysen skrev 2018-10-21 16:53:57 följande:

    Förstår det. Jag går in i 13+0 i morgon och ska göra kub. Är så nervös för att det ska visa att något hänt. Har gått hela fem veckor sedan vi gjorde vårt vul så det har gått ett tag... tänk om minipysen dött, tänk om vi får hög risk... Har två vänner som fick gå vidare med nipt men som visade ok. vi har tänkt berätta för släkten i morgon om allt ser bra ut. Tänk om det inte gör det??? Det enda vi kan tänka är att om våra bebisar klarat sig så här långt så brukar det gå bra.


    Hoppas allt är tipp topp med lill* bebisen :) så spännande och läskigt på samma gång att få svar, är redan nervös för mitt kub på fredag. Hoppas vi får läsa roligt här i tråden imorgon då! :) :)
  • Kallamakka
    Seb81 skrev 2018-10-21 17:01:56 följande:

    Hej vännen!

    Du ska se att det inte är någon fara! Jag åkte in till akuten i fredags för blod (igen)... men det såg fint ut. Dina slemhinnor är sköra nu och livmodern växer.

    Är det mycket? Färskt? Ljusrosa, brunt eller knallrött?

    Jag börjar bli proffs på detta nu med blödningar...

    Mår du för dåligt så åk till akuten! Oro är inte heller bra <3


    Hej!

    Ja jag har förstått att det finns erfarenhet i ämnet, så jobbigt :/ usch.. Förstår oron!

    Det var först rosa men blev sen rött blod, kom bara när jag torkade mig så inte så mycket. Tack och lov så har det avtagit och just nu kommer inget.

    Vet ju också att det är som du/ni säger, men oron blev ordentlig där ett tag "känner mig ju inte gravid så nu kommer den väl ut" (så gick tankarna) . Nu känns det bättre, men det blir lugna puckar för mig imorgon, för säkerhetskull. Samt ett samtal till barnmorskan. :)
  • Kallamakka

    Hej allesammans!

    Idag åkte jag in för ultraljud efter de fjuttiga dropparna med blod jag fick på pappret igår.

    I mitt fall betydde avsaknaden på symtom som försvann för några veckor sedan - på ma(missed abortion). Så imorgon ska jag framkalla en abort eftersom att kroppen tror att den är gravid fortfarande. Den dog i vecka 7+4 alltså fyra dagar efter det tidiga ultraljudet vi gjorde på IVF kliniken.

    Vi kanske ses i den här tråden någon annan gång. Men för vår del blev det ingen bebis denna gången. Nu ska vi sörja och förhoppningsvis komma tillbaka starkare..

  • Kallamakka
    Ellencassandra skrev 2018-10-24 12:02:52 följande:

    Jag är nog ganska säker på att det är missfall :( fortsätter med bruna flytningar å har svag molvärk. Fått tid till VUL 13.30. Men är inte så hoppfull. Är iaf fortfarande illamående. Alltid något. Men känns inte riktigt rätt :/


    Jag håller alla mina tår och tummar här borta på att du slipper missfall. Bra att du kollar upp det, i mitt fall ville de knappt att jag skulle komma in. Å så hade ju det värsta skett. Men hoppas hoppas det är bra med dig. Kram!
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF