• Anonym (Villmenfårinte)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Jag är gift och har två barn, varit tillsammans i 14 år. Lycklig med min man, vill leva resten av mitt liv med honom. Har inte överhuvudtaget funderat på otrohet innan. MEN. Jag bytte jobb för 1 år sen, och jobbar där med en man där något vuxit fram som jag snart inte kan kontrollera. Vi märkte att vi hade rätt kul ihop, skämtar och skrattar mycket. Men plötsligt övergick det i känslor, som jag kämpar för att trycka undan. Det har gått ett halvår nu. Vi skriver mkt med varann på skype på jobbet, hänger så snart vi får chansen m gemensamma projekt (vi jobbar på olika avd så det känns som att vi hittar ursäkter att ses, ta en kaffe) och tonen i skype-samtalen är skämtsam, men övergått till skämtsam, flirtig. Vi skrev häromdagen att vi balanserar på gränsen, och det gör vi - utan att skriva eller säga något rakt ut. Stämningen är elektrisk. Jag vet eg inte vad han känner eller tänker, för vi har inte sagt nåt rakt ut. Jag kan inte sluta tänka på honom, och det äter upp mig snart. Och jag vill verkligen INTE förstöra hans familj (också gift), och inte min heller. Jag vill inte att han lämnar henne för mig. Jag vill bara så innerligt gärna kyssa honom, ligga med honom och få det ur systemet.

    Jag VET att jag borde undvika honom. Och JO jag älskar min man. Jag VILL inte känna såhär. Det här har bara slagit ner som en blixt och fastnat i mig. Nästan alla trådar jag hittar om liknande så har man det dåligt i sitt nuvarande, jag har inte det. Jag bara vill så jävla starkt bara ligga med honom. Men jag är rädd att jag inte kommer kunna leva med det, det borde jag inte, för då är jag ett jävla svin. Såna jag hatar själv.

    Vill rådfråga:

    1. Har du någon gång känt lika (haft det bra o älskat din nuvarande men blivit kåt/förälskad i en annan samtidigt) och faktiskt gjort det, fått det ur systemet och sen levt vidare? Eller slutar det alltid i kaos (fan, jag vet ju svaret, men finns NÅN som inte ångrat sig?)

    2. Borde jag fråga hur han känner / vad han tänker? Möjlighet: att jag inbillar mig och då är detta ur världen, alternativt. Risk: att han känner samma och det blir ännu jobbigare.

    Tacksam för konstruktiva tankar (att jag bör lämna min man innan jag gör nåt förstår jag att flera av er kommer säga, men det är inte aktuellt).

    Tack!

  • Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Canadasvensk skrev 2018-11-09 18:17:05 följande:

    Ja jösses!

    Oförstående? Haha snarare tvärt om. Jag är helt i förståelse att TS är en så kallad attention whore! Det är ju helt uppenbart!

    Och på din fråga vad jag tycker man ska göra om man älskar en person och är förälskad i en annan?

    Jag tycker man ska lämna sin make eller säga det till honom. Att vara "förälskad" ger inte än frihet att gå bakom ryggen på den man påstår sig älska.

    Men visst, detta är FL. Sidan man kan skriva i när man behöver rättfärdiga sin otrohet.

    Trams!


    Jag skrev här för att jag ville ha hjälp att reda ut tankarna. Vilket jag fått - och får - väldigt bra hjälp med. Jag tror att det är de flesta som skriver här på FL med dilemman gör. Då är alltså alla som rådfrågar på FL attention whores? Well, det säger mer om dig än om mig.

    Jag har aldrig nånsin varit otrogen mot min man, eller haft en flirt som jag har nu. Vi har varit ihop i 14 år. Hade jag varit en attention whore hade jag gjort något för längesen. Men tyck vad du vill.
  • Inga bekymmer
    Anonym (6a på!!!) skrev 2018-11-09 15:46:11 följande:

    Du får ligga med vem du vill. Det är en rättighet vi människor har. Och en frihet.

    Men jag tycker du ska vara tydlig mot din partner. Gör inget bakom ryggen för det kan uppfattas som ett svek.

    Om du känner stark förälskelse för någon (som är en positiv känsla)- varför ska du kväva den?

    Om någon annan känner svartsjuka (som är en negativ känsla som tillohcmed fått namnet -sjuka och benämns med en färg som symboliserar ondska)- är det inte bättre att den personen lägger band på sin svarta sjuka?

    Varför ska par fängsla varandra och äga varandra och förhindra varandra från att känna stark njutning av förälskelse? Förälskelse är bland det härligaste en människa kan känna och det är bara grymt att tvinga varandra att leva ett liv utan den. Förälskelse och stark sexuell attraktion känner man inte hur länge som helst för samma person. Och känslan är till råga på allt ett grundläggande mänskligt behov. Jag anser att monogama parrelationer förstör livet för många människor. Att det inte är naturligt utan en förlegad kvarleva från medeltiden. Sexualmoral. Fy!!!

    Prata med din äkta hälft, berätta helt ärligt hur du känner och berätta vad du vill. Om din partner verkligen älskar dig så vill personen inte begränsa din frihet på grund av svartsjuka och vanföreställningar om hur ett förhållande "ska" vara.

    Det kan sluta i något riktigt bra för både dig och din partner.

    Och slutar det dåligt, ja då hade ni väl inte ett så bra förhållande. Då kanske det är bästa att gå vidare i alla fall!

    Jag är i precis samma sits, har min mans tillåtelse och har berättat för den andre gifta mannen vad jag känner. Vi ska ligga och har bokat in tid och plats för att träffas. JAG SKA LIGGA!!!

    Människor gör så stor grej av att en snopp doppas i ett hål. Varför då?

    /En som ville ge sin syn på saken :)


    Du kan inte tänka lite utanför din box av hur du känner att saker ska vara och förstå att din och din mans modell att leva inte passar alla?

    Samtidigt som samhället mer och mer tar avstånd från övergrepp och att tvingas till saker, så ska ALLA tycka att öppna förhållanden och att dela sin partner med andra är rätt för annars är man svartsjuk. Jag håller med om att svartsjuka är en negativ egenskap, men du blandar ihop begrepp!! Du skriver också att TS ska prata med sin man innan hon ligger med den andra mannen för annars kan det UPPLEVAS som ett svek. Det ÄR ett svek om man går bakom ryggen på nån och ligger med nån annan!! Om du ingår ett avtal med någon, tex ni hyr en lägenhet tillsammans och kompisen säger upp kontaktet utan att prata med dig innan. Har kompisen INTE har svikit och lurat dig då?? Hur sjysst är det på en skala?

    Alla mår inte bra av att sudda ut alla gränser och agera på primitiva lustar för stunden! Bland människor som utsatts för övergrepp under barndomen tex, så är det inte helt ovanligt att man sedan utvecklar ett destruktivt mönster där man gör sexuella saker mot sin vilja och sitt välmående för man inte förmår säga nej... Vanligast bland kvinnor. Om traumat av övergreppen inte bearbetats. Tänk dig en sådan person som känner sig pressad till ett öppet förhållande för det är så samhällsnormer ser ut nu ..(i framtiden).

    Bland män som mer än kvinnor generellt sett tänder på rent visuella saker, så är det inte jätteovanligt att ett sexmissbruk utvecklas genom allt som nu finns lättillgängligt via internet. Exempel på det är en man, som haft en trasslig uppväxt, en mamma som inte kunde ta hand om barnet, eller en pappa som sällan var hemma.

    Mannen konsumerar porr som de flesta män kanske gör i olika utsträckning. Men mannen i exemplet gör det när känslor av tomhet, nedstämdhet och ångest kommer för kicken som blir dämpar de jobbiga känslorna kortsiktigt. Det känns bättre för stunden..men ångesten blir värre och då krävs det mer och mer för att bedöva... Precis som en drog! Det som började med nyfikenhet har blivit ett beroende. Han gör det hemma, han gör det på jobbet eller varthelst det är möjligt när ångesten som blir värre och värre kommer. Väldigt skamfyllt att prata om så han döljer det så långt det går... Tiden går, missbruket tar sig nya uttryck, nu räcker det inte med kickarna från porr och sexchattar.. Utan det krävs liknande scenarior IRL... Samtidigt som normen är ett öppet förhållande..

    Gränser finns till för att vi människor ska må bra, vare sig det gäller alkohol, droger, sex eller mat!!! Det är möjligt att både du och din man känner er helt tillfreds med och mår bra i er överenskommelse, men det vet ni inte säkert eftersom ni ej provat det hela vägen än.

    Jag lägger hur som helst ingen värdering i att ni vill leva så om ni är överens. Men vad händer om du med tiden känner att du hellre vill leva med den du är förälskad i? Kommer du skilja dig då? Kommer det fortfarande inte kännas som ett svek för din man i så fall om du lämnar honom för den andra? Kommer han förebrå sig själv eftersom han "tillät dig" att äta kakan och ha den kvar. I vilket syfte gjorde han det? Var det för att han var rädd att förlora dig eller går han igång på att du är med andra? Det här är frågor som kan va värt att reflektera över en stund, innan man kastar sig ut på äventyret för de tillfälliga känslorna och spänningen som blir.

    Du skriver att man inte tänder sexuellt på en och samma person hur länge som helst. Det är nog olika från fall till fall... Min pappa som är en underbar människa sa en gång att "övning ger färdighet" och menade att i ett långt förhållande så kan sexlivet utvecklas när man känner varandra väl. Huruvida man tänder på varann beror inte bara på hur länge man levt med personen utan det finns ju många faktorer som spelar in där... Inte minst hur man har det i förhållandet i övrigt och det vet säkert också du!

    Jag är ju inte lastgammal iof... men har iaf 13 år med min man och jag tycker fortfarande att han är en av de snyggaste männen som jag verkligen tänder på och känner inget behov av nån annan alls för den saken. Jag tycker att jag är den fula i förhållandet men han säger tvärtom, vilket övergår mitt förstånd, men så är det.

    Han vet vilka knappar man trycker på för att tända mig. Jag vågar påstå att det är ömsesidigt. Vi får väl se hur vi känner om 10 år till om det fortfarande är vi då, men jag tror faktiskt att man KAN fortsätta ha fantastiskt sex med samma om det är det man vill:) MEN, det kräver att man vattnar sin egen trädgård!!!!!

    Jag är av den åsikten att man bör ta hand om sig själv och sin kropp och göra sig fin för varann. Inte överdrivet men bland det mest oattraktiva som finns är en person som slutat bry sig om sig själv av olika anledningar.. Och jag kan förstå om man har svårt att tända om ens partner gått upp 40 kilo sen man träffades och blivit en soffpotatis.

    (Detta inlägg kommer jag säkert få mycket skit för... .Så jag stålsätter mig, men jag har som många andra utsatts för en del skit, så jag är härdad, jag står för mina åsikter och dömer inte dig som inte delar min syn)

    //

    En som också ville ge sin syn på saken:)

    Nu checkar jag ut och tar kväller med mina barn. Ha det gött, häj!!!:)
  • jrockyracoon
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-09 17:02:48 följande:

    Det jag lutar åt nu, är att faktiskt prata med honom. Adressera det som är mellan oss, berätta att jag känner att det är nåt mellan oss men att vi inte kan ha så mycket kontakt som vi har eller boka upp såna möten. Han bokade upp ett möte för oss nästa torsdag, döpt till ?ett av de viktigaste mötena ever!?. Vi behöver gå igenom en del jobbgrejer, men ändå. Som sagt, förut har det bara varit jobbmöten. Nu känns det som en ursäkt för att hänga. Även om vi bara sitter och snackar så kommer vi ju närmre varann ju mer vi lär känna varann, och det gör inte saken lättare. Förklara att jag känner att det börjar gå för långt och att jag inte vill vara otrogen mot min man och vi därför måste sluta innan det går för långt.

    Vad tror ni? Vi måste ju ha kontakt pga jobb, men lyfter vi upp det så spräcker vi ju en del av den enorma spänning som byggts upp så länge medan vi bara cirklat runt allt? Om jag är tydlig med att vi måste dra en gräns? Istället för att bara ignorera?


    Jag tänker att du fortsätter att bygga upp spänning mellan er, genom ditt beteende och ovilja att inse vad du gör.

    Så länge som du lägger fokus på honom, och försöker både att ha kakan och äta den, kommer du fortsätta din färd mot en fullbordad fysisk otrohet.

    Genom att spekulera kring vad du ska säga till honom och att försöka berätta saker om dina känslor för honom, gör du saken värre och riskerar att öka spänningen mellan er.

    Det enda vettiga för dig att göra i denna situation är att STOPPA! Detta betyder att du helt släcker ditt hopp om att det ska bli något med den andra och vänder ditt fokus mot din man. Du kanske behöver säga något till den andre, men då handlar det om kyliga och korta instruktioner utan invecklade förklaringar och framförallt utan att berätta om dina eller era känslor.

    Om du söker efter ett sätt att ta bort spänningen mellan er, behöver du berätta för din man, inte din älskare.

    Deklarera kort att du inte ser vitsen med att ha dessa möten när de inte är arbetsrelaterade och säg också något om att du behöver komma hem till din man. I varje konversation du har med honom, försök få in din man i konversationen. Gör gärna insinuationer om sexet du och din man kommer att ha, eller berätta att du ska åka hem och få en kram av din man, etc. "Nu ska jag hem och ha en mysig fredagkväll med Hans, så får vi se om det händer något spännande ikväll..hehehe..." el. liknande.

    Att börja prata om hur starka dina känslor har blivit för den andre är det sämsta du kan göra om du inte vill hamna i säng med honom.

    Men ärligt talat så tror jag inte att du kommer att klara av att inte vara otrogen. Du har fått många råd i tråden om vilka steg du behöver ta, men du har inte vidtagit några åtgärder i den riktningen. Jag tror att din förälskelse och kåthet för den här mannen vinner över din moral och att du kommer förstöra för dig själv och din nuvarande relations framtid. Jag tror också att du kommer att lyckas övertala dig själv om att det du gör är något fint och berikande, istället för det smutsiga och tarvliga förräderi det faktiskt är.

    Jag hoppas att du i handling kan visa att jag har fel!
  • Anonym (Villmenfårinte)
    jrockyracoon skrev 2018-11-09 19:02:39 följande:

    Jag tänker att du fortsätter att bygga upp spänning mellan er, genom ditt beteende och ovilja att inse vad du gör.

    Så länge som du lägger fokus på honom, och försöker både att ha kakan och äta den, kommer du fortsätta din färd mot en fullbordad fysisk otrohet.

    Genom att spekulera kring vad du ska säga till honom och att försöka berätta saker om dina känslor för honom, gör du saken värre och riskerar att öka spänningen mellan er.

    Det enda vettiga för dig att göra i denna situation är att STOPPA! Detta betyder att du helt släcker ditt hopp om att det ska bli något med den andra och vänder ditt fokus mot din man. Du kanske behöver säga något till den andre, men då handlar det om kyliga och korta instruktioner utan invecklade förklaringar och framförallt utan att berätta om dina eller era känslor.

    Om du söker efter ett sätt att ta bort spänningen mellan er, behöver du berätta för din man, inte din älskare.

    Deklarera kort att du inte ser vitsen med att ha dessa möten när de inte är arbetsrelaterade och säg också något om att du behöver komma hem till din man. I varje konversation du har med honom, försök få in din man i konversationen. Gör gärna insinuationer om sexet du och din man kommer att ha, eller berätta att du ska åka hem och få en kram av din man, etc. "Nu ska jag hem och ha en mysig fredagkväll med Hans, så får vi se om det händer något spännande ikväll..hehehe..." el. liknande.

    Att börja prata om hur starka dina känslor har blivit för den andre är det sämsta du kan göra om du inte vill hamna i säng med honom.

    Men ärligt talat så tror jag inte att du kommer att klara av att inte vara otrogen. Du har fått många råd i tråden om vilka steg du behöver ta, men du har inte vidtagit några åtgärder i den riktningen. Jag tror att din förälskelse och kåthet för den här mannen vinner över din moral och att du kommer förstöra för dig själv och din nuvarande relations framtid. Jag tror också att du kommer att lyckas övertala dig själv om att det du gör är något fint och berikande, istället för det smutsiga och tarvliga förräderi det faktiskt är.

    Jag hoppas att du i handling kan visa att jag har fel!


    Ok, tack för input.du kanske har rätt i att jag inte bör prata med honom. Jag tänker dock om jag säger att vi måste sluta högt så spricker spänningsbubblan. Skulle han säga så åt mig att sluta och att han inte vill så skulle jag inte fortsätta med något som kan uppfattas som flirtigt. Men jag inser att jag måste vara kort och tydlig isåfall och inte sväva ut, det är nog sant.

    Dock tycker jag att du är orättvis när du säger att jag inte gjort nåt i rätt riktning, när det är precis det jag gjort. Sagt nej till fika och nej till icke-nödvändigt möte senaste dagarna. Men det är alltså fel riktning enligt dig alltså?
  • Anonym (Avdramatisera)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-09 19:09:52 följande:

    Ok, tack för input.du kanske har rätt i att jag inte bör prata med honom. Jag tänker dock om jag säger att vi måste sluta högt så spricker spänningsbubblan. Skulle han säga så åt mig att sluta och att han inte vill så skulle jag inte fortsätta med något som kan uppfattas som flirtigt. Men jag inser att jag måste vara kort och tydlig isåfall och inte sväva ut, det är nog sant.

    Dock tycker jag att du är orättvis när du säger att jag inte gjort nåt i rätt riktning, när det är precis det jag gjort. Sagt nej till fika och nej till icke-nödvändigt möte senaste dagarna. Men det är alltså fel riktning enligt dig alltså?


    Jag tycker du är på väg i rätt riktning men ska du prata med kollegan, vilket jag är lite tveksam till, får du vara kort och koncis och tala om att det är du och din man som gäller och att kollegan och du inte är aktuellt...

    känns bara som att det inte kommer låta trovärdigt i hans ögon med tanke på hur ni har hållit på..
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (Avdramatisera) skrev 2018-11-09 19:19:21 följande:

    Jag tycker du är på väg i rätt riktning men ska du prata med kollegan, vilket jag är lite tveksam till, får du vara kort och koncis och tala om att det är du och din man som gäller och att kollegan och du inte är aktuellt...

    känns bara som att det inte kommer låta trovärdigt i hans ögon med tanke på hur ni har hållit på..


    Ok. Det kanske inte är nån bra idé.
  • Anonym (Avdramatisera)

    Det är inte vad man säger som är avgörande utan vad man gör...

  • jrockyracoon
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2018-11-09 19:09:52 följande:
    Ok, tack för input.du kanske har rätt i att jag inte bör prata med honom. Jag tänker dock om jag säger att vi måste sluta högt så spricker spänningsbubblan. Skulle han säga så åt mig att sluta och att han inte vill så skulle jag inte fortsätta med något som kan uppfattas som flirtigt. Men jag inser att jag måste vara kort och tydlig isåfall och inte sväva ut, det är nog sant.

    Dock tycker jag att du är orättvis när du säger att jag inte gjort nåt i rätt riktning, när det är precis det jag gjort. Sagt nej till fika och nej till icke-nödvändigt möte senaste dagarna. Men det är alltså fel riktning enligt dig alltså?
    Jag vill inte vara taskig, och jag kände inte till det här med fikat, men min upplevelse från din konversation i tråden hittills är att du inte tycks ta till dig råden i tråden. Men jag hoppas ju att du kan bevisa för mig att jag har fel!

    Jag ser det som att du har ett medvetet eller omedvetet motstånd mot att släcka ner honom i ditt inre! Du vill ha honom kvar litegrann, verkar det som, bli av med honom på "ett snällt sätt". Men det funkar inte, du behöver markera avstånd och absolut inte prata om känslor.

    Jag tycker inte att du ska säga att ni ska "sluta", eftersom det då avslöjar dina känslor för honom, och då leder det i fel riktning. Visa honom på andra sätt att du inte är intresserad. Ta gärna till dig rådet att ofta prata om din man i hans närhet. Andra saker kan t.ex. vara: Skratta inte åt hans skämt. Le inte åt honom. Var kort, koncis och affärsmässig. Berätta inte om dina känslor. Klä dig inte fint, titta gärna bort, se ointresserad ut, lyssna inte på honom, fråga honom gärna: "Ursäkta, vad sade du?" som om du inte hade hört vad han nyss sa... etc, etc... 

    Det här handlar om att markera på ett tydligt sätt att du har tagit avstånd från honom och romansen. Du kan vara mer trevlig när du har kommit på säkrare mark om ett antal veckor när du känner att du har kontroll på dig och din förälskelse.

    Samtidigt så behöver du skifta ditt fokus till din man! Om du inte vill berätta om din förälskelse, så kanske du kan säga något om att du vill försöka införa mer  romans i ert förhållande. Du kan lägga mycket tid på att skapa romantiska stunder. Köpa presenter, köpa ljus och baka och överraska honom på romantiskt fika, och vad du nu kan komma på. Fokusera på din man, samtidigt som du håller din älskare kort.
  • Canadasvensk
    jrockyracoon skrev 2018-11-09 19:29:46 följande:
    Jag vill inte vara taskig, och jag kände inte till det här med fikat, men min upplevelse från din konversation i tråden hittills är att du inte tycks ta till dig råden i tråden. Men jag hoppas ju att du kan bevisa för mig att jag har fel!

    Jag ser det som att du har ett medvetet eller omedvetet motstånd mot att släcka ner honom i ditt inre! Du vill ha honom kvar litegrann, verkar det som, bli av med honom på "ett snällt sätt". Men det funkar inte, du behöver markera avstånd och absolut inte prata om känslor.

    Jag tycker inte att du ska säga att ni ska "sluta", eftersom det då avslöjar dina känslor för honom, och då leder det i fel riktning. Visa honom på andra sätt att du inte är intresserad. Ta gärna till dig rådet att ofta prata om din man i hans närhet. Andra saker kan t.ex. vara: Skratta inte åt hans skämt. Le inte åt honom. Var kort, koncis och affärsmässig. Berätta inte om dina känslor. Klä dig inte fint, titta gärna bort, se ointresserad ut, lyssna inte på honom, fråga honom gärna: "Ursäkta, vad sade du?" som om du inte hade hört vad han nyss sa... etc, etc... 

    Det här handlar om att markera på ett tydligt sätt att du har tagit avstånd från honom och romansen. Du kan vara mer trevlig när du har kommit på säkrare mark om ett antal veckor när du känner att du har kontroll på dig och din förälskelse.

    Samtidigt så behöver du skifta ditt fokus till din man! Om du inte vill berätta om din förälskelse, så kanske du kan säga något om att du vill försöka införa mer  romans i ert förhållande. Du kan lägga mycket tid på att skapa romantiska stunder. Köpa presenter, köpa ljus och baka och överraska honom på romantiskt fika, och vad du nu kan komma på. Fokusera på din man, samtidigt som du håller din älskare kort.
    Bra tips från jrockyraccon!

    Det summerade i princip 54 sidor om vad TS redan visste... SkålCool
  • Anonym (Avdramatisera)
    jrockyracoon skrev 2018-11-09 19:29:46 följande:

    Jag vill inte vara taskig, och jag kände inte till det här med fikat, men min upplevelse från din konversation i tråden hittills är att du inte tycks ta till dig råden i tråden. Men jag hoppas ju att du kan bevisa för mig att jag har fel!

    Jag ser det som att du har ett medvetet eller omedvetet motstånd mot att släcka ner honom i ditt inre! Du vill ha honom kvar litegrann, verkar det som, bli av med honom på "ett snällt sätt". Men det funkar inte, du behöver markera avstånd och absolut inte prata om känslor.

    Jag tycker inte att du ska säga att ni ska "sluta", eftersom det då avslöjar dina känslor för honom, och då leder det i fel riktning. Visa honom på andra sätt att du inte är intresserad. Ta gärna till dig rådet att ofta prata om din man i hans närhet. Andra saker kan t.ex. vara: Skratta inte åt hans skämt. Le inte åt honom. Var kort, koncis och affärsmässig. Berätta inte om dina känslor. Klä dig inte fint, titta gärna bort, se ointresserad ut, lyssna inte på honom, fråga honom gärna: "Ursäkta, vad sade du?" som om du inte hade hört vad han nyss sa... etc, etc... 

    Det här handlar om att markera på ett tydligt sätt att du har tagit avstånd från honom och romansen. Du kan vara mer trevlig när du har kommit på säkrare mark om ett antal veckor när du känner att du har kontroll på dig och din förälskelse.

    Samtidigt så behöver du skifta ditt fokus till din man! Om du inte vill berätta om din förälskelse, så kanske du kan säga något om att du vill försöka införa mer  romans i ert förhållande. Du kan lägga mycket tid på att skapa romantiska stunder. Köpa presenter, köpa ljus och baka och överraska honom på romantiskt fika, och vad du nu kan komma på. Fokusera på din man, samtidigt som du håller din älskare kort.


    Kan BARA hålla med...tydlig distans är det enda som kommer att funka....Jag förstår ts att det är känslomässig limbo just nu och att det är med viss sorg hon nog innerst inne vet vad som behöver göras men jag tror tyvärr inte det finns någon medelväg att gå...
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift