• PeeWee44

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Maran73 skrev 2019-07-18 17:28:30 följande:

    Ååååh vad härligt! Grattis! <3 Har väntat på en uppdatering.

    Hoppas kunna skriva ett likadant inlägg på lördag!


    Lycka till idag! <3
  • PeeWee44
    AnnaLa skrev 2019-07-20 11:02:21 följande:

    Hehe.. jag tänkte inte ens på

    Skillnaden iu och mg.. men jag tog 3 st sen tar jag två multivitamin a 30 mg... så var kanske lite överdos för mig oxå:)

    Hur länge har ni andra fått höra att ni ska ta e vitamin?

    Var mitt förslag till kliniken att ta dom och dom tycker jag kan fortsätta.. men hur har ni andra gjort efter insättning?


    E-vitamin ska man enligt st Petersburg så är det bara till insättning, för hög dos är skadligt. Lycka till!
  • PeeWee44
    Maran73 skrev 2019-07-20 15:46:17 följande:

    Wiihoooo, VUL idag visade inga konstigheter utan en liten kyckling på 11 mm med ett fint pickande hjärta. Såååå skönt!

    Som min fd medruvare så väl uttryckte det, nu kan man slappna av en eller två dagar innan man börjar nojja igen..!


    Vad härligt! Grattis till <3, nu har du nått ett mål till.
  • PeeWee44

    Igår var vi på kub och fick se en liten 6,9cm prick! Allt såg bra ut så nu kan vi checka av även denna milstolpe. Så skönt, nu ska vi njuta.

  • PeeWee44
    AnnaLa skrev 2019-07-24 10:13:45 följande:

    Hmm.. lite blod i morse... fick lov att testa då och var negativt. Vet att det är tidigt men jag har alltid plussat tidigt. Sen i kombination med blod och att man börjar svettas lite extra som jag alltid gör när mensen är på väg gör att det nog känns rätt kört.


    När gjorde du insättning? Låter som du i fått en immunattack, då brukar man få svettattningar. Du behöver kanske åka till dr d i Aten.
  • PeeWee44
    Lilla Gs mamma skrev 2019-07-24 15:31:39 följande:

    Så underbart roligt! Grattis!


    Så skönt! Nu kan vi njuta och se framåt, nästa gång är rul om fem veckor.

    När har du kub?
  • PeeWee44
    TyckOmMig skrev 2019-07-24 23:01:10 följande:

    Ingen här som har något gott att berätta om EGV Clinic Inguna koordinatorn där var inte på långa vägar lika trevlig som Veronika på AVA Clinic henne saknar jag och finns inte alls mycket info mer än bakåt i tid och då hade de tyvärr inte så gott rykte men är ju enda klinik som tillåter ÄD/ED upp till 55 års ålder vad jag vet.


    Är du sugen på fler barn? I vilket land ligger den kliniken?
  • PeeWee44
    TyckOmMig skrev 2019-07-25 12:31:54 följande:

    EGV ligger också i Riga och ja fler barn hade varit underbart!

    Är i kontakt med dom nu och även deras svenska koordinator.


    Spännande! Lycka till.
  • PeeWee44
    Lovsan skrev 2019-07-26 16:44:06 följande:

    Jag var säker på att jag skulle älska barnet redan innan jag blev gravid, är säker på att jag hade älskat ett adopterat barn också. Älskar ju min hund väldigt mycket - och vi är ju verkligen inte släkt hahaha! Men jag hade många år på mig att vänja mig vid tanken på ÄD eftersom jag förlorade mina egna ägg i en cancerbehandling för ett antal år sedan och ÄD var enda alternativet om jag ville föda mina barn. Dottern är väldigt lik sin pappa vilket gör att jag ändå haft lätt att ?känna igen? henne så att säga. Hon är lik mig på vissa sätt också när jag var i hennes ålder (ca 6 mån). Jag har aldrig sett donatorn på bild, vilket jag också tror underlättar för mig att ?tänka bort? donatorn och leva med min dotter som om donatorn aldrig funnits med i bilden, just det tror jag underlättar en del när det kommer till tankar kring genetik och genetiskt arv. Dock tänker jag ofta på att hon inte är mitt genetiska barn ändå och tänker ofta på donatorn och undrar om de är lika. Men tankarna är väldigt odramatiska och inget som får mig att må dåligt på något vis. Känner snarare en tacksamhet. Dottern har ju aldrig heller varit hos någon annan mamma och pappa, hon har ju alltid varit hos oss och hade aldrig funnits om inte just vi ville att hon skulle bli till.

    Mina tankar och min oro ligger snarare i hur hon kommer känna kring allt detta med att ha kommit till genom ÄD. Jag hoppas innerligt att hon aldrig ska må dåligt över det och känna att hon inte vet vart hon kommer ifrån, att hon inte är arg på oss för att vi ?krånglat till det? för henne, eller känner sig annorlunda pga detta.

    Alla i min närhet vet att cancerbehandlingen gjorde mig steril eftersom detta var en enorm sorg för mig då och jag behövde prata om det. Detta har ju medfört att vi valt berätta för familj, närmsta släkt och närmsta vänner om hur hon kommit till, något alla verkar vara positivt inställda till. Alla har tagit till sig henne som precis så som man förväntar sig att ett nytt litet barn ska behandlas - inga konstigheter där. Mina föräldrar är oerhört lyckliga och tacksamma för sitt första barnbarn som de aldrig trodde att de skulle få uppleva pga min tidigare sjukdom. För dem spelar genetiken ingen roll, hon har förtrollat oss alla.


    Vad fint skrivet! <3
  • PeeWee44
    Frazze skrev 2019-07-28 13:56:04 följande:

    Någon här som vet hur det är med Resorb och graviditet? Det står något på Norska el Danska på baksidan om nåt med barn under 1 år och Graviditet, men helt ärligt är jag för dum för att fatta vad det står. Har googlat och det verkar vara ok att ta det! Jag har tagit 1 på morgonen 2 dagar i rad och det har tagit bort min huvudvärk och jag känner mig faktiskt piggare idag.


    Vad jag kan se så är det ingen fara med resorb.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019