• PeeWee44

    Vi som planerar äggdonation 2019

    SuzieZ skrev 2019-07-07 18:12:22 följande:

    Fy tusan, mycket ska man stå ut med alltså! Men skönt att det gick bra!<3 Hade du någon värk/kramp då eller bara blödningen?


    Jag hade inte ont när jag blödde. Om du är orolig ring akuten o kolla om du kan få komma in, se till om dom gör vaginalt ultraljud att du inte "rotar" runt för det kan också orsaka missfall. Helst ska dom bara stoppa in staven snabbt och kolla efter hinnsäcken att den sitter på rätt ställe, tror det är för tidigt att se hjärtat. Håller tummarna.
  • PeeWee44
    Lilla Gs mamma skrev 2019-07-07 19:31:42 följande:

    Hej! Ser att du fått råd i tråden redan och jag har tyvärr inga ytterligare att ge. Jag är i samma vecka som du och har idag också fått ganska kraftig värk. Håller tummarna för oss båda.


    Håller tummarna för dig också!
  • PeeWee44
    Solros80 skrev 2019-07-08 17:05:06 följande:

    SuzieZ och LillaGsmamma, håller alla tummar för att blödningarna har stannat nu och att graviditeten fortlöper som det ska!!

    PeeWee44, va skrämmande det låter med så mycket blod, vilken lättnad det måste ha varit när Vul visade att allt är som det ska.

    CrookedTail, trist att planen krockade med era arbeten. Hoppas att ni får en bättre plan nu.

    Maran73, jag tror och hoppas att dina smärtor bara är tecken på att kroppen förbereder sig inför graviditeten. Du har i alla fall inte blödningar i samband med smärtan och det är ett mycket gott tecken!


    Blödningen jag hade var väldigt läskig, men jag hade inte ont och när jag började googla så blev jag lugnare. Hade inplanerat vul två dagar senare, det var så läskigt om vi skulle få se något hjärta, det var min vanliga gyn som gjorde och vi fick kramas efter att ha lyckats så långt som till hjärta. Hon har varit med mig sen hösten 2014. Nu väntar vi på kub.
  • PeeWee44
    SuzieZ skrev 2019-07-08 19:21:50 följande:

    Natten blev också lugnare för mig.. värken hade släppt och inga mer blödningar.. Idag en lätt mensvärk som kanske inte är hela världen men som ändå är ganska psykiskt påfrestande..skippade att gå till jobbet.. Hoppas på att det släpper helt snart!

    Tog ett Hcg-test på Carlanderska (Blodkollen) här i Gbg men tydligen måste de skicka provet till Skövde så han sa att svaret skulle dröja 3 dagar..suck! Tänker ändå ta ett till på onsdag..

    Funderar på om det är någon idé att ringa barnmorskan på MVC imorgon och kolla om hon vet vad det kan vara? De har väl å andra sidan inte så bra koll på ivf/äggdonation...

    kramar från lilla mig (ena dagen gråter man av glädje, nästa dag av oro..:/ )


    Vad skönt att det är ok för stunden.

    Enligt st Petersburg så är det vanligaste att blödningen kommer för att hormonerna går ner med 30% och enligt dom kan man knappt ta för mycket hormoner.

    Självklart ska du ta ett hcg till.

    Min mvc kan mycket om äd.
  • PeeWee44
    Sjuttiosjuan skrev 2019-07-08 20:47:12 följande:

    Hej tjejer!

    Jobbigt för er med blödningar men som många skriver är det ju väldigt vanligt och ofta ofarligt.

    Jag har hittat en bra gyn i Sthlm nu som har öppet hela sommaren så det känns tryggt! Han hittade inget konstigt på vil idag trots mina blödningar av p pillren så nu har jag fått klartecken att ta nedregleringssprutan idag och fortsätta enligt plan:) Ha det fint tjejer, nu drar jag till Sardinien på bröllopsresa:)


    Grattis!

    Vad skönt att allt såg bra ut. Lycka till med syskonförsök.
  • PeeWee44
    Solros80 skrev 2019-07-09 13:00:16 följande:

    Ja jag har full förståelse för att det upplevdes som läskigt. Va skönt att du har kunnat bli lugnare av att googla, det brukar oftast vara tvärtom. Kan tänka mig vilken lycka man känner när man ena dagen blöder rikligt och andra dagen ser tickande hjärta. Då blir lyckan nästan fördubblat.

    Spännande med kub snart. När har du din? Vi gör kub 16/7. Har redan lämnat blodprover.


    Ja, det var så härligt att se det lilla med ett hjärta som slog. Nu går man bara och väntar på kub, det kommer vara nästan 6 veckor mellan ultraljuden, så det är skönt att jag mår illa mest hela dagarna. Vi ska göra kub 23/7, v 13+0. Var och lämnade blodprov i fredags.

    Jag vågar inte riktigt ta det till mig än, hoppas på att det blir bättre kub.

    Hur mår du? Du är bara någon dag efter mig va?
  • PeeWee44
    Frazze skrev 2019-07-12 08:28:20 följande:

    Ok! Jag har gått in i hyper ångest mood här! Jag är så rädd att något har hänt bebis! Jag kände av bebis 3 ggr förra veckan och nu inte ett dyft denna veckan. Det står i alla appar att den ska gå in i sitt mest aktiva stadie nu och jag märker inte något alls! Har legat vaken hela natten och känt efter och lyssnat, men inget alls! Idag ska de göra ett försök på MVC att hitta hjärtljuden vilket vi alla vet är tidigt, så jag är beredd på att inte få någon klarhet därifrån. Gynmottagningen kommer inte ha tid att ta emot mig, så antingen får jag ringa förlossningen och böna och be, eller så får jag snällt vänta till tisdag till UL. Jag har försökt hålla mig lugn och inte tänka på det, men nu går det inte hålla det i styr längre! Min son har vart extra tuff denna veckan, så jag har burit han en del även om jag inte får. Men det blir time out när man inte lyssnar! Kan det ha skadat bebisen?


    Det kommer att gå jättebra för dig på ul! Det är ju inte så konstigt att du oroar dig med den historiken du har. Kommer vara en liten krabat där som vinkar åt er! Kram och tummhållning.
  • PeeWee44
    glommernamnet skrev 2019-07-12 15:15:10 följande:

    Hej på er

    Jag är ny här och hoppar in med lite frågor som ni säkert har svarat på tidigare. Hoppas någon orkar ändå :)

    Vi har nu kommit till punkten att undersöka var vi ska göra äggdonation. Jag är 40, misslyckade IVF:er i bagaget och lågt amh. Friska så vitt vi vet.

    Det är ju uppenbarligen en djungel där ute med kliniker som erbjuder äggdonation. Finns det några en ska hålla sig borta ifrån? Vilka kliniker rekommenderar ni?

    Jag åker gärna till Grekland men läste en kommentar i en tråd att det finns dåliga erfarenheter därifrån. Sen hittade jag inget mer så jag vet inte vad det handlar om. Någon som vet?

    Sen får jag upp massa reklam från tammuz, är det någon som har koll på dom?

    Hoppas på att bli lite upplyst om någon kan förbarma sig :)


    I Grekland har dom inte så bra utrustning för embryona.

    Vi var först i Riga sen Aten och misslyckades. Nu på 11:e försöket har vi lyckats! Vi går i St Petersburg på OLGA fertility och är supernöjda. Dom har ny klinik med toppmordern utrustning och bland dom bästa embryologer i Europa. Googla och kolla. Många åker till Ava Riga och är nöjda där. OLGA kommer till Stockholm i slutet på augusti och har seminarium som jag kan rekommendera. Lycka till i valet med klinik.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019