• PeeWee44

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Frazze skrev 2019-07-12 16:41:01 följande:

    Ja, nu vågar jag slappna av lite, tills nästa gång jag får panikångest Lär hända fler gånger i denna graviditet!


    Vad skönt att det gick bra! Trevlig helg.
  • PeeWee44
    glommernamnet skrev 2019-07-12 17:04:19 följande:

    Tack för svar!


    Jag önskar att vi hade hittat OLGA tidigare, vi hade antagligen sparat pengar, tid och energi. Bästa kliniken, visum är väldigt lätt att fixa. Flyg tar en dryg timme. Många hotell som ligger nära kliniken, dom hämtar och lämnar på flygplatsen.
  • PeeWee44
    AnnaLa skrev 2019-07-13 14:00:45 följande:

    Jag kör ivf Riga och även om inte alla är nöjda har jag bra erfarenheter. Har en fantastisk liten tjej därifrån och försöker nu med syskon.

    Riga är ju lätt att ta sig till men sedan tror jag att båda klinikerna ava och ivf Riga går bra att välja.

    Hade jag inte redan haft Riga igång sedan alla dessa år så hade jag säkert oxå funderat på Olga.

    Och nu äntligen har jag fått ngn slags ordning på min livmoderslemhinna efter att ha fått komplettera med plåster. Så fått tid för transfer i slutet på veckan!

    Äntligen efter att ha väntat flera månader nu på att allt ska klaffa...

    Kan tycka att jag inte är helt nöjd med slemhinnan nu heller då den brukar nått 8 mm efter kanske 10 dagar. Nu tog det 15 dagar och massor av östrogen...

    Hoppas den duger iallafall.


    Sjuttiosjuan skrev 2019-07-13 20:19:04 följande:

    Spännande med FET!! Hoppas det går toppen! Jag väntar på mens nu och börjar m östrogen på torsdag för FET hos Olga 6/8.

    Heja oss!


    Heja er! Det kommer att gå bra för er!
  • PeeWee44
    Frazze skrev 2019-07-16 17:29:17 följande:

    Hej allihopa! Idag så var vi på RUL och tittade på vårt lilla knyte! Allt såg perfekt ut, blidflöde i hjärta kropp och navelsträng. 14 cm från huvud till rumpa som den ska vara. Ingen placenta previa längre heller. Läkaren var nöjd med allt han såg, så då är vi oxå nöjda! Jag trodde jag var i 18+1 idag men tydligen är jag i 18+0. Appen räknar inte samma som deras app gör. Men men! Datumet för BF är fortfarande det samma!


    Vad skönt! Grattis. Försök att njuta lite nu.
  • PeeWee44
    Solros80 skrev 2019-07-16 19:39:58 följande:

    Grattis Frazze! Det var glada nyheter! Hoppas att du kan slippa oron nu.

    Vi gjorde också kub idag. Det var härligt att se bebisarna i deras våningssäng som gynekologen uttryckte det. Allt så fint ut. Hade hoppats på mindre illamående nu när jag har passerat 12 veckor men icke. Känns nästan värre denna vecka än föregående.


    Grattis! Mitt illamående har blivit bättre sista veckan.
  • PeeWee44
    Solros80 skrev 2019-07-17 10:37:08 följande:

    Så skönt för dig peewee44! Det är ju bara någon dag som skiljer oss så jag hoppas att det blir skillnad nu snart. Min förra graviditet var så smidig så jag var inte alls inställd på det här. Har inte kunnat äta annat än grönsaker och knäckerbröd i många veckor nu och även det plågas jag av en hel del. Längtar efter att känna hunger, kunna njuta av en riktig måltid och dricka ett helt glas vatten utan att vara rädd för att må illa och kräkas.

    Din kub var lite senare än min va? Jag hoppas att ni får lika detaljerad information som vi fick. Hon som gjorde vår test var väldigt duktig på att kommentera allt hon såg och tänka högt så att vi var med på det hela. Det är verkligen en härlig känsla så du har något att se fram emot.


    Jag har kub den 23/7. Ska bli spännande men läskigt, tänk om inget hjärta slår...
  • PeeWee44
    glommernamnet skrev 2019-07-17 09:55:42 följande:

    Hej på er!

    Jag är ny här med skrev lite i förra veckan.

    Vi tog kontakt med life clinic i Aten för äggdonation och igår hade vi ett första samtal med läkaren, det gick verkligen undan.

    Han tyckte inte att vi skulle prova äggdonation ännu utan försöka ytterligare med mina ägg. Det var lite oväntat så jag vet inte riktigt hur jag ska tänka.

    Vi har lyckats själva tre gånger på tre år. Första gången hade vi precis blivit ett par så det behöll vi inte. Hade man vetat hur framtiden såg ut hade man väl tänkt annorlunda då...

    Sen har vi haft ett MA i vecka 10 samt ett plus som blev blödning efter 2 dagar. 

    Vi har gjort två IVF:er här i Sverige som har gett få ägg (3, 5) med ett embryo första gången och två andra men inga som fäst. Lågt AMH.

    Läkaren tyckte att lågt AMH inte säger allt och att det kan finnas bra ägg kvar ändå. Han gick in på det immunologiska spåret. Att jag kan bli gravid men att kroppen inte behåller. Jag vet inte....jag har lite svårt att tro på detta...antagligen för att läkarna i Sverige aldrig pratar om sånt. Å andra sidan tycker jag int att de har pratat eller undersökt särskilt mycket över huvud taget.

    Nu vill läkaren göra immunologisk utredning samt hysteroskopi. Jag känner lite att en möjlig graviditet skjuts framåt i tiden igen.

    Hur ska jag tänka? Allt vändes upp och ner igen.


    Hej,

    Jag håller med undrandesökare, gör inte äd hos dr d. Han är inte bra på just den biten. Vi har haft två olika donatorer hos honom och inte lyckats, totalt fyra insättningar, ett plus på testdag, men testdag två var det inte plus längre.

    Vi var på ivf Riga innan och lyckades inte heller, en donatorer och fyra insättningar.

    Nu går vi på OLGA fertility i St Petersburg, gravid i v 13 på tredje försöket.

    Googla runt och titta på olika kliniker.

    Lycka till.
  • PeeWee44
    Jossan77 skrev 2019-07-17 23:22:40 följande:

    Har inte tidigare skrivit i tråden utan bara läst för att få lite tips inför vår resa.

    Vi valde att göra äggdonation på Invimed i Gdynia efter misslyckat försök i Malmö. Fick bara ett försök sen passerade jag bäst före datum i Sverige.

    Jag känner inte igen mig i den kritiken som ges här för Invimed för vi är så nöjda med val av klinik. Första donatorn vi valde så klarade inte många av äggen upptiningen så vi fick rådet att välja ny donator och komma tillbaka några veckor senare. Självklart var detta en besvikelse när vi var där men sånt kan hända och i Malmö klarade sig bara 1 av 7 ägg. Blev ej heller gravid på det försöket i Malmö.

    Vi valde ny donator och resultatet denna gång blev väldigt bra. Jag fick tillbaka 2st och vi har 4st embryon i frysen. Men det bästa var ett positivt graviditetstest och förra sommaren föddes vår älskade son. Vi är enormt tacksamma för den hjälp vi fått av Invimed och funderar på syskonförsök till hösten. Jag tycket inte att allt negativt som skrivs om Invimed stämmer med min bild av kliniken.


    Grattis! Skönt att du är nöjd.

    Ska ni göra syskonförsök?

    Vi har varit nöjda med våra tre olika kliniker. Ivf Riga, dr d i Aten och framförallt OLGA i St Petersburg, det är den modernaste kliniken just nu,dom flyttade i februari och har toppmordern utrustning. Kram
  • PeeWee44
    glommernamnet skrev 2019-07-18 13:30:49 följande:

    Hur är det att resa till St Petersburg? Är det komplicerat med visum?


    Visum är inga problem att fixa. Du fyller i på nätet, bor du i Stockholm eller Göteborg kan du åka dit, annars skickar man in passet.
  • PeeWee44
    Lilla Gs mamma skrev 2019-07-18 15:56:04 följande:

    Efter en dag som kändes som en evighet har jag i eftermiddag fått se ett litet hjärta som slår i en liten, liten skrutt på knappt en centimeter. Så skönt! Nu ska jag njuta en dag eller två innan jag börjar oroa mig igen...


    Grattis! Håller med det är väldigt häftigt.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019