• Sjuttiosjuan

    Vi som planerar äggdonation 2019

    UndrandeSökare skrev 2019-06-08 13:12:58 följande:

    Prolutex Progesteronsprutor finns EJH i Sverige och EJ i Lettland tyvärr.

    Det finns i Ryssland, England, Grekland och några andra länder.


    Fanns inte i Ryssland det var därför hon fått tips om att få det utskrivet här.
  • Sjuttiosjuan
    Lilla Gs mamma skrev 2019-06-11 16:04:18 följande:

    Är det någon här i tråden som blivit gravid på första ÄD- försöket och där det dessutom fötts en levande bebis?


    Jag:)
  • Sjuttiosjuan
    Frazze skrev 2019-06-12 07:49:47 följande:

    Idag är det ÄNTLIGEN dags för mitt efterlängtade KUB! Nu hoppas jag att allt ser bra ut! Längtar till att få veta hur stor vår lill* plutt är <3 Se den busa och sprattla där inne! Åh hoppas allt är bra!


    Lycka till!!
  • Sjuttiosjuan
    Solros80 skrev 2019-06-13 09:11:26 följande:

    Vi gjorde Vul igår och fick se 2 tickande hjärtan. Min man är överlycklig. Jag är i och för sig också mest glad men också livrädd för alla risker, förlossning och spädbarnstiden. Så för er som inte vill ha tvillingar kan det vara värt att tänka ett extra varv innan ni återför 2 embryon.


    Waow!!! Mysigt , men förstår att det också känns lite läskigt:) Kommer gå toppen!!!
  • Sjuttiosjuan
    Lilla Gs mamma skrev 2019-06-13 13:04:21 följande:

    I morgon är det dags för överföring i vårt första ÄD-försök. Vi fick ut 15 befruktade ägg och hoppas nu något är riktigt fint i morgon. Hoppas så mycket på detta och är samtidigt livrädd för att hoppas för mycket och bli besviken igen...


    Bra resultat!! Vad spännande!! Hejja dig:)
  • Sjuttiosjuan
    PeeWee44 skrev 2019-06-14 10:02:12 följande:

    Idag är det vi som fått se ett pickande hjärta! Fick en blödning i tisdags när jag skulle sätta mig upp i soffan, blödde igenom trosa och jeans, men det var rött och "tunnt" blod. Gyn tror att det kom från livmodertappen. V 7+3 idag. <3


    Härligt!! Grattis:)
  • Sjuttiosjuan
    Maran73 skrev 2019-06-14 08:55:25 följande:

    Sant.. som sagt, lutar åt bara ett, har ju diabetes så min kropp skulle nog inte uppskatta tvillingar..

    Japp, på måndag kör vi igen! Tiden rusar verkligen fram med små pluttar att ta hand om hemma. <3 Inte alls det där eviga väntandet utan mer ?hjälp, när skulle jag börja med progesteronet?? Har jag missat en dag nu???


    Tjoho! På?t igen bara:)
  • Sjuttiosjuan
    Maika19 skrev 2019-06-15 08:03:53 följande:

    Hej allihopa! Jag har hållit mig borta från tråden ett tag men är nu tillbaka. Jag blev inte gravid och jag fick heller inga embryon som överlevde till blastocyster. Jag höll mig borta från tråden för jag blev så nedslagen och kände att jag skiter i detta nu. Kändes som mitt liv som jag känt det inte längre fanns. Det kändes som någon dött ifrån mig, lika tomt och definitivt som döden, ja så faktiskt kändes det. Ja hur som helst så sa kliniken att de vill göra en utredning och att de ska skicka info till mig när den är gjord. Igår fick jag svaren De två embryon som de satte in hade följande parametrar 8bl GI och 10bl GI-II , det säger mig ingenting men jag tänkte googla. Ett embryo nådde blastostadiet med följande värde 2BC men det är inte tillräckligt bra för att frysa in, tyckte de.

    Min makes sperma är mycket bra så de hade goda förhoppningar på denna omgång. Min läkare har nu tveksamheter kring min livmoder tex så har den en annorlunda form det står om man ska översätta rakt av -att den är sned. !!!!???? De tycker att livmoderslemhinnan inte har den uppbyggnad som önskas. Kliniken vill göra en hystologisk undersökning samt immunologisk utredning innan de gör den andra insättningen på mig. Jag ska försöka få detta gjort denna sommar så att jag kan göra en ny FET så snart som möjligt.

    Jag har inte läst om er andra under den tid jag varit borta från er men jag hoppas innerligt att ni mår bra och att ni är mycket gravida men nu är jag tillbaka:)))


    Välkommen tillbaka! Vilken klinik gick du på? Trist att inte få några till frysen, det räknar man ju nästan med om man har fina unga ägg och bra spermier:( Vi fick bara 3 till frysen och det var ju sämre än vi räknat med på dom 17 äggen som ändå plockades ut, men jag ska inte klaga, helt klart bättre än inget.

    Vet du vad det var för benämning på dom de embryon de satte in? A är ju oftast bäst och BC tex är ju därför ingen höjdare. Om det inte var AA, AB , BA el BB så är ju inte chansen så stor även om du har perfekt livmoder och slemhinna tänker jag? Hoppas dom hittar någon bra lösning så du får göra nytt försök snarast!

    Kram
  • Sjuttiosjuan
    Lilla Gs mamma skrev 2019-06-15 08:40:37 följande:

    Ruvardag två, bara, och där satte ?mensvärken? in. För mig är det detsamma som misslyckat försök. Hur har ni andra haft det? Önskar jag kunde sluta analysera varje känning...


    Det måste det ju inte vara! Upp med hakan nu, ruva är ju världens jobbigast grej men kan ju helt klart vara värt det i slutändan:)

    Kämpa<3
  • Sjuttiosjuan
    Lilla Gs mamma skrev 2019-06-18 06:07:03 följande:

    Ruvardag fyra, bara, och jag blöder. Nu bryter jag ihop ett tag.


    Behöver ju inte vara kört alls, det är ju extremt vanligt med blödningar vid ÄD. Blödde själv massa fram till v 12 men gick ju bra ändå. Håller tummar och tår för dig!!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019