• Sjuttiosjuan

    Vi som planerar äggdonation 2019

    UndrandeSökare skrev 2019-06-18 14:20:05 följande:

    Inväntar start: 

    På gång:

    CrookedTail ET 5 aug

    UndrandeSökare FET Augusti/September

    Sjuttiosjuan FET 6 aug

    Ruvare:

    Gravid:

    Barnet fött:


  • Sjuttiosjuan
    Lilla Gs mamma skrev 2019-06-23 17:49:40 följande:

    Jag har fusktestat och det är helt klart helt negativt. Inte en skugga av ett streck. Bara att bita ihop och försöka igen någon annan gång.


    Men vad tråkigt att höra:( Man tycker ju ändå chanserna är rätt stora med tanke på klinikernas statistik och eftersom embryona borde vara riktigt bra men inget är ju såklart självklart ändå:( Stor stor kram
  • Sjuttiosjuan

    Nu är hotell och flyg bokat och vi drar till St Petersburg 4/8 och då tar vi med oss lilltjejen också! Känns givetvis spännande men det är ju något annorlunda när man redan har ett barn. Svårt ändå med allt tycker jag, är egentligen nöjd med ett barn men vill att hon ska få ett syskon plus stt jag är rädd att vi ändrar oss om vi inte ens försöker.. Har ju tre i frysen så tänker att ödet får bestämma hur det blir. Som det känns nu orkar jag inte börja om på ny vända med ny donator osv. Men det kan ju ändras på vägen:)

    Kram på er alla!

  • Sjuttiosjuan
    Maran73 skrev 2019-06-23 21:59:43 följande:

    Wihooo! Spännande! Förstår precis, börja om skulle jag inte orka.. resonerar precis som du, sonen växte upp som ensambarn och det var inte alltid så kul.. Men, det var ju en begränsad tid som det gällde, när han blev lite äldre var han mkt nöjd med att slippa dela med sig av tid, uppmärksamhet och resurser. Det sistnämnda var han MYCKET nöjd med att slippa dela med sig av i t ex tonåren, hahaha.


    Haha, ja har ju sina fördelar att både ha och va ensambarn :)
  • Sjuttiosjuan
    Lilla Gs mamma skrev 2019-06-25 15:24:06 följande:

    Tack < 3 Jo, jag vet ju egentligen det, men ibland är huvudet inte riktigt med...


    Såååå glada nyheter! Grattis:)
  • Sjuttiosjuan
    Maran73 skrev 2019-06-26 23:27:07 följande:

    Tack ska ni ha allihopa! <3

    Peewee, mejlade just min koordinator, men tänker antingen fredag el måndag nytt hcg, får se vad hon säger.


    Jättegrattis!!!!
  • Sjuttiosjuan

    Någon mer som haft blödningar trots p piller? Lyckades ju givetvis glömma ett och har haft lite brunt/blödningar sedan dess. Det är lugnt säger kliniken men minns inte jag blödde senast jag åt?

  • Sjuttiosjuan
    Milla91 skrev 2019-07-03 12:56:32 följande:

    Vad äter du för piller? Jag började blöda alldeles för tidigt av de p-piller jag fick. Tydligen vanligt.. Man ska dock räkna mensens första dag från den dagen då det verkligen sätter igång ordentligt. Fick sluta med pillren tidigare än vad som var sagt pga detta. 


    Jag äter prionelle, gjorde det senast också men då var det inte såhär knasigt. Glömde förvisso inget piller då heller. Har känts som om mensen ska komma i en vecka nu. Men blir det mer menslikt får jag väl se vad dom tycker, ska äta dom ev vecka till. Man vill ju inte ha strul med tiden för återföring då vi ska till Ryssland som är lite bökigare med visum osv.
  • Sjuttiosjuan
    UndrandeSökare skrev 2019-07-04 10:59:50 följande:

    Fråga här itråden om nån har Utrogestan över. De är små runda tabletter (mycket mindre än Lutinus) som kan tas oralt eller vaginalt och kladdar nästan inget.

    Finns som 100mg och 200mg. Kan köpas receptfritt i Grekland ochandra länder i södra Europa.


    Tror du dom finns i Italien? Ska till Sardinien nästa v , kan köpa till oss isåfall!
  • Sjuttiosjuan

    Hej tjejer!

    Jobbigt för er med blödningar men som många skriver är det ju väldigt vanligt och ofta ofarligt.

    Jag har hittat en bra gyn i Sthlm nu som har öppet hela sommaren så det känns tryggt! Han hittade inget konstigt på vil idag trots mina blödningar av p pillren så nu har jag fått klartecken att ta nedregleringssprutan idag och fortsätta enligt plan:) Ha det fint tjejer, nu drar jag till Sardinien på bröllopsresa:)

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019