• Ärdetminturnu

    IVF vintern 2018/2019

    Har precis varit på VUL och har nu äntligen fått ÄP tid på fredag, känns otroligt skönt! Var där i fredags först och då var det bara 3 äggblåsor men efter fortsatt behandling i helgen så har jag nu 4 på höger och 4 på vänster sida. Känns otroligt bra att äntligen på komma till ÄP efter 3 månaders behandling! 

  • Ärdetminturnu
    Längtar2019 skrev 2019-05-02 20:22:32 följande:

    Det kommer att gå bra och framförallt är det värt det! För mig gjorde det inte ont alls, var mer som en vanlig gynundersökning som tog aningens längre tid bara. Och jag tog inga lugnande tabletter heller innan, bara bedövning innan samt något tillfälligt lugnande intravenöst. Hoppas det blir samma för dig och att du får ett bra resultat. Jag ska tänka på dig och hålla tummarna! ??


    Tack!!! Ja det är verkligen omtumlande hela grejen och att det faktiskt kan vara ett framtida barn där känns svindlande <3
  • Ärdetminturnu
    mulin skrev 2019-05-03 00:20:40 följande:

    Åh lycka till :) ! Det kommer gå superbra och förhoppningsvis slipper du smärta helt. Ska hålla tummarna för flera fina ägg :)


    Tack!!
  • Ärdetminturnu

    Nu är vi på väg in till kliniken och ÄP! Känns pirrigt men har kunnat sova iaf så det känns skönt.

    Vi har inför ÄP fått papper på en forskningsstudie som pågår nu som vi kan välja att delta i eller inte. Det är en ny metod för att bedöma embryon via sk time lapse teknik. Då använder man en kamera som fotar utvecklingen av alla embryon för att se vilken som utvecklas bäst. Potentiellt så ska detta då vara en bättre teknik för att urskilja vilket embryo som är bäst för återföring än vanlig teknik där man kollar i mikroskop manuellt. Vi kan välja om vi vill delta. Hur hade ni gjort?

  • Ärdetminturnu
    Längtar2019 skrev 2019-05-03 06:26:24 följande:

    W

    Jag hade deltagit! De har kommit rätt långt i en forskningsstudie innan de testar på människor.


    Tack för snabbt svar! Ja du har nog rätt i det! Om det finns någon liten fördel vill man ju gärna ha den
  • Ärdetminturnu

    9 ägg plockade, känns så bra!

    Plocket gick bra. Gjorde lite ont men inte mer än vad man kunde hantera. Fick extra smärtlindring efter också. Nu kommer dom odla 5 dagar enligt time laps metoden, hoppas på bra resultat!

  • Ärdetminturnu
    Längtar2019 skrev 2019-05-03 14:07:01 följande:

    Vad bra! Och vad skönt att det inte gjorde så ont för dig heller. För mig känns det nu lite kört då jag börjat få ljusrosa/ljusbruna spottings :(


    Än är det inte kört! Håller tummarna för dig!
Svar på tråden IVF vintern 2018/2019