Inlägg från: Stradi |Visa alla inlägg
  • Stradi

    BF augusti 2019 - stannar på FL

    Var på tillväxtultraljud i veckan och fick en 3D bild på vår lilla son! Så nu är längtan enorm när man fått se vem som är där inne och bökar runt. Men han var inom normal storlek vilket är skönt att veta.

    Allt verkar se bra ut och det är bara att vänta. Men idag har jag börjat få klåda! Det bröt ut en massa röda utslag på magen idag och det börjar klia överallt. Är det här gravidklådan jag har hört talas om? Nån som vet?


    36+2
  • Stradi
    Eureka skrev 2019-07-14 21:08:49 följande:

    Har också varit på tillväxtultraljud pga avstannat SF mått. Men mätningarna visade normal storlek för mig också :). Min förra vägde 4500, puh, men räknar med en mindre denna gång då jag slipper gå över. Fy vad jobbigt med klåda! Har inte haft det någon gång så har tyvärr inga bra tips..


    Uj uj. Ja man har nojat lite för att få stort barn men so far so good! Ja skönt för dig att ha ett datum! Måste kännas som Julafton!

    Ja lite besvärande är det. Får ringa bm om det håller i sig. Så märkligt att det bara dyker upp tvärt, men verkar kunna hända vad som helst under en graviditet. Det är lite rysk roulette på symtom haha
  • Stradi
    Eureka skrev 2019-07-15 08:11:16 följande:

    Det gör det! Samtidigt som det känns lite märkligt att veta också. Men bara bebis kommer ut säkert så är jag nöjd :). Tycker absolut du ska ringa BM om det inte ger med sig inom kort. Kan tänka mig att det inte är någon fördel med värmen ihop med klåda heller.. lider med dig!


    Jag kan tänka mig det! Spännande. Ska bli kul att höra hur det gått sen :). Det har lugnat sig lite med klådan, inte helt över men går att leva med. Däremot har jag blivit förkyld och det kan finnas roligare saker att kombinera med höggraviditet haha. Nåväl. Nån gång går det väl över.
  • Stradi
    Anonym (orolig) skrev 2019-07-23 13:55:51 följande:

    Hej allihopa!

    Inte varit så jätteaktiv här men läst allt. Nu är det inte så långt kvar för oss. Men en fråga, hur mår ni rent psykiskt?

    Jag har bara någon vecka kvar och sista veckorna har jag blivit oerhört deppig. Har ju gått hem nu och varit hemma en del. Allt är inte klart inför bebisen men mycket är inhandlat. Bara att tvätta upp/fixa rum och så. Men kommer aldrig till skott med det, allt ligger där i en hög och blir aldrig fixat. Men känner ingen glädje, går hemma hela dagarna och känner mig deppig/ledsen,har ingenting att göra, ingen lust att träffa folk eller känna någon glädje över hemmet som har lite renoveringsbehov som jag absolut skulle kunna/orka ta tag i nu, men det tar bara stopp. Har längtat så länge efter det här barnet. Tog oss över ett år att ens lyckats bli gravida. är ju såklart glad över bebisen. Men tankarna kan ibland flyta iväg och jag känner/tänker: jaha, ska jag gå hemma i 1-1,5 år nu? Hittar inte glädjen till nått, tycker synd om min sambo som inte ser mig glad.. dock är han inte hemma jättemycket nu då han driver eget företag och vill fixa en massa nu innan så han kan vara hemma i början med oss. Så händer att jag många kvällar/förmiddagar ligger och gråter. ursäkta långt inlägg. Men behöver skriva av mig och höra om någon känner liknande?


    Jag känner igen mig lite i det du skriver. Jag har haft dagar då jag känner mig värdelös och känner ingen kraft att göra något, och då känner jag mig ännu mer värdelös. Min sambo har också jobbat mycket. Samt att även vi har renoveringsprojekt som tar resterande ledig tid. Mer än vad jag hade förväntat. Hade skapat en bild om att vi skulle få hinna umgås lite innan vi blev tre och det kommer inte hinnas med. Igår grät jag en hel dag för att jag inte hittade en klänning att kunna ha på ett bröllop jag ska på. Men jag försöker hålla i det att allt är temporärt och att det ordnar sig sen. Men du är inte ensam om att kämpa med humöret. Hang in there. Snart kommer belöningen.
    37+5
  • Stradi

    Men va spännande nu när det är igång för vissa här och närmar sig för oss andra! Som förstföderska är det såklart lite nervigt! Man har ju ingen aning om vad man ska förbereda sig på, eller när, men det märks snart :)

    Lycka till nu alla som är på g!

  • Stradi
    Eureka skrev 2019-08-01 08:41:50 följande:

    Visst är det spännande! Nu är det äntligen våran månad :). När har du BF?


    Ja det känns helt galet fantastiskt! Jag har bf 8/8. Så prick en vecka nu. Men jag ska på bröllop imorrn som vi sett fram emot länge så det vore ganska typiskt ifall man kommer igång inatt haha. Men vad gör väl det? :) Är det nu på måndag det gäller för dig?
  • Stradi
    Eureka skrev 2019-08-01 22:25:29 följande:

    Haha de små brukar ju välja sina tillfällen så bli inte förvånad. Kul med bröllop :). Kan ju faktiskt komma igång precis när som helst nu. Spännande! Japp nu på måndag gäller det, börjar nästan förstå att det faktiskt kommer en ny liten människa till oss då. Då börjar nästa fas. Har så mycket kraftiga sammandragningar nu, vaknar på natten av det. Så kroppen gör sig redo även om det inte är den vägen bebis kommer förlösas.


    Ja jag älskar bröllop! Inga värkar inatt, så det verkar bli av! jaså?! Måste kännas bra ändå trots att det blir snitt, att veta att du och bebis är redo! Sååå spännande åh va roligt. Då måste du uppdatera oss hur det gått! Ska hålla tummar och tår
  • Stradi

    Vill bara säga det att jag kommer inte sakna att leta kläder som passar både kropp och personlighet! (Särskilt finkläder för v 39! )

  • Stradi
    Aw920 skrev 2019-08-03 09:33:40 följande:

    Så kom hon då i torsdags, en helt perfekt liten tjej. :) Mitt planerade snitt var verkligen en helt fantastisk upplevelse och allt har gått jättebra.

    Svävar på moln just nu, så kär i denna lilla tjej!

    Lycka till ni som fortfarande väntar på era små! :)


    Stort grattis! Va skönt att allt gick som det skulle!
  • Stradi
    Eureka skrev 2019-08-02 10:45:30 följande:

    Haha, inte helt lätt att hitta finkläder nu! Jag går mest i mysshorts men det passar nog inte så bra på bröllop ;). Hoppas ni får en fin dag! Jag tvättar bebiskläder för fullt!


    Haha nja men jag hade gärna haft mina gravidmysbyxor också såå roligt bröllop och jag orkade med hela kvällen! Med lite vilande i bilen ett par ggr under kvällen. Men nu får han komma när han vill! Helst innan igångsättning dock. Hoppas du hade en skön kväll!
Svar på tråden BF augusti 2019 - stannar på FL