Inlägg från: Stradi |Visa alla inlägg
  • Stradi

    BF augusti 2019 - stannar på FL

    tjockobbe skrev 2019-08-04 19:09:48 följande:

    Vår tjej kom i fredags kväll. Igångsättning startade vid lunch i onsdags! Som jag bävade för så blev det en mardrömsigångsättning IGEN!

    Så glad att allt är över. Nu hålls jag kvar på BB så jag hade lätt feber under förlossningsarbetet och lite höjt värde på gulsoten... och jag är mest bitter över att inte få åka hem.

    Vår tjej är såklart superfin och så lik sina syskon i sättet. En mix av båda i utseendet. Men hon har HÅR! Båda de större syskonen var skallepär typ. Och ljust! Minstingen har flera cm hår och mörkt! Nästan så man funderar på vad jag gjorde den där helgen för länge sen egentligen haha!

    Hoppas att alla mår så bra det går och att ni kommer igång snart!


    Grattis till tösen! Hopppas du får komma hem snart
  • Stradi
    Eureka skrev 2019-08-04 16:43:13 följande:

    Imorgon är det dags för mig! Har packat och donat här hemma hela dagen nu så ska nog vara så redo jag kan bli. Tycker mest det ska bli jobbigt att lämna min fyraåring annars känner jag mig rätt lugn :). Hoppas orka åka hem relativt snabbt :). Sista dagen som gravid, förmodligen någonsin för mig, galet!


    Yaaay! Stort lycka till nu!
  • Stradi

    Idag var jag hos BM som tyckte jag hade så mycket vätska i kroppen och insisterade att jag skulle kolla upp det på spec mv så fått en tid imorrn. Jag tror inte det är nåt att vara orolig över men skadar ju inte få extra kontroll heller. Krasslig i magen, illamående som kommer och går och lite sammandragningar osv. Hoppas det är på gång snart! Börjar bli tungt :-/ hoppas alla mår bra!

  • Stradi
    Eureka skrev 2019-08-05 17:47:16 följande:

    Då var hon äntligen här! Vi kom till sjukhuset kl 07.00 och 08.41 var hon ute. Snittet gick enligt plan och nu ligger hon och sover i den berömda plastbaljan. Mot nya utmaningar som amning mm. Känns äntligen som jag kan andas igen! Stort lycka till önskar jag er andra :)


    Grattis! Va skönt att allt gick som det skulle! Vilken känsla det måste va när hon är med er och ni kan börja livet på riktigt! Njut nu!
  • Stradi
    Anonym (Snart fyra) skrev 2019-08-06 15:56:56 följande:

    Idag kom hon, vår älskade lilla tjej! Så perfekt och det är helt otroligt vad kär man kan bli i en sådan liten varelse:)


    Stort grattis! Hoppas ni mår bra
  • Stradi
    Anonym (Snart fyra) skrev 2019-08-06 15:56:56 följande:

    Idag kom hon, vår älskade lilla tjej! Så perfekt och det är helt otroligt vad kär man kan bli i en sådan liten varelse:)


    Stort grattis! Hoppas ni mår bra

    [quote=79812470][quote-nick]Persi91 skrev 2019-08-06 23:02:04 följande:[/quote-nick]I lördags 3/8 födde jag vårat första barn! En liten tjej. Två dagar över tiden och förlossningen kunde inte gått bättre. Trots fruktansvärd förlossningsrädsla så lyckades jag övervinna detta och krigade mig igenom det. Det var en stor tjej på 4200 gram och 55 cm som tittade ut.

    Svävar på moln här hemma nu! All denna väntan, missfall, utomkvedshavandeskap osv och så ligger man här hemma och ammar sin lilla bebis tillslut.

    Lycka! ??[/

    Stort grattis! Va skönt att det har gått bra och vilken storvinst du är hemma med nu. Bra jobbat! Vilken lycka efter allt det jobbiga. Njut o må nu!
  • Stradi

    Jaha då gick vattnet imorse på självaste bf! Är på bevakning på sjukhuset pga att hans huvud inte har fixerat sig så verkar bli lång tid på sjukhuset för mig :-/

    Men på väg är han iallafall! note to self, ta med extra par byxor utöver det extra paret, har redan gått igenom ett par haha!


    BF 0
  • Stradi

    Igår kom min efterlängtade son! Jag blev inskriven på bevakning på bb kl 9:30 efter vattenavgång pga att han inte fixerats och sen blev det en lång natt med hemska värkar och lite sömn. Kl 06 dagen efter var vi på förlossningen, epiduralen satts i vid runt 8, 8:30 var jag fullt öppen och 10:53 föddes han till slut <3 hade en så fantastisk barnmorskeläkare och team! Tacksam för fantastiskt stöd och en frisk bebis som har så otroligt vackra stora ögon, man är ju helt sjukt kär! <3 öm men glad! Nu ligger vi på bb igen och provar på mammalivet

    Håller tummarna för alla andra som väntar på sina älsklingar!

  • Stradi
    Akira Öken skrev 2019-08-10 12:46:59 följande:

    Stort grattis! Hoppas det är min tur snart. 10 dagar till bf. :)


    Tack! Förstår att du längtar! Hoppas det inte är för jobbigt för dig! Ska hålla tummarna
  • Stradi
    Jojjans skrev 2019-08-13 21:29:52 följande:

    Jag startade den hör tråden, men fick ett tidigt missfall så försöke gå ur, men familjeliv funkar inte riktigt så om man startat tråden så jag har hela tiden följt eran resa.

    Dock blev jag gravid direkt efter missfallet och väntade barn i slutet av sep. Men idag föddes en liten augustibebis som ville ut tidigt, så nånstans hörde jag ändå hemma i den här gruppen trots allt ^__^


    Vad roligt att se att du fick din bebis till slut! Det skulle som bli Augusti! Jag hoppas att allt gick bra och att alla är friska och välmående. Grattis!
  • Stradi
    Jojjans skrev 2019-08-14 11:32:13 följande:

    Ja lilla bebisen ligger på neo och får lite andningsstöd och sondmatas, men sigeeflexen finns där och han andas bättre och bättre hela tiden så vi blir kog bara kvar en dryg vecka. Vi är alla omtöcknade och chokade men lyckliga att allt gick så bra! Han skulle verkligen ut igår, det fick inte att stoppa på något vis :)


    Ja det kan jag tänka mig kom som en chock! Men va skönt att det är på väg åt rätt håll och att alla är i behåll!
  • Stradi
    Norrlandsmamma skrev 2019-08-18 01:59:57 följande:

    Hej nu är sonen äntligen här :) öppen 4cm vid åtta på kvällen och vid nio tog hinnorna så vattnet gick, sedan gick allt så fort, att från vattenavgång till akut kejsarsnitt. Blev på detta vis då navelsträngen kom ut och detta är då akut eftersom allt till bebisen stryps så som luft och näring.

    bebisens puls var nere på 40 när dom börjar rulla mig springandes till op. Jag själv är fortfarande i chock och gråter av tanken så hur nära jag var att mista min son.

    Som för övrigt bara mår bra. :)

    Men nu vill vi ha hjälp med vad han ska heta så några förslag?

    Namnet måste passa till Fenix, Aimée och nilas de ska helst också betyda något


    Oj vilken dramatik! Förstår att du är chockad men va skönt att det slutade gott! Gratulerar!

    Vi har namnproblem själv haha men jag hade Eli eller Elis som förslag men det fick jag inte. Inte säker på vad det betyder, är väl religiös grund tror jag men tycker bara det är fint. Så jag kastar väl in det som förslag :P
  • Stradi
    Akira Öken skrev 2019-08-19 13:53:37 följande:

    Imorgon har jag BF, men det finns ännu inga tecken på att något skulle vara på gång. :( Jag har väl mer eller mindre ställt in mig på att vänta lite till. Imorgon ska vi till barnmorskan. Eventuellt ska vi göra ytterligare ett tillväxtultraljud för att kontrollera bebisens storlek. Men det vet vi först efter mätningen av magen imorgon. 

    Nu ska jag ge mig ut på en liten promenad, kanske det som behövs för att sätta igång det. :)


    Ja det kan ju inte skada ;) jag åt indisk mat dan innan vattnet gick, vet inte om det hjälpte visserligen men jag inbillar mig det iaf haha. Hoppas du slipper gå o vänta så länge iaf! Lycka till imorrn
Svar på tråden BF augusti 2019 - stannar på FL