• Desire223

    En tråd för oss frustrerade som försöker och försöker

    Missjaas skrev 2019-01-26 14:07:17 följande:

    Hur har det gått idag? Fått något utslag idag? :) håller verkligen tummarna för en stark ägglossning för dig

    Mensen lyser fortsatt med sin frånvaro men övriga ggr jag tagit primolut nor har mensen inte kommit förrän dag 4 efter sista pillret och det är imon så får inte superpanik än..


    Idag på förmiddagen var testet svagare, så antingen har äl varit eller så kom det ingen. Hade liiite höjd temp imorse så jag hoppas ju som en galning, men vet inte säkert förrän imorgon ifall tempen är högre då. Brukar normalt känna av äl, men tycker inte jag gjort det. Möjligen illamående igår och lite känningar i äggledaren idag. Haha hoppet alltså, det är en sån berg och dalbana av känslor detta.

    Åh men då hoppas vi verkligen mensen kommer! Du måste hålla oss uppdaterade :).

    Vi väntar ju samtal från bm som skulle ringa om tid för undersökning och utredningsstart efter att vi skickat in pappren, de borde ha kommit in i början på veckan men inget samtal än.
  • Desire223

    Ikväll var det starkare igen ... gissar att det inte varit någon äl utan min kropp bara luras igen. Känner mig så pessimistisk just nu, verkligen less på detta. Det är jobbigt att hoppas på plus och bli besviken, vi måste även hoppas på äl och bli besviken. Upp och ner hela tiden.

  • Desire223
    Rebeccis skrev 2019-01-26 20:07:24 följande:

    Jag och min kille har varit tillsammans över 3 år & försökt blivit gravida i 2 år men ingeting har hänt.. i december blev jag så frustrerad & ledsen så då ringde jag vårdcentralen för att få en utredning men där skulle vi inte få någon hjälp då jag var för ?ung? tyckte hon.. man var tvungen att vara minst 25 & jag är 22. Så jag kontaktade en privatklinik som heter Livio finns lite överallt. Super bra service!! Dock får vi bekosta allt själva om vi vill ha hjälp osv. Men vi gjorde en utredning & båda kan få barn inga konstigheter. Så hon sa att vi skulle fortsätta att ha sex & leva på som vanligt. Annars skulle vi komma tillbaka efter sommaren och få hjälp med IVF om vi ville. Då jag har mått väldigt dåligt över att de inte går..

    LYCKA TILL ALLA FINA ??


    Åh vad härligt att få höra att inget är fel iallafall :). Hur mycket kostade det? Detsamma till dig! Kraaam
  • Desire223
    Missjaas skrev 2019-01-26 19:57:58 följande:

    Men åh nej.. hoppas att det ändå blir en ägglossning av det. Har testet varit pos helt ännu? Jag fick min mens idag. Jippie! Bara 49 dagars cykel. Haha skjut mig;) nåja nu blir det kontakt med gyn så jag kan boka tid för VUL.

    Hoppas att du snart också får ett samtal snart så ni också kan få lov att komma igång med en utredning.


    Nope det har inte varit helt positivt än, men jag kan ju också ha missat stegringen. Vilket jag såklart hoppas. Men troligen inte eftersom det går så upp och ner.

    Åh ja ääääntligen mens! Vad underbart. Jisses ja det är inte roligt, har haft galet långa cykler jag med. Hoppas det! Haha känns som ordet hoppas används flitigt nu.
  • Desire223
    Missjaas skrev 2019-01-26 20:47:17 följande:

    Ja det tror jag nog ändå är fallet. Du får inte så starkt utan mkt hormoner i kroppen. Sen vet man ju aldrig som du säger om det släpper. Det är bra med utredning för då får man svart på vitt genom blodprov om ägglossning skett eller ej.

    Ja fyfaaaaan va den varit efterlängtad. Man blir sjuk i huvudet på kuppen typ.

    Haha ja gud. Måtte aldrig hoppet ta slut alltså! Fick du någon indikation hur lång tid det skulle ta att få en tid?


    Nej precis, något borde det ju vara. Men son sagt. Kanske inte släppt. Tempen brukar vara väldigt tydlig iallafall, men jag HOPPAS verkligen utredningen drar igång snart, haha. Det blir man verkligen! Helt gaaaln. Nej, det lät som att bm skulle ringa så fort pappren kommit in men det gjorde de troligen i måndags så.. hoppas hon ringer till veckan!
  • Desire223
    Missjaas skrev 2019-01-26 21:22:40 följande:

    Är ju inte säkert att det släppt ännu så ge inte upp utan se till att ha rajtantajtan med gubben istället;) tur att vi inte är nära ägglossning nu. Min har åkt på en manlig förkylning så ligger och jämrar sig i soffan haha stackarn.

    Åh okej. Ja då håller jag tummarna att du får ett bra samtal i början på veckan nu då:)


    Nej jag ska försöka hålla hoppet uppe och fortsätta köra på, haha. Oj, ja de där mansförkylningarna är ju inte att leka med har jad hört.
  • Desire223

    [quote=79399161][quote-nick]Theedi28 skrev 2019-01-27 23:27:20 följande:[/quote-nick][/quote]

    Hej och välkommen :). Jag ser något, blir spännande att se om det blir starkare! Hoppas.

  • Desire223
    Rebeccis skrev 2019-01-27 23:23:37 följande:

    Ja super skönt!!

    Det kostade 4000 med blodprovet osv

    Och IVF skulle kosta 32 ungerfär..

    Så jag hoppas detta går!

    Kram och lycka till!!


    Tack så mycket för infon :). Håller tummarna för er! Kram
  • Desire223

    LYCKAAAAN! Jag har fått ägglossning. Haha. Vaknade kl 4 imorse med smärta i äggledaren och tempen visar att ägg har släppt (förhöjd i två dagar nu). Enligt Natural Cycles var äl i fredags men kan även vara lördag. Hursom har vi myst onsdag, fredag, söndag så chanserna bör vara goda. Nu väntar två veckors olidlig väntan!

Svar på tråden En tråd för oss frustrerade som försöker och försöker