Inlägg från: Etta |Visa alla inlägg
  • Etta

    BF oktober 2019!

    Krusbär84 skrev 2019-02-05 09:24:10 följande:

    Hej! Hur har det gått för dig?


    IInte hänt så mycket mer, inget mer i trosorna men fortfarande lite brunaktigt när jag torkar mig. Jag har erfarenhet både av missfall som började såhär men också blödning i min graviditet med dottern som ej var någon fara. Så kan ju betyda vad som helst! Så jobbigt att inte veta! Är dessutom utomlands just nu fram till helgen. Åååh vad jobbigt detta blev!
  • Etta
    Nube skrev 2019-02-06 15:57:57 följande:

    Hej, hur mår du nu? Hoppas att allt är bra! När hade du vul?


    Hej! Ja, de bruna flytningarna har upphört, höll i sig ca 1,5 dygn och nu två dygn utan något så håller tummarna att det är lugnt nu! VUL är 19/2, så känns som det är långt kvar! Jag har börjat må lite småilla nu dessutom vilket är ganska skönt för oron! Hur mår du?
  • Etta
    Krusbär84 skrev 2019-02-06 19:51:11 följande:

    Min första graviditet blödde jag en hel del också. Ring gynakuten och prata med de. De lugnade mig sist.. Så kan du ju åka in när du kommer hem.

    Allt är ju så jobbigt i början, mycket tankar och oro som snurrar..


    Funderade på att ringa MVC alternativt vår ivf-klinik men känns så krångligt när man är utomlands (på semester med släkten) Nu har det upphört men ringer nog när jag kommer hem eller om det kommer igen!
  • Etta
    Nube skrev 2019-02-07 18:26:58 följande:

    Vad bra att det har upphört nu. Om du inte har några smärtor är det säkert ingen fara. Jag har ultraljud den 18/2, jag är också bortrest nu så tiden går ganska firt som tur är.

    Jag mår bra tack, haft lite illamående ibland och var jättetrött igår. Molvärk har jag också haft men det har minskat något. Är så klart orolig men har tagit två blodprover för att se hur hcg ökar och det ökar precis som det ska så det gör mig lite lugnare. Vid min ofostriga graviditet ökade värdet långsammare än väntat.

    Gjorde ni ny ivf nu eller hade ni kvar frysta embryon?


    Nej, inte haft ont alls, men man vill ju verkligen helst slippa alla tecken på blödningar under en graviditet... oroar mig nog ändå! Vi har gjort två nya ?hela? ivfer det senaste året, detta var sjätte insättningen så hade gett upp hoppet lite! Hade ett embryo kvar i frysen efter ivf-omgången som blev vår dotter, hon blev till på andra insättningen så Vi hade trott det skulle gå lite snabbare med syskon...!
  • Etta

    Välkomna alla nya! Jag är tillbaka i Sverige efter en veckas semester, skönt vara hemma för mår så illa nu.... Och hur trött som helst, fattar inte hur jag ska orka jobba nästa vecka och ta hand om en 3-åring?! Samtidigt glad för känns ju också positivt med symtom. Har fått total avsmak för kaffe som jag älskar annars. Hur går det för er andra med symtomen? Ska tillägga att jag är i v 7, först denna vecka jag fått symtom.

  • Etta

    Jag är också gravid via ivf och kan försökra om att lutinus kan ge blodiga flytningar! Haft det tidigare försök. Slemhinnorna är ju extra känsliga när man är gravid dessutom. Denna gravidtet är dock FET i naturlig cykel så inte tagit lutinus, skönt att slippa men samtidigt tycker jag det känns osäkert utan, haha! När man gjort ivf litar man ju inte på sin kropp direkt...

  • Etta
    Anonym (Hanna) skrev 2019-02-10 18:56:09 följande:

    Jag har tyvärr mer ?jag orkar inte, klarar inte detta. Är jag förresten ens glad i detta förhållandet överhuvudtaget? Borde jag kanske göra slut? Oh herregud vad ska jag ta mig till? tankar.

    Plus katastroftankar.

    :(

    Hoppas det går över snart!


    Tror det är jättevanligt att man har knäppa tankar när man är gravid, jag hade massor av katastroftankar min förra graviditet, hoppas jag ska slippa nu! Bra att prata med mvc om det tycker jag! En av mina bästa vänner blev nästan deprimerad de första veckorna, hon har alltid mått dåligt av p-piller och graviditeten är ju typ hormonerna i p-piller gånger 100 eller nåt...
  • Etta
    ballerinakakaoreo skrev 2019-02-11 20:11:19 följande:

    Tänkte bara kolla hur alla mår hittills i era graviditeter? :)

    Själv mår jag inte bra. Är extremt orkeslös och trött, känner mig varm och sjuk mest hela tiden och mår illa utan aptit. Orkar ingenting och sjukskrev mig hela förra veckan. Jag hoppas att vi ser att bebisen lever på mitt ultraljud den 18/3 för det suger att må såhär, speciellt om dom skulle upptäcka ännu ett MA :( får försöka tänka att detta är ett tecken på att allt går som det ska.


    Jag mår inte heller något vidare, mår illa hela tiden och typ bara sugen på nyponsoppa! Jättetrött också, är som en zombie och orkar ingenting. Jag tar det dock som ett gott tecken, läst att det är positivt att må illa för att det tyder på att graviditeten utvecklas som den ska, men speciellt kul är det ju inte... Hur mådde du när du fick MA? Var det samma symtom eller kände du inget?
  • Etta
    Anonym (Bella) skrev 2019-02-12 08:13:13 följande:

    Jag har inte så mkt symtomer förutom trötthet men det är jag ju hela tiden med två barn sen tidigare och ett jobb som förskollärare. ????

    Jag är alltid så jäkla nojig för missfall och hoppas kunna boka in ett privat ultraljud mellan vecka 10-13. Här får vi bara ett UL om inget annat är bestämt.

    Sen vet jag inte riktigt när jag ska ringa mvc? Är i vecka 5, tänkte eventuellt vänta till vecka sju?


    Jag ringde i v 6 och då var det fullt lång tid framöver så fick en sen inskrivingstid! Så ring du nu tycker jag! Jag hade inga symtom förrän jag gick in i v 7, då kom allt på en gång!
Svar på tråden BF oktober 2019!