• Anonym (anony­m)
  Tis 10 sep 2019 13:53
  335 visningar
  206 svar

  Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen

  Vet inte vart jag ska ta vägen riktigt och känner att jag behöver skriva av mig! Jag och min man fick en fin liten son för tre veckor sedan och jag har därmed förklarat noga för honom att sex är uteslutet just nu då jag inte vill försöka såhär tidigt efter förlossningen. Har även klargjort för honom att oskyddat sex inte är ett alternativ förrän jag har börjat med preventivmedel som jag ska ordna på efterkontrollen om några veckor och infektionsrisken är han väl medveten om. 

  Vi har myst några gånger och så fort han insisterat på att han vill ha sex så har jag sagt ifrån. Men så vaknade jag i förrgår av att han hade oskyddat sex med mig medan jag sov, vilket han först förnekade och därefter bortförklarade med att "den råkade slinka in när jag myste med dig". Hade rätt så ont efteråt, blödde lite ljusrött blod och var väldigt orolig över både graviditet samt infektionsrisk. Var såklart även djupt besviken på att han valde sin lust på min hälsas bekostnad. Jag visade tydligt att det inte var okej att bete sig så men valde trots allt att försöka bortse från vad som hänt, inte minst för vår 3-veckors sons skull. 

  Inatt vaknade jag av att det hände igen, denna gången gjorde det riktigt ont och jag puttade bort honom och sprang in på toa där jag såg att det börjat blöda även denna gången. Hans bortförklaring var att han trodde han var precis vid öppningen, vilket jag anser vara skitsnack då jag kände att det var ordentligt sex långt in. Han säger även att han känner sig fruktansvärt hemsk, äcklig, att han inte kan kontrollera sig etc.

  Vet verkligen inte vad jag ska göra, detta är en helt ny sida av honom som jag aldrig sett under våra fem år tillsammans (dock så har jag aldrig inte kunnat ha sex tidigare så det förklarar kanske saken) och jag känner mig så himla ledsen över att han i stunden inte bryr sig alls om varken mina känslor eller min hälsa. Han är verkligen världens finaste person bortsett från dessa händelserna och det faktum att vi har en liten nyfödd gör att det hela känns så mycket värre.

  Vad hade ni gjort i min situation?

Svar på tråden Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen
 • Anonym (v)
  Tis 10 sep 2019 15:20
  #21
  +1

  Ring kvinnojouren
  Han inte bara kränker dig, han riskerar din hälsa.

 • Tis 10 sep 2019 15:37
  #22
  +2

  Be honom anmäla sig själv till polisen.

 • Tis 10 sep 2019 15:41
  #23
  +3
  Anonym (......) skrev 2019-09-10 14:28:52 följande:
  oftast leder det ju till att vi sexar halvt sovandes. Dock är ju båda med på det hela. Vill inte jag så puffar jag bara bort honom. Fast det är oftast jag som är den skyldige till att börja. Haha
  Detta är inte lämpligt i en tråd om våldtäkt, starta en egen tråd om du vill diskutera ditt sexliv.
 • Tis 10 sep 2019 15:50
  #24
  +2

  Ja han låter ju verkligen som en fin person som våldtar dig om och om igen och sen skyller ifrån sig som om han inte själv ansvarar för sina handlingar. Han är VIDRIG inget annat.

 • Tis 10 sep 2019 15:54
  #25
  +1

  Anmäl honom för våldtäkt, kasta ut aset och ansök om kontaktförbud.


  M 2010 | B 2017 | A 2019
 • Tis 10 sep 2019 15:57
  #26
  +5

  Vilken fruktansvärd situation! All kärlek och styrka till dig.

  Hur mycket du än önskar att detta inte hade hänt så har det hänt. Kanske har du aldrig sagt nej när han velat ha sex tidigare och därför har du inte sett denna sida tidigare?

  Det han gjort sig skyldig till är två våldtäkter. Att försöka bortförklara att den råkade slinka in och att den inte var inne så långt spelar ingen roll, han har våldtagit dig. Han vet mycket väl om att du varken vill ha sex eller borde ha sex just nu så han kan ju knappast påstå att han trodde att du ville heller. Att du dessutom är i ett utsatt läge, nyförlöst med allt det innebär psykiskt och fysiskt, sovande i ditt eget hem gör det ännu värre.

  Förstår att du inte vill förstöra er första tid tillsammans men kom ihåg, det är inte du som förstör den genom att lämna honom. Han förstörde den första gången han våldtog dig.

  Om han kan göra detta mot dig, om han inte har respekt för din vilja eller din hälsa så finns det nog många andra saker han skulle kunna göra mot dig. Om han har så dålig självkontroll som han säger så skulle jag vara väldigt orolig för dig och för barnet.

  Inget av detta som hänt är ditt fel! Förstår att det är en chock för dig men släta inte över detta! Det finns ingenting som kan rättfärdiga det han gjort.

  Sök stöd och hjälp! Finns det någon du kan bo hos ett litet tag? Föräldrar, syskon eller någon vän? Finns det någon du kan berätta för? Förstår att det är svårt men du behöver stöd nu! Boka en tid med mvc eller bvc! Ring kvinnofridslinjen för stöd och råd!

 • Anonym (v)
  Tis 10 sep 2019 16:04
  #27
  +4
  Anonym (......) skrev 2019-09-10 14:28:52 följande:
  oftast leder det ju till att vi sexar halvt sovandes. Dock är ju båda med på det hela. Vill inte jag så puffar jag bara bort honom. Fast det är oftast jag som är den skyldige till att börja. Haha
  Av alla idiotiska inlägg på fl måste detta ta priset
  OT
 • Anonym (v)
  Tis 10 sep 2019 16:04
  #28
  +3
  Anonym (......) skrev 2019-09-10 14:08:53 följande:

  En kan ju hoppas att han gör det i sömnen och inte är riktigt medveten om vad han gör.
  (Både jag och min man kan börja pilla på varandra i sömnen)
  Jag hoppas verkligen inte att han är vid fullt medvetande och beter sig så!


  1. Han får sova med kalsonger/pjamasbyxor.
  2. Funkar inte det är han ju hänvisad till soffan/gästrum/balkongen vart det nu finns plats.


  Idiotiskt inlägg
 • Tis 10 sep 2019 16:04
  #29
  +2

  Helvete vilka sjuka killar det finns... :(

 • Anonym (Går int)
  Tis 10 sep 2019 16:06
  #30
  +3

  Är så ledsen för din skull ts.

  Jag förstår att du mår ännu sämre när du läst svaren du fått i tråden. Det är inte det här du vill höra. Du vill inte ha ännu mer på ditt samvete och du har hamnat i en sits där du hellre blir utskälld och trampad ytterligare på av anonyma på ett forum än att förnedrar hela familjen hos någon vän. Men har du funderat på att söka professionellt för detta? Ha det som krav till din partner. Han måste gå med till akuttid annars får han skaffa annat boende tills ni har löst detta. För du ska såklart inte fortsätta förlåta honom eller sopa det under matten (vad du nu gör). För inuti dig kommer det alltid att finnas. Hur ska du kunna lita på hans ord nånsin igen, när han medvetet gör dig illa i sömnen dessutom. Tillfällen då du inte kan försvara dig. Det är nästan höjden av elakhet!

  En mentalt frisk man tror jag hade skött sitt behov själv. Har svårt att tänka mig att detta har kommit från ingenstans. Kanske har du mörkat eller han. Men du förstår säkert nu att han behöver söka hjälp. Annars agerar man inte så. Man gör det inte!!

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.
Svara i tråden...