• Wed 15 Jul 2020 15:01
  72531 visningar
  3231 svar
  3231
  72531

  Letrozol, PCO

  amandakollb skrev 2020-07-15 10:43:26 följande:
  Åh toppen att du kört igång! Tiden går så snabbt ändå :) primolut-nor, visst var det sprutor? Det är liknande provera-tabletter va?

  Jag mår bra! Lite ömma bröst men annars känner jag ingenting. Har tidigt vul 3 augusti, längtar så mkt! Har fortsatt o ta test som ökar, samt tempar, så är verkar ok just nu men jag är så orolig för missfall :(
  Förstår att det känns nervöst! Men glöm inte att vara glad också! Det är nu livet händer ju :)
 • Wed 15 Jul 2020 15:03
  MiniNin skrev 2020-07-15 12:45:04 följande:
  Bra att fokusera på annat då och då, tiden går fortare! Mysigt att få fixa och dona i ett nytt hem, drömma om vad som kommer och börja planera smått i huvudet <3

  Hade kontakt med kliniken i förmiddags och jag ska höra av mig när jag startar upp med sprutorna så ska vi boka in ett VUL på cd 9. Tror det blir kring 4 augusti så vi får väl vänta lika länge på VUL men för olika saker ;)
  Hoppas det känns skönt att vara igång igen :)

  Jag räknar också med VUL runt den 3-4-5 augusti lite beroende på hur snabbt mensen kommer :)
 • Wed 15 Jul 2020 19:52
  MiniNin skrev 2020-07-15 15:15:31 följande:

  Ja, det känns skönt! Känns verkligen som det är den här gången det 'händer'... Att jag på något sätt kommer få en ägglossning och att det blir ett försök, vare sig på egen hand eller IVF. Det enda som kan gå fel är ju om jag inte reagerar över huvudtaget på sprutorna och det känns ganska uteslutet. Så jag är förväntansfull!

  Hur känns det för dig? Hur har Provera funkat innan för dig?


  Verkligen en bra plan ni har! Det är ju verkligen som du säger att du typ är garanterad ett riktigt försök :)

  Det känns ok för mig, vet att sannolikheten att Letrozol trippeldos funkar är lite sisådär, men ändå värt ett försök. Om det inte funkar så vet vi och då går vi vidare till ivf, och enligt min nya gyn behöver jag inte vänta särskilt länge på att köra igång då då utan kanske ngn månad.

  Provera har funkat bra för mig de två gånger jag tagit det, har fått mens bara ngn dag efter slut. Så det är skönt att det är något som går smidigt iaf :)
 • Thu 16 Jul 2020 15:53
  Russin112 skrev 2020-07-16 10:46:29 följande:

  Hej :) jag mår sådär, blöder än... trodde de var slut men icke.... har imorgon blött i fem veckor. Känns lite väl nära inpå att börja med provera den 29 ifall jag inte slutar blöda snarast! Vad tror du?

  Hur mår du? Känner du av något än :)


  Nej vad segt att det drar ut så mycket på tiden :(

  Jag har ingen aning ang hur kroppen kan bete sig efter missfall men håller tummarna för att det ordnar sig snart <3
 • Sat 18 Jul 2020 21:21
  Russin112 skrev 2020-07-18 10:35:46 följande:

  Jag vill tacka alla här i tråden för att ni ger, inte bara mig men alla i tråden sånt fint stöd och uppmuntran hela tiden! De är skönt att ha er att skriva med <3

  Efter 5 veckors pausande i försökandes känns det som att jag har fått nytt

  Hopp och ett sorts lugn där jag känner att de inte är någon stress/panik. Jag är helt övertygad om att vi alla här kommer få våra efterlängtade barn snart! Och när vi får dem så kommer det ha varit värt precis allt!

  Ha en fin dag på er <3


  Åh <3 Så himla glad att höra att det känns lite bättre! Jag är också helt övertygad om att vi alla kommer få våra barn till slut, det är en lite krokig väg dit bara. Sen när man sitter där med sin bebis kommer det säkert kännas som ingenting :)

  Och jag håller med, det är så skönt att kunna skriva av sig och få pep och stöd. :)
 • Mon 20 Jul 2020 17:39

  Mens idag, var inte ens klar med Proverakuren, lite intressant att det går snabbare och snabbare för varje Proveraomgång. Skönt att nåt går snabbt i alla fall haha. Men då blir det start med Letrozol trippeldos redan på onsdag :)

 • Tue 21 Jul 2020 13:18
  amandakollb skrev 2020-07-21 08:06:20 följande:

  yey vad kul :D då börjar du med trippelsdos letrozol imorgon? :) 


  Japp :)
 • Sat 25 Jul 2020 10:20
  MiniNin skrev 2020-07-24 23:11:18 följande:

  Idag tog jag sista tabletten Primolut-Nor och inväntar nu mens och stimuleringsstart med Menopur-sprutor, förhoppningsvis på måndag! :)

  Hur går det för er andra?

  Russin112, har du slutat blöda ännu? Hörde du av dig till vården angående ev. start av Provera?

  amandakollb, hur mår du? Fler graviditetssymptom?

  akalei, när har du VUL? Du tar sista trippel imorrn, va?


  Alright! Håller tummarna att mensen kommer enligt plan på måndag :)

  Imorgon söndag tar jag sista trippeldosen. Mår lite bättre idag tack och lov, var så sjukt trött första dagarna.

  Ska på VUL först den 3 augusti vilket är CD15 så egentligen lite för sent... Anledningen är att mensen kom tidigare än planerat och jag är bortrest nästa vecka och kan inte gå på VUL då. Gyn verkade tycka att det är helt ok att jag inte kommer in förrän så sent. Jag är lite orolig över det men det är ju inte så mycket att göra åt. Tänker att jag ju alltid kan testa själv med ÄL stickor dagarna innan och så får vi ligga i just in case, typ...?
 • Mon 3 Aug 2020 13:34

  Hej! Har varit iväg på semester och inte varit så aktiv i tråden på någon vecka. Spännande tider för många här inne!

  Idag var jag på VUL efter trippeldos med Letrozol. (Första gången med trippel, har inte fått nåt resultat alls av lägre dos.) Har inte känt av några tecken på ÄL och var helt inställd på att inget skulle hänt. Har skyhögt AMH och då reagerar man inte så bra på Letrozol. Så mentalt var jag inställd på att det mest var en formalitet för att ha testat allt innan vi går vidare med IVF.

  Så döm om min förvåning när det helt plötsligt dyker upp en bautastor blåsa på skärmen som visade sig va 22mm :o Fick utskrivet Otrivelle och order om att gå hem och ta sprutan omedelbums och sexa järnet idag och imorgon.

  Så sjukt otippat! Det här är min andra ÄL på ett helt år (!!!). Är helt euforisk!! Äntligen händer det något! Jag har liksom tillbringat ett helt år med att vänta på ÄL! äntligen äntligen en ägglossning och åtminstone en chans! Och om det inte blir nåt denna gång får vi testa igen med trippel men det kommer ju gå snabbare än att vänta och hålla på med Provera etc. Tjohej!

 • Tue 4 Aug 2020 08:55
  +1
  Zamaso1 skrev 2020-08-04 07:32:48 följande:

  De va inget :/ hade de på känn nånstans ändå men tänker ju inte ta ett sånt där med bara streck från clearblue igen :p


  Åh va trist :( Håller alla tummar för att turen vänder för er snart!
Svar på tråden Letrozol, PCO
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.