Inlägg från: bananmilkshake |Visa alla inlägg
  • bananmilkshake

    Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet

    Gjorde ett gravtest idag. Starkt positivt, lika starkt som innan Cytotec... jag vet ju att det kan sitta i länge men borde det inte åtminstone blivit svagare? 

    Har fortfarande ÄL-känsla i magen men det kan ju knappast vara det, en vecka efter MA och med starkt positivt test... om det är rester kvar så blir jag galen! 

    Nån med erfarenhet? Mitt förra MA testade jag mycket senare än nu och då var det ju väldigt svagt. Fick ÄL två veckor efter Cytotec då. 

  • bananmilkshake
    Nykär15 skrev 2020-11-26 10:52:33 följande:
    Haft både och, nu sist fick jag äl två veckor efter Cytotec trots svaga gravtest, gången innan hade jag rester och det tog två operationer och ca 8 veckor att få negativa test :/
    Åh fy vad jobbigt! :( Tror du det är "normalt" med starkt positivt efter bara en vecka? Eller borde jag oroa mig? 
  • bananmilkshake
    Nykär15 skrev 2020-11-26 16:13:46 följande:
    Ja det är rätt normalt, först efter 4 veckor brukar det vara helt borta.
    Tack! Då känns det lite bättre. Jag hade väntat mig att det skulle blivit lite svagare efter blödningen åtminstone. Jag får kolla igen om en vecka eller så. :) 
  • bananmilkshake
    Nykär15 skrev 2020-11-26 19:04:36 följande:
    Ja gör det! Man vill ju bara börja om, så himla jobbigt att vänta då...
    Verkligen, blir ju helt galen. {#emotions_dlg.djavulsk}
  • bananmilkshake

    Håller med dig Fruitloop, jag ösnkar det pratades mer om det.

    Faktiskt så snubblade jag över en artikel igår där fd Prins Harrys fru Meghan skriver om sitt missfall på ett väldigt fint sätt. För oss vanliga människor som lider i tystnad över förlorade graviditeter kändes det bra att en kändis går ut och pratar om det. 

    www.svt.se/nyheter/utrikes/meghan-markle-jag-forlorade-mitt-andra-barn
    Hennes text finns länkad i artikeln.

  • bananmilkshake
    Nykär15 skrev 2020-11-27 13:14:09 följande:
    Alla mina är tatuerade på min kropp <3 bär dem alltid med mig - 4 små änglar som vi aldrig fick krama men som var efterlängtade från första stund <3

    Idag är det äl här och nytt hopp <3
    Åh så fint! Jag har två jättevackra julrosor som jag ska plantera ut som jag tänker är för mina två ma:n. 

    Lycka till!! Jag längtar ihjäl mig efter nästa äl. 
  • bananmilkshake

    Hej på er! Hur mår ni alla? 

    Jag har några deppiga dagar. Har nästan slutat blöda efter min cytotec-behandling för mitt andra MA på 4 månader.

    Nu i dagarna har grannarna haft babyshower. Stor "it's a girl"-banderoll på väggen. Jag blir så avundsjuk. Även om det kan ha tagit hur många år som helst för dom... dom kanske haft 20 missfall... det går ändå inte in i hjärnan, just nu ser jag bara gravida och för mig är det självklart att dom fått en frisk graviditet direkt. Att dom aldrig ens varit i närheten av ett missfall. Vet att det inte är så, men är så bitter just nu. 

  • bananmilkshake
    Nykär15 skrev 2020-11-30 22:00:22 följande:
    Förstår känslan <3 det är tufft. Jag ser små nyfödda dagligen då jag jobbar inom gyn/bb/förlossningen...men blir läkande för mig istället för jag vet att MÅNGA har gått igenom förluster med men att det ger hopp att se se små och ork att kämpa vidare. Jag har förlorat 4 små själv...men har lyckan att även ha 3 friska fantastiska barn <3

    Många kramar, ge inte upp!!

    Jag är nu på äl+2....sjätte försöket sen ma i v 10...
    Tack snälla. Åh, vad fint att du ser det så! Förstår ju det, att du ser kampen hos många som man inte ser annars, om man inte har ett sånt jobb som du. Vilken tur att du har dom tre! Det måste hjälpa mycket. 

    Tack <3 Hoppas det tar sig den här gången för dig! 
  • bananmilkshake
    Astriidlind skrev 2020-11-30 22:00:38 följande:
    Åh nej. Vet du varför du fick missfall igen? Jag förstår din känsla och det är okej att känna så. Det är en del av sörjetiden. Förhoppningsvis så är du dom inom kort tid <3 . Krya på dig
    Nej, vet inte. :( Jag försökte få läkaren att låta mig ta ett blodprov åtminstone men hon sa nej. Att det lika gärna bara kan vara otur. Hon var väldigt fin och förstående, som tur var. 

    Tack, det hjälper verkligen att höra. Man mår ju inte bättre heller av att bli arg och ledsen för att andra får barn... det gör det ju inte svårare för mig! Men hjärnan är så ologisk. Så ja, det känns bra att höra att det ÄR okej att känna så. Tack! Hjärta
  • bananmilkshake
    Astriidlind skrev 2020-11-30 21:59:07 följande:

    Efter ett missfall i 12de veckan och 5 månaders försök så är jag äntligen gravid igen. Har så blandade känslor. Känns så overkligt. Är glad men samtidigt orolig, jag hoppas verkligen det går bra denna gången.


    Grattis!! Hjärta Och beklagar. Det måste varit tufft. Jag hoppas också det går bra! Försök att låta dig glädjas. :) 
Svar på tråden Följas åt till ny graviditet efter MA/Missfall/Avbruten graviditet