• Enkeli

    IVF hösten/vintern 2020

    Chajsa skrev 2020-10-17 08:10:18 följande:

    Så härligt med positivt, grattis! Nu hoppas vi på stegring! Blev också inspirerad att testa med CBs testa tidigt, satte in ett femdagars 11/10. Men har mensvärk så inte så mkt hopp :/


    När du har du testdag? Jag har 27/10.. ska försöka hålla mig iaf en vecka från att testa
  • Enkeli
    eeerica skrev 2020-10-17 08:56:47 följande:

    Tack :)


    Hej, hur har det gått för dig nu? Hur känns det?
  • Enkeli

    [quote=80708399][quote-nick]Scasm skrev 2020-10-18 10:16:15 följande:[/quote-nick]Eftersom jag absolut inte har någon intention av att försöka vänta med att ta reda på saker tog jag ett till test imorse.

    Istället för CBs testa tidigt, som är väldigt känsligt, som jag tog igår så tog jag rfsus vanliga sticka och det är faktiskt ett streck på den också, visserligen väldigt svagt men det är där. Min egentliga testdag är fredag och jag hade äggplock förra onsdagen så jag har egentligen beräknad mens på onsdag.

    Nu ska jag försöka slappna av och landa i att det faktiskt är verkligt.

    [/quote

    Spännande.. har du några symtom?

  • Enkeli
    Scasm skrev 2020-10-18 21:06:52 följande:

    Ibland drar det liksom till i livmodern när jag rör mig snabbt, samt är trött och har känsligare bröst än vanligt. Men det kan ju lika gärna vara Lutinusen så jag vet inte riktigt vad som är symptom :/


    Så spännande.. jag hat också tröttheten, gasig mage(lutinus!), fryser,och ibland drar där nere.. och molar pyttelite. Idag när jag låg på soffan så klappade jag på magen, instinktivt.. hoppas detta inte är bara falskt. Jag ska ha mens tisdag/onsdag.. som absolut senast fredag. Cykeln varit lite oregelbunden på sistone..ingen pms dock, och sen jag fått barn är mina pms symtom kraftiga
  • Enkeli
    Sussna85 skrev 2020-10-19 08:24:11 följande:

    Spännande att läsa! Hoppas hoppas på att det är en liten pågång där inne nu :)


    Tack fina!

    Det som känns som starkast för mig är att jag är sjukt lycklig, och lugn. Jag hatar måndagar normalt men idag är jag så lycklig! Bestämt mig ta test på frredag- om mensen inte kommer innan. Då är jag på ruvardag 9 med blastocyst, dvs äl +14. Vad tror ni om det?
  • Enkeli
    Scasm skrev 2020-10-18 22:58:29 följande:

    Jag håller verkligen tummarna för dig :)


    Tack snälla! Sån lycka hos mig och molar..känner mig gravid faktiskt
  • Enkeli
    Lunaymar skrev 2020-10-19 12:21:39 följande:

    Hej!

    Jag ser att några har fått +/känner på sig att de är gravida - massa grattis till er och hoppas att allt går bra! :)

    Jag började blöda och fick min mens, ännu en månad. Helgen har varit tuff men jag försöker fokusera på framtiden och hoppas att jag snart kommer hitta motivationen. Vi har ett fryst embryo och jag hoppas att den klarar upptiningen. Har ni några tips på vad man ska tänka på vid FET? Börja med några vitaminer och tillskott/akupunktur/preppa slemhinnan med östrogen etc?

    Jag upplever att läkaren bara vill köra på men jag tänker att det är viktigt att ta den diskussionen tillsammans och se om vi kan öka våra chanser på något sätt.

    Jag måste också säga att det känns riktigt skönt att kunna prata med kvinnor som befinner sig i liknande situationer! Tack <3


    Beklagar verkligen! Vad hade du för känsla innan? Vilken dag fick du mensen på?

    Hoppas er lille embryo klarar sig??
  • Enkeli
    Pan21 skrev 2020-10-19 14:32:37 följande:

    Fick samtal idag efter vårt totalfrys, 24 ägg ut, 19 mogna, 16 befruktade, 2 blastocyster av god kvalitet till frysen. Trots att hon sa att 1-3 till frys var normalt känns det som ett nederlag av 16 befruktade..


    Inget roligt samtal! - vi fick precis brev att ingen av de 4 kvarvarande blastisarna hade klarat sig till frysen . Blev rätt paff. 19 ägg, 12 mogna, 11 befruktade, 5 klarade sig i 5 dagar och 1 sattes in. Inget till frysen. Nu ruvar jag på denna och hoppas så!
  • Enkeli
    Chajsa skrev 2020-10-19 16:06:29 följande:

    Update från mig, är bara på ruvardag 8 med blastocyst men har haft så konstiga symtom att jag testade (inget tålamod), och det blev ett svagt andra streck! Vågar inte hoppas än och det kan väl vara felaktigt så här tidigt/gå tillbaka. Är det någon annan som plussat såhär tidigt?


    Grattis!!? Man kan absolut plussa då- om du har blasto så är du eg. På ÄL +14

    - vad har du haft för symtom?
  • Enkeli
    eeerica skrev 2020-10-19 16:31:15 följande:

    Hej :) det känns bra. Har mått jätteilla igår och idag, men det går över ju! Väntar på kallelsen till UL som jag skulle få tid för 3-4 veckor efter positivt test. Så nu är det bara att ta det lugnt och vänta...

    Tyckte mig se att du gjort ett tidigt positivt test, svårt att komma ihåg vem som skrev vad när man skrollar igenom, grattis till det!!


    Jag har inte gjort test än- på fredag tänker jag. Har lite symtom iaf.. men blev paff, inga av 4 blastisarna till frysen.

    Härligt med att du verkligen är gravid
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020