• Enkeli

    IVF hösten/vintern 2020

    minnie768 skrev 2020-10-15 11:57:50 följande:

    Hej, det är nog bara i en sån här tråd andra kan förstå känslan när man efter ÄP får ut 8 ägg (jag hade satt 1 som minst för att inte bli besviken så grät av lycka för att få ut 8). Nästa smäll kom dagen efter när kliniken säger att bara 2 (!!!) blivit befruktade och ET bokas in dagen efter.

    Helt plötsligt va jag inte alls sugen på ET för det kändes som ett misslyckande, men sagt o gjort, allt gick bra och jag blev ruvare. RD6 tror jag det blir idag och igår fick vi brev, 1 till frysen!! Kände sån enorm lättnad och pressen rann av mig på något vis, förhoppningsvis har vi ett försök till på oss innan ev. nya sprutor.... hua fan vilken pärs detta är! Nu lever jag på hoppet tills nästa helg och testdag, till dess är jag gravid och jag kan väl likaväl försöka njuta när magen ändå är så pass svullen? haha.

    Har massor med symptom men tror det är Lutinuset... Men är det blev som blivit hårda i magen?


    Vad har du för andra symtom? Jag är på ruvardag 1.. jag svettas och fryser vartannat. Fick igår blastocyst .. är väldigt trött men det har jag varit under hela ivf
  • Enkeli
    Sussna85 skrev 2020-10-15 09:28:20 följande:

    Jag har två barn från ett tidigare förhållande,de kom till naturligt. Sonen tog sin tid,vilket jag tyckte då,allt är relativt. Vi hann då börja en utredning,jag blev då gravid men fick jag ett missfall. Men sen bestämde sig sonen för att stanna i magen Dottern fick jag 2 år senare. De är nu 10 och 8 år gamla.

    Så ibland kan jag få så dåligt samvete,att jag gapar efter mycket, och därav så tycker ödet att det är bra och därför misslyckas vi med alla våra behandlingar. Kanske en löjlig tanke.

    Men här kämpar så många med att få första barnet, och så sitter jag här med t.om två stycken.


    Men det är klart du har rätt att längta precis som alla andra, jag har ju också ett barn sen tidigare.. tror ändå man är liiiite mer avslappnad än de som inte alls har tänker jag. För då vet man inte alla om kroppen funkar. Men alla har rätt att längta tycker jag
  • Enkeli
    Sussna85 skrev 2020-10-15 18:06:53 följande:

    Så är det såklart,alla har rätt att längta och drömma. Tack för dom orden <3

    Hur gammal är ditt barn?

    Jo,och man har ju nått att fokusera på,eller de veckor jag har barnen så kan jag lite lättare sätta åt sidan min längtan efter flera. De håller mig nog så sysselsatt,haha.


    Mitt barn är 4,5 år :) önskar så ett syskon..
  • Enkeli
    eeerica skrev 2020-10-16 09:34:10 följande:

    Men man kan ju ändå inget göra, tänker jag... Jag har testdag imorgon, tanken har väl slagit mig att testa tidigt, men det finns ingen anledning till det. Ett tidigt negativt är ju inte ett säkert negativt, och är det positivt, ja då får man helt enkelt veta nån dag tidigare bara.


    Åhh så spännande med testdag! Hur känns det? Har du haft symtom? Lycka till??
  • Enkeli
    Lunaymar skrev 2020-10-15 20:02:41 följande:

    Jag förstår att du känner dig nere men se det positiva i det hela, du har ändå 2 försök till om det inte skulle gå denna gång. Det är inte illa alls. Själv har jag bara ett i frysen.

    Jag har gråtit floder idag för jag började blöda imorse, på rd 10-11. Det är fortfarande lite men jag är helt säker på att det är mens och det känns verkligen jättejobbigt. Jag beundras verkligen kvinnor och par som orkar gå igenom detta flera gånger, själv är jag helt utmattad. Hoppas på en bättre dag imorgon.


    Känner med dig! Hur har det gått nu? Kram på dig
  • Enkeli
    Clemmentina skrev 2020-10-16 20:36:00 följande:

    Åh vad skönt att det närmar sig, ska du ta ägglossningstest och ringa in när det blir positivt!?

    Min mens har inte behagat dyka upp ännu. Äl+14 idag. Hoppas den kommer imorgon!


    Hur funkar det där? Man sätter in den precis när du haft ägglossning?
  • Enkeli
    eeerica skrev 2020-10-17 06:13:09 följande:

    Godmorgon :)

    Så var testdagen äntligen här. Visst är det ett svagt streck? Sambon sover ( kanske även alla som brukar vara här)

    Får väl vänta nån dag till och se om det blir tydligare...


    Ser mycket bra ut!! Bara njuta nu .. jag skulle säga du är gravid för tänker att nu bör de ha vara så pass säkra att hormonerna gått ur som orsaka falskt positivt! Så glad för dig! Hur känns det?
  • Enkeli
    Scasm skrev 2020-10-17 06:37:48 följande:

    Idag tjuvtestade jag med CBs testa tidigt. Och jag tycker nog att jag anar ett sträck. Jag tog otrivelle 5/10 så det borde ha gått ur kroppen. Men som säkert fler här tänker så betyder det positiva testet såhär tidigt enbart att det är positivt nu och att jag hoppas på en stegring. Min egentliga testdag är 23/10 men känner jag mig rätt så kommer jag testa varannan dag fram till officiella testdagen.


    Jag tror vi är rätt så i samma fas, min testdag är 27/10 men jag kommer inte våga testa än.. möjligen i slutet av nästa vecka. Är så rädd för falskt positivt just.. men hoppas verkligen ditt blir bara starkare och starkare! Har du embryo eller blasto? När sattes den in? ( möjligt du sagt förlåt isf)
  • Enkeli
    Scasm skrev 2020-10-17 07:51:32 följande:

    Jag satte in ett 2 dagars embryo fredag 9/10 så det är ett tag tills jag ska testa egentligen.

    Jag hoppas verkligen du får ett positivt på testdagen. Jag räknar fortfarande inte med att mitt kommer vara positivt då men för mig kändes det skönt att få ett positivt test idag, jag har bara fått ett positivt test en gång tidigare och även om det inte går hela vägen tänker jag att min kropp kanske ha förstått att jag kan bli gravid :')


    Tänk positivt! Tror du får ett plus på testdagen med!

    Jag satte in en blasto i onsdags.. det jag kännt hittils har varit att jag frysit varenda dag och sen blivit varm. Sen tycker jag nu mig känna mig annorlunda i magen.. men det är säkert inbillning.

    Hur har ni gjort med kaffe? Jag dricker en halv kopp om dagen.. kanske eg borde sluta helt men det är så pass lite. Jag känner mig lugn, ännu iaf!
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020