• Clemmentina

    IVF hösten/vintern 2020

    Sussna85 skrev 2020-09-12 08:14:14 följande:

    Känner med dig! Stor styrkekram!


    Tack snälla! <3
    Odengatan10 skrev 2020-09-12 10:15:14 följande:

    Åh, så jobbigt med den där mensen... Tråkigt att det inte fastnade. Jobbigt att ladda om men det kommer du göra och ngn gång ska det fastna. Ge inte upp! @clemmentina

    Själv har jag knappt sovit inatt, galenskapen känns Liksom nära.... Funderar och analyserar, vilket givetvis inte ger någonting. Testdag imorg, ingen mens nu på fm men Lutinus kan ju skjuta upp mens så lägger inga extra växlar på det.

    Läste en fin bok som jag kan rek ?Allt jag inte kan säga? av Emilie Pine. Beskriver bla ofrivillig barnlöshet men ger även hopp

    Lycka till alla!


    Tack visst är det men ger inte upp ännu. Spännande att din mens inte kommit ännu. Håller tummarna! Tack också för boktips.
    Prit skrev 2020-09-12 10:39:33 följande:

    Stor kram! Den här processen är så himla frustrerande :(


    Ja visst är den! Fint att kunna dela med andra. Kram
  • Clemmentina
    Prit skrev 2020-09-12 10:44:23 följande:

    Bemfola fungerade inte för mig då testade menopur eftersom att de sa att den ger färre ägg men mer mogna. Jag tror de tänkte att bemfolan reagerade mycket på mig och att äggen mognade för snabbt och var då dåliga. Bemfolan är mer trög . Vet inte om det stämmer. Men kur två av Bemfola gav mig ju bara 6 st mogna och jag hoppas att de var bra. Jag önskar dig mycket lycka till. De är duktiga på Sahlgrenska trots att man kände sig väldigt trygg på Nordic där alla har koll på dig


    Tack snälla! Det låter rimligt. Ska fråga vad de tror! Jag vet inte vad som hände med våra ägg. Man undrar ju om de inte var mogna eller ej befruktades. Hållet med att de är duktiga på Sahlgrenska men att miljön kändes mysigare/vänligare på Nordic. Håller tummarna för dig!
  • Clemmentina
    Grustradgarden skrev 2020-09-12 10:28:38 följande:

    Men nej! :?-( Känner verkligen med dig. Jag hoppas att ni orkar gå vidare med ny behandling.


    Tack, ni är för snälla alla här. Det kommer vi göra! Hoppas de har tid för oss vid nästa mens.
  • Clemmentina
    Tino skrev 2020-09-12 13:27:49 följande:

    Ok! Dumt med så långa väntetider. Kostnaden är tuff, vi har redan lagt över 70 000 på behandlingar. Men då hsr ni ju en dag 6 i frysen. Det är ju bra. Jag har satt in 6-dagars och har 2 sådana i frysen. Har förstått attDet är dumt med väntetider och kostnader. Ändå fortsätter man betala för att man har hoppet uppe. Vad fruktansvärt att uppleva att de ringer och ställer i med så kort varsel. :( men perfekt att ha två i frysen ni kan använda som reserv. Jag har från min klinik förstått att chansen att lyckas med en blastocyst dag 6 är nästan samma som en dag 5, så länge den sätts in på dag 5 i fryst cykel. Jag har blivit gravid på en dag 6 blastocyst. Jag har två dag 6 och en dag 5 kvar i frysen. Det är eländigt att vissa behöver göra så många försök, hoppas den ni får nu är guldägget!


    Jag misslyckades ju med det här försöket! Fick positivt på ägglossningstestet samma dag som ägglossning och återföring blev därmed 6 dagar efter återföring. Kan det ha spelat roll? Vi återförde därmed ett femdagars sex dagar efter ägglossning. Visste inte att man återför sexdagars på dag fem.
  • Clemmentina
    camper skrev 2020-09-12 16:21:33 följande:

    Men nej!! Fasiken vad ledsen jag blev nu. Glöm inte att du måste ta test även på måndag, men riktigt ledsamt.

    Väldigt snällt av dig. Just nu är jag mest orolig för att min förkylning håller på att bryta ut, mitt i allt. :/


    Det ska jag göra men inget tvivel om att det är mensen som kom idag. Punktligt på bim.

    Åh nej inte förkylning. :( Håller tummarna för att det inte blir något av den.
  • Clemmentina
    Tino skrev 2020-09-12 19:28:57 följande:

    Jag har återfört både fem och sexdagars sex dagar efter positivt ägglossningstest. Har återfört även fem dagar efter ägglossningstest, men alltså samma för fem och sexdagars. De gånger jag fått tillbaka fem dagar efter positivt ägglossningstest beror det på att de inte gör insättning på söndagar.


    Ok, men skönt ändå att det inte verkar spela någon roll. Slipper grubbla på om det var fel dag för återföring. Tack!
  • Clemmentina
    Odengatan10 skrev 2020-09-13 08:40:59 följande:

    Positivt test imorse. Även om svagt, mycket svagare sträck än föregående gång jag blev gravid (vilket iofs ledde till MA). Kanske tar nytt test om ett par dagar.

    Jag har fortfarande få symtom, haft lite till och från med spända bröst men försvunnit, svullen mage, tänkt att det beror på Lutinus (tar 3ggr/dag), känt mig ngt mer andfådd när jag tränar och även går i trappor men samtidigt haft mensvärk med ont i ländrygg (som jag brukar få) så trodde mens va på g...

    Känner mig försiktigt positiv även om nästa oro börjar, då inget hjärta slog v8 i föregående graviditet. Så nu är alla symtom av alla dess slag välkomna :)

    Håller tummarna för oss alla och att vi orkar kämpa vidare!


    Grattis! Strecket är ganska tydligt tycker jag. Nu håller vi tummarna för att det går vägen denna gång.
  • Clemmentina
    Javelina skrev 2020-09-12 23:44:19 följande:

    Clemmentina: Såå himla ledsen för er skull, sörj men rusta även för framtiden, det handlar on att inte ge upp, vet de som gjort totalt 14 försök och fick tvillingar tillslut. Det kommer bli er tur en dag!

    Ijo: Grattis!!!

    Hur går det för "Lina" som satte in två blastocyster i måndags? Är nyfiken och hoppas ju själv få tillbaka två.

    Själv väntar jag ju på återföring på torsdag, sista chansen som sagt.. Har tagit Cyklogest sen i förrigår och har så ont i magen, är svälld och mår inget vidare. Det är 400mg progesteron två gånger om dagen, kroppen har ballat ur helt tror jag. Tidigare har jag fått Lutinus 3x 100mg. Har ingen aning om varför jag får så hög dos nu. Läste på nån utländsk IVF-sida (kan varit Olga) att just progesteronet i högre doser, är en av anledningarna till att de har så hög andel lyckade återföringar, även med äd... tåls ju att tänka på men ska fråga på kliniken varför de ändrade den här gången.


    Tack <3 så är det ju! Bara att kämpa på.
  • Clemmentina
    Ölandstoka skrev 2020-09-13 16:50:36 följande:

    Nej vad ledsen jag blir för din skull. Ville titta in och se hur det gick för dig, beklagar verkligen! Kram!


    Tack fina du! Det är ledsamt men det är bara att ta nya tag. När ska du göra nästa återföring? Kram
  • Clemmentina
    Vicktoria88 skrev 2020-09-14 00:23:52 följande:

    Neej fy vad tråkigt att läsa..! :(


    Usch ja, riktigt trist. Men varm i hjärtat över alla fina här som ger så bra stöd. <3
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020