• Anonym (Kvinnan)

    Som kvinna får man aldrig vara ifred.

    På jobbet är det män som stöter på mig, kommenterar mitt utseende och min kropp och försöker (mestadels utlänningar som gör detta).

    När jag jobbade inom vården så var det gubbar (både dementa och icke dementa) som gjorde närmanden, tafsade och begärde avsugningar och sex.

    På internet skriver män sexuella saker jämnt, oönskat.

    Överallt möts jag av män som inte accepterar när man säger att man inte är intresserad utan de försöker ändå.

    På stan är det män som glor på mig, män som har visslat efter mig och män som rätt uppenbart spanar in min bakdel.

    När jag var 15 så var det en kille som stoppade ner handen innanför min byxa, helt utan att vi gjorde något sexuellt alls och det var andra personer runt oss och jag hade inte gett något klartecken alls för det.

    Män som har skrikit ?visa pattarna? till mig.

    Som kvinna, i synnerhet om man ser rätt bra ut, så får man aldrig vara ifred. Alltid är männen där och stör friden.

  • Svar på tråden Som kvinna får man aldrig vara ifred.
  • Anonym (Q)

    Tycker det är förnedrande när män tar sig friheten att glo på min bak utan vidare.

  • Anonym (Molly)
    Aikido skrev 2020-08-08 09:16:28 följande:

    Ska ta upp detta med honom att det finns en människa som vet precis vad han planerar, vilka hans avsikter är och vilka fel ha gjort. Det fanns en tid då detta skulle förvånat honom men vid det här laget är han ganska luttrad.


    Det kan jag ta upp med honom själv. Den allsmäktige som jag känner och som hjälpt mig i livet är inte någon som skapade mannen för att förtrycka kvinnan. Han skapade inte ondska, detta utvecklade människan själv. Och jag tror han är helt förfärad över att se att det kön han lade mänsklighetens viktigaste uppdrag på (att skapa och bära liv) får utstå så mycket mänskligt lidande värden över enbart pga av att hon bör en livmoder.
  • MRAKas
    Anonym (Mm) skrev 2020-08-08 07:15:43 följande:
    En kompis till mig tog barnen och socialen gömde dom, då pappan både psykiskt och fysiskt misshandlade dom. Pappan har dock pengar och råd med en bra advokat, så nu bor mamman 4h bort och träffar sina barn varannan helg. Jag vet att han misshandla henne och barnen, både jag och mina barn har sett det.
    Eftersom rätten har gjort bedömningen att det bästa för barnen är att bo kvar i ursprungsstaden med fadern så fanns det antingen inga bevis för att fadern misshandlat barnen, eller så gjordes bedömningen att det var mycket låg risk att det skulle fortsätta.
    Mycket möjligt så bedömdes även fadern som mer kapabel att få barnens fortsatta relation med deras andra förälder att fungera bättre, eftersom modern gjort ansträngningar att avskilja barnen från fadern.

    Det är mycket svårt att på ett nyktert och ofärgat sätt försöka se situationen ur barnens perspektiv när man är part i målet, o dessutom är mitt uppe i en egen livskris.
  • Anonym (Molly)
    Anonym (. 2) skrev 2020-08-08 01:52:53 följande:

    Feminazism dödar många män...

    För att inte tala om de övergrepp de får utstå och dessutom skambeläggs!'

    Som TS och du gör just nu.

    Naturligtvis begår inte alla män övvergrepp, inte alla kvinnor heller. Alla män begår inte hatbrott, inte alla kvinnor. Men TS och TS påhejare gör det.

    Vad är din poäng, att du har rätt att hålla på med hatbrott bara för att andra är värre?

    Fel.


    Gör den? Låter fruktansvärt. Utveckla!

    Hur mördar feminister män? Genom förföljelse, våldtäkt och mord? Går ju helt emot den brottstatistiken som finns.

    Hur kan kamp för jämlikhet och kvinnans rätt till ett likvärdigt liv med mannen vara dödligt för män?!

    Blir riktigt provocerad av detta inlägg för du har ju helt klart missat vad feminismen gjort och vilka fördelar män fått som berikar deras liv. Som man har du idag tack vare feminismen rätt till halva ditt barn. Du ses idag som en likvärdig förälder och har rätt att tom vara ledig från jobbet för att ta hand om ditt barn. Du behöver inte längre jobba arslet av dig för att försörja en hel familj samtidigt som du knappt känner dina ungar. Familjen går inte under om du fuckat upp karriärsmässigt. Och det finns massa forskning som visar på att män som har nära kontakt med sina barn är lyckligare män. Män som inte bär hela oket att familjens världsråd vilar på dem Mår bättre.

    Matchokulturen är den största orsaken till att män begår självmord. Män med goda relationer med andra människor och som tillåts vara en kännande människa mår bättre än en ensam individ som måste bära allt inom sig om en tickande bomb.
  • Godisbuske

    Givet att man som kille hålla händer i styr och titta diskret, inte glo.
    Man kan även kontrollera vad som kommer ur ens mun, det kan alla människor om man inte lider av vokala tics.

    Man kan också lära sig att ett nej är nej.

    Just titta sker på instinkt automatiskt eller hur man skall kalla det. Vi är väldigt visuella och tilltalande former gör att blicken kan dröja sig kvar. En inte tilltalande kropp får oftast bara en snabb blick och sedan glömt, den väcker inget i hjärnan.

    En kvinna som har en riktigt fin kropp efter ens egna tycke och bär kläder som framhäver den ännu mer, den gör något så att blicken håller sig kvar och det blir oh my god ! i hjärnan.

    Sedan vad man väljer att göra som kille, det skiljer sig. En del går vidare med en skön känsla i kroppen, några försöker att ta kontakt och en del blir retards.

    Sedan så har vi som bekant testosteron, som kan ställa till det på gott och ont.

    Män generellt går efter vad dem vill ha och ger sällan upp. Vid nederlag så kan man inte alltid acceptera , utan upp på hästen och kämpa igen. Vi listar ut det och skall nå målet eller planen. Fokus och målinriktat.

    Sammantaget maskulinitet på gott och ont.

  • Mimosa86
    Anonym (.) skrev 2020-08-08 01:28:31 följande:

    Feminazistisk inlägg i syfte att hetsa mot män. Det är lika lite ok som trakassering av kvinnor pga deras könstillhörighet. Det här inlägget är fullt jämförbart med andra nazistiska och rasistiska trådar vars enda syfte är att hetsa mot grupper av människor.

    Sådana som du gör att jämställdheten backar flera årtionde.


    Så en kvinna vars integritet gång på gång på gång inskränkts och som har varit utsatt för övergrepp har inte rätt att ta upp detta i en tråd för då är det hets och hat?

    Jag visste att kränkning och övergrepp mot kvinnor var vanligt. Har själv ett helt liv fått förhålla mig till det och jag känner ingen kvinna som inte utsatts för skit pga sitt kön. Men när #metoo outades så blev det ju tydligt vilket strukturellt och systematiskt megaproblem i samhället det faktiskt är.

    Är det hat att synliggöra dessa missförhållanden?

    Är det hets att som kvinna ryta ifrån och säga att nu får det väl för fan vara nog?

    Varför riktar inte alla bra män sin ilska mot de dåliga männen istället för att attackera kvinnor som berättar? Det är väl inte offren som är problemet utan förövarna?

    Varför ska det manliga egot alltid strykas medhårs med silkesvantar för att man inte ska råka trampa på en öm tå. Detta är en skitig sanning. Kavla upp ärmarna och hjälp till, om inte för oss utan för era framtida döttrars skull.
  • Mandel
    Anonym (.) skrev 2020-08-08 02:36:16 följande:
    dessa kvinnor som blir kränkta av blickar är inte korrekt uppfostrade.
    Så det är dags att deras föräldrar pratar med sina barn om detta.
    Att man inte kan kräva att andra inte får titta på MIG för jag blir så KRÄNKT!
    De (barnen) måste vi få att förstå att de måste ta ansvar för sig själva och sina egna liv och hur de beter sig och vad de kan förvänta sig av andra människor oavsett vilket kön de identifierar sig med.
    Jag har aldrig blivit kränkt vad jag vet utan det är ett modeord som skolvärlden lärt dagens barn. Är galen över det!

    Håller delvis med dig i vad du skriver för frågan är vad som händer om vi skulle förbjuda våra biologiska drifter helt, men även om vi har dessa drifter så kan man ändå välja hur man lägger fram dem eller får utlopp för dem.
    Att beundra något vacker som man uppskattar kan aldrig vara fel, men för den skull behöver man kanske inte vissla och komma med kommentarer. Ett leende som visar att man uppskattar det man ser räcker.
    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Anonym (Tjej30)

    Jag får faktiskt vara ifred, det är ganska skönt. Jag arbetar som sjuksköterska på ett sjukhus och har barn hemma.

    Åker varje dag kollektivtrafiken och går på stan och handlar. I övrigt är jag hemma med barnen eller är på skogspromenad med dem.

    Jag vet inte varför jag får vara ifred men det är väldigt skönt!! Män är trevliga mot mig och snälla men aldrig olämpliga eller skapar otrevlig stämning. Jag är normalviktig men otränad och sminkar mig, brunett. Jag har haft tur.

  • MRAKas
    Mimosa86 skrev 2020-08-08 10:25:49 följande:
    Varför riktar inte alla bra män sin ilska mot de dåliga männen istället för att attackera kvinnor som berättar? Det är väl inte offren som är problemet utan förövarna?
    Godisbuske skrev 2020-08-08 10:18:08 följande:

    En kvinna som har en riktigt fin kropp efter ens egna tycke och bär kläder som framhäver den ännu mer, den gör något så att blicken håller sig kvar och det blir oh my god ! i hjärnan.



    Nu är det ju ingen hemlighet att många kvinnor (o även män för den delen) väljer att bära kläder som framhäver, förstärker och drar uppmärksamhet till de fysiska attribut som vi alla vet får folk av det motsatta könet att gå igång.
    Detta görs fullt medvetet och med uppsåt. Bekräftelsen som detta drar med sig stärker även personens självförtroende, vilket ger självsäkerthet, som i sin tur ytterligare ökar personens attraktionskraft.

    Jag finner att många av de stora komikerna ofta lyckas belysa många frågor på ett väldigt underhållande sätt, oftast även otroligt träffsäkert.



  • Anonym (Mm)
    MRAKas skrev 2020-08-08 10:12:45 följande:

    Eftersom rätten har gjort bedömningen att det bästa för barnen är att bo kvar i ursprungsstaden med fadern så fanns det antingen inga bevis för att fadern misshandlat barnen, eller så gjordes bedömningen att det var mycket låg risk att det skulle fortsätta.

    Mycket möjligt så bedömdes även fadern som mer kapabel att få barnens fortsatta relation med deras andra förälder att fungera bättre, eftersom modern gjort ansträngningar att avskilja barnen från fadern.

    Det är mycket svårt att på ett nyktert och ofärgat sätt försöka se situationen ur barnens perspektiv när man är part i målet, o dessutom är mitt uppe i en egen livskris.


    Fast jag och alla runt om vet att barnen skulle haft det bättre hos mamman. Jag har sett honom slå barnen. Och jag vet att han fortfarande gör det. Nu är det inte ens han som främst tar hand om barnen, det är hans mamma och syster. Som sagt, det finns ingen säkerhet för kvinnor i Sverige, hon tog barnen därifrån för att han både psykiskt och fysiskt skaddade henne och barnen, men hon får skit för det.
Svar på tråden Som kvinna får man aldrig vara ifred.