• Msofie

    BIM Oktober 2020

    Då klev man med tunga steg in i oktobertråden.

    Jag är 25 år och har varit tillsammans med min fästman nu i snart sju år. Detta kommer bli försök nummer åtta för oss. Vilket försök är ni på?

    Jag är lite orolig över att längtan och smärtan blir värre för mig varje månad. Känner tyvärr att det påverkar mig ganska negativt som person, jag är egentligen en väldigt social och glad tjej, men känner inte igen mig längre. Hur gör ni för att hantera situationen och känslorna?

  • Msofie
    Mamma91a skrev 2020-09-22 19:28:30 följande:

    Tråkigt att få försöka länge, vi är på 4e försöket. 2 missfall i rad.

    Det är svårt att inte bli ledsen. Man får försöka hitta någon att prata med, det har hjälpt oss.


    Beklagar verkligen ??
  • Msofie
    Msofie skrev 2020-09-22 19:32:45 följande:

    Beklagar verkligen ??


    Oj skulle inte vara frågetecken.
  • Msofie
    pyjamasparty22 skrev 2020-09-22 19:53:50 följande:

    ousch..  tråkigt att du fått försöka så länge.. men snart tar det sig och förhoppningsvis var det sista gången mensen kom till dig på ett tag! 

    jag är på det fjärde försöket! får tyvärr förhoppningar och antar att det är något i magen så man tänker på framtiden och planerar barnvagn och barnrum redan då. Blir en besvikelse varje gång mensen kommer och känner själv att kvinnokroppen sviker mig.. 

    Hanterar inte det egentligen.. har gråtit en dag sen så tar jag nya tag till nästa gång.. 


    Hoppas de går vägen snart för er! Ja, det har varit lite min teknik. Jag har låtit mig ha en dag när jag är riktigt ledsen, kollar film och äter glas typ haha. Men nu de senaste två månaderna har jag inte kunnat hålla känslan där utan den följer ofrivilligt med i resten av dagarna.
  • Msofie
    medioker skrev 2020-09-22 21:33:54 följande:

    Tjejer, på vilken dag börjar ni ta ältester?


    Jag börjar ta så sent som 12, men jag har en oregelbunden cykel och brukar ha ÄL runt cd 18.
  • Msofie
    Längtar2 skrev 2020-09-23 09:39:14 följande:

    Jag förstår dig helt. Jag är snart 24år med en son på 3år och jag har varit tillsammans med mannen i 6år. Vi försöker få till ett syskon som har tagit sin tid, cirka 2år nu utan nån lycka. Men vi ger inte upp! Med sonen tot det 5månadet bara, så vi vet att det SKA gå igen. Inget fel på nån av oss, allt ser bra ut. Mycket sorg och tårar på vägen men det kommer vara värt det i slutändan när man får sitt efterlängtade plus. Just nu försöker jag inte tänka på det så mycket som förut, sysselsätter mig med annat under vardagen så jag inte är ensam med tankarna. Håller tummarna för er!!


    2 år känns som en helt otänkbart lång tid för mig, men antar att oavsett hur långt tid de har gått får man försöka ta sig igenom en månad i taget! Måste vara så frustrerande om man vet att inget egentligen är fel, vilken märklig känsla. Men det har ju uppenbarligen gått vägen för er innan, kanske en trygghet i de varje fall! Hoppas att ni får ett plus snart.
  • Msofie
    Minmillis skrev 2020-09-22 22:32:14 följande:

    Smärta vid ägglossningen. Är de någon annan här inne som genomlider desamma? (mittelschmertz) Jag känner väldigt klart o tydligt när ägglossningen sker. Smärtan är brutal och kan pågå i allt från 20 min till 1-2 timmar. Och just då under denna fruktansvärda smärta ska man då ha lust och känna sig kapabel att genomföra ett samlag? Hur? Varje stöt känns som att magen ska gå sönder.

    Positivt äl test i morse och nu ligger jag med vetekudde på magen, hemsk smärta som börjar avta så ägget har släppt. Sexet va långt ifrån njutningsfullt men kan nog säga att jag pricka ägglossningen iaf då de släppte strax efter.


    Jag har faktiskt inte känt av min ÄL eller haft några symptom på ÄL förens förra månaden. Har en oregelbunden cykel med ÄL mellan cd 18-28, så det är inte det enklaste för oss att pricka rätt. Förra månaden använde jag mig av rosenrot och munkpeppar, fick en tidig ÄL för mig och tydliga känningar!
  • Msofie
    Rafagåva skrev 2020-09-29 22:57:59 följande:

    Känns som jag inte fått äl denna månad... jag kände lite molande men det var på cykeldag 13,14 och 15 men syntes inget på flytningarna. Använder någon av er Rosenrot? Har ni märkt av ngn förändring på Äl?


    Jag har en lite längre cykel på 32 dagar och brukade inte ha några ÄL känningar. Nu har jag använt mig av rosenrot och munkpeppar. Har dels fått en mer regelbunden cykel, tidigare ÄL ( innan kunde ÄL va så sent som cd 28) och tydligare känningar. Sen kan det klart bero på annat med!
  • Msofie

    Hur gör ni som har försökt i ett tag för att er relation inte ska påverkas? Jag och min fästman har försökt i 8 månader nu. Saken är att de två senaste månaderna har vi inte kunnat få till de kring äl då han har varit trött och haft ont. Jag blir så himla arg och ledsen, fast de egentligen inte är honom jag är att på utan frusterad av situationen. Känner att det börjar påverka vår relation.

  • Msofie

    Förväntar mig att få mens om cirka en vecka, då går vi in i nionde månaden av försök. Jag använder mig av appar samt temp för att ha koll på ÄL, men funderar på om jag ska investera i natural cykles? Har ni någon erfarenhet av det? Fungerar de bättre än appar och bara temp så att säga? Ska tillägga att min cykel är rätt oregelbunden.

Svar på tråden BIM Oktober 2020