• pandarinen

    Baka flicka 2020

    Slutade du använda lactal sen? Eller under alla 4 försöken?

    Hur går det för er andra? I december börjar vi baka ny bebis. Spännande.

    Någon som vet hur det här med amning och skaffa barn fungerar? Ammar fortfarande min son. Men jag har fått tillbaka min mens. Och jag ammar bara på kvällen och natten. Svårare lättare eller ingen skillnad att bli med barn?

  • pandarinen

    SML känns som du tänker som jag! Jag försöker dricka mycket mjölk, tar magnesium och äter 1-2 nävar med tranbär och nötter om dagen. Undviker salt.

    Idag fick jag glad gubbe idag. Funderar också på det här med om man borde hadt sex i går eller vågar man ha sex idag? I slutändan är det ett barn jag vill, men hade varit kul att testa på en flicka. Det svåra är att veta, det är ju 24 timmar sen jag tog förra testet så när började äl? Har inte hunnit ha sex denna vecka och inte så lätt att få till det med en 9 månaders hemma :)

    Hur gammal är din son? Så det känns som att denna månad är förbi och att vi får satsa på runt jul och en september bebis istället.

  • pandarinen

    Jag tror glad gubbe betyder äl inom 48 timmar. Köpte idag cb test som visar 3-4 dagar innan äl. Sist när vi planerade min son funkade det inte på mig. Utan gav utslag när jag hade äl. Men ska testa en gång till nu. Jo få se om vi får till det här ikväll- när sonen somnat hahaha. Var lättare när vi inte hade barn :)

  • pandarinen

    Jag köpte ältest och hade sex när jag fick glad gubbe. Och fick en pojke:) blev gravid på andra försöket.

    Nu ska jag testa flicka. Lite klurigare. Funderar om jag kanske ska testa älstickor både morgon å kväll för att inte ha sex allt för nära äl.

  • pandarinen

    Kalium finns i bla potatis å natrium ja det är ju salt. Så unna dig chips och pommes :)

    Och mannen kan dricka kaffe och cola (koffin) en halvtimme innan så får spermierna en extra pigg skjuts sägs det. Och killspermier ska ju vara snabbare fram. Därav att du ska ha sex på äl dagen. Bra om du får orgasm också för det gynnar också att killspermierna kommer fram snabbt :)

    Sägs att det är bra att äta mycket kött ocksä, ska öka testosteron och därmed större chans för pojke.

    Sen sägs det födas mer killar vid tuffa tider, förknippat med tex stress. Hahaha finns så många olika teoroer, metoder mm

  • pandarinen

    Själv trånar jag efter chips å cola som jag bör undvika för tjejbak.

    Beställde mjölk till vegohamburgare sist och inga pommes hahahaha

  • pandarinen

    Vi siktar på att börja skapa syskon nästa månad. Skulle vara skönt att bli av med nattamningen först. Och är nära nu att vänja av honom. Så man är pigg å kan börja om med att skapa bebis :)

    Vill gärna ha en till tätt, men det ingen brådska heller. Få ta den tid det tar.

  • pandarinen

    Jo ibland inser man hur liten han faktiskt fortfarande är. Ibland känns han så stor, och ibland så liten.

    Men det är kul och börja planera för ett syskon. Hur galet det än känns ibland när man är mitt uppe i allt som händer runt lillkillen.

    Jag har ju dessutom precis fått tillbaka min mens så säkert bra om kroppen får komma igång ett varv innan ny graviditet. Men om jag nu räknat rätt så blir det julmys nästa gång. Runt 18-20 december och därmed ett resultat strax efter nyår. Spännande!

    Håller tummarna för dig den här månaden.

  • pandarinen

    Stort grattis vad härligt! Hur långt har du kvar av graviditeten?

    Är light cola bra? Vad gör den?


    Mimmiimimmii skrev 2020-11-24 22:08:59 följande:

    Jag väntar en flicka efter två pojkar. Jag är så lycklig, älskar mina pojkar men med flickan blir vår familj komplett. Jag åt kalcium o drack massa light cola. Testade med pH stickor o hade sex 3dagar innan äl o dagen innan. När jag var på ul o de sa flicka grät jag o köpte min första klänning till mig barn.Jag har nästan haft en sjuk längtan även om jag älskar mina pojkar över allt.


  • pandarinen

    Jag tycker också det kan vara svårt med dieten. Får inte riktigt med min man på den heller. Någon som vet hurvida ciktigt det är att även mannen äter kalcium å undviker salt och kött? Jag äter inget rött kött iallafall och saltar inte maten just nu.

    Sen försöker jag få i mig ett par stora glas mjölk varje dag, yoghurt å magnesiumtillskott. + tranbär casew å mandlar. Det är väl min bas.

    Ja vilka frukter är det man ska undvika? Och vilka är bra? Läst att jordgubbar å hallon ska vara ok att äta. Banan innehåller ju tex magnesium men ockaå mycket kalium.

    Någon som vet hur det är mwd choklad och socker?

    Hur kan man räkna ut om det är genetisk vad man får för kön på barnet?

    [/quote]Jag tycker det är så svårt att veta va man kan/bör äta ibland och inte. Vet ju t.ex. undvik salt och allt detta, hittade någon lista på vissa produkter men sen annat som vissa frukt och grönsaker man ju osäker på. Hur strikt är du med dieten? Jag kan ju inte gå all in på den men försöker så gott jag kan.[/quote]

Svar på tråden Baka flicka 2020