• pandarinen

    Baka flicka 2020

    Jag har plussat! Tjohoo! Är så lycklig. Det känns bara så spännande, galet, underbart. Nu börjar en härlig resa!

  • pandarinen
    pandarinen skrev 2021-02-14 15:46:43 följande:

    Jag har plussat! Tjohoo! Är så lycklig. Det känns bara så spännande, galet, underbart. Nu börjar en härlig resa!


    Så här har firats med salta chips, dricka, oxfile, potatis och sånt jag försökt att undvika under de senaste månaderna. hahaha :D och godis! 
  • pandarinen

    Dessa ältest kan göra en knäpp :D Jag fick äl redan på dag 12 efter mitt mf. ( hade tagit gravtest för att se så att jag inte längre hade hög hcg halt och det visade negativt) Men nu, dum som jag är så fortsatte jag och testa. Imorgon hade jag räknat med att få äl- dag 15. Först fick jag bara en ring, negativt alltså. Men  idag fick jag blinkande gubbe.
    Jag kan väl inte ha äl igen på G? Eller visar det att östrogenhalten är på väg ner? Väldigt rikliga flytningar iallafall under dagen. Någon som varit med om liknande. 

  • pandarinen

    Jag ringde clear blue ang att jag fick blinkande smiley efter äl. I morse hade jag blinkande gubbe igen. De sa att jag skulle sluta att testa :D. Man har bara ägglossningen en gång per cykel och har jag tagit gravtest efter mitt missfall och det är negativt så är det inte hcg som spökar utan jag hade äl där på dag 12. Cykeln kan ju rubbas efter ett missfall. Och att jag har blinkande gubbe nu är att stickan fattar inte att jag har haft äl. den är ju en maskin. Så den letar efter hormoner och man får oftast blinkande gubbe ett par dagar även efter äl då man fortfarande har såpass med hormonet östrogen kvar i kroppen. 

  • pandarinen
    Gurkan25 skrev 2021-02-17 14:44:14 följande:
    Hände mig för några veckor sedan, fruktansvärt. Min mens har kommit tillbaka och vi hoppas på nästa gång, BIM är 3/3
    Nu är det spännande. Jag hoppas du inte fått din mens idag utan att du är gravid!
  • pandarinen
    Gurkan25 skrev 2021-03-06 22:19:34 följande:

    Tack för alla grattis! Menade 7/11, gick lite fort när jag skrev på mobilen! Vet inte om jag inbillar mig, eller om det är riktiga symtom, men känner att brösten är väldigt ömma, likt tidigare graviditeter.


    kjhkjh
    Vad härligt. Det är ju ett typiskt och tidigt graviditetstecken. Vilken vecka är du i nu? 
    Hur går det för er andra? 
Svar på tråden Baka flicka 2020