• pandarinen

    Baka flicka 2020

    Inteamanda skrev 2021-01-05 18:54:43 följande:

    Hoppas försiktigt på flicka! Var inte medvetet, men låg tre dagar innan ägglossning och blev gravid så om den tekniken funkade återstår att se! Är i v 18 och har RUL om en vecka, är så taggad på att se bebisen! Är så nyfiken att jag snart spricker. Hade jag tyckt det var lite mysigt med en flicka då vi har en pojke. Skoj med en av varje!


    Åh förstår dig. Vad spännande att få se lilla bebisen! Du får berätta här nästa vecka vad det är för liten filir du har i magen :)
  • pandarinen

    Blir ingen septemberbebis för mig :( BIM idag och ja, mensen dök upp punktligt och ovälkommen. 
    Jag som hade hoppats så... men men bara att bita ihop och satsa allt på en oktoberbebis nu. 
    Håller tummarna för er andra som väntar på plus!

  • pandarinen
    SML89 skrev 2021-01-06 19:03:02 följande:

    Tråkigt :( jag har fortfarande några dagar kvar av väntan. Ska du göra något annorlunda denna månaden eller köpa på ungefär samma?


    Jag kör på samma. Kanske att jag vågar ha sex nämre glada gubben, äl. Nu vart det ju 3 dagar innan den glada gubben dök upp. Om jag dessutom inte fick äl direkt utom inom 48 timmar så är det ju nästan 5 dygn.
  • pandarinen

    Grattis till er som plussat och till er som fått bekräftat på RUL att det är en flicka. Vad roligt och spännande. 
    Nu är det snart dags för andra försöket här. Slutet på nästa vecka har jag äl. Hoppas så på en oktoberbebis!

  • pandarinen

    Ni som lyckats få en liten flicka, och haft sex 3-4 dagar innan äl. Räknar ni 3 dagar innan glada gubben dykt upp på ältest, eller räknar ni med att när glada gubben dyker upp så kan det vara ytterligare 1-2 dygn innan äl? 

  • pandarinen

    Jag väntar på att älstickan ska ge utslag för ÄL. Så jag hoppas på ÄL imorgon eller fredag. Men de ha varit skumt, i måndags fick jag utslag för stegring av östrogen, glad blinkande gubbe, men i går och idag har det bara varit en vanlig ring, alltså ingen fertil dag, Mycket konstigt.... 
    Men vi har myst på här som att det är ÄL imorgon eller fredag. Hoppas verkligen inte att det är något galet med cykeln. Man kan väl inte få östrogenstegring och sedan ingen ÄL? Eller? 
    Någon som haft liknande? 
    Så SML BIM borde bli någon gång i början på februari om jag räknat rätt ang ÄL. 
    När har du BIM? 

  • pandarinen

    Idag kom blinkande gubben tillbaka. Tror jag har äl imorgon om min cykel är lika exakt som tidigare. Hur ska man tänka vid temptagning? Hur ofta och vad ska jag ha för temp?

  • pandarinen

    SML: jag testar på morgonen. Det står att man ska testa på morgonen. Vi borde ha bim ungerfär samtidigt. Har du också äl nu?

  • pandarinen

    Ikväll, prexis nu dök glada gubben upp. Kände ett litet hugg som jag brukar å testade å fick en glad gubbe. Så nu ikväll å inom 48 timmar har jag äl. Haft sex på em få se om det är för nära inpå

  • pandarinen

    Jag alltid fått glad gubbe på dag 16 på morgonen, men då har jag bara testat morgon.. Nu ÄL på kvällen dag 15.

    Sen är bim 14 dagar senare.

    Min cykel är så exakt på dagen sen min förra graviditet. Innan jag var gravid med första barnet hade jag lååång cykel som varierade mellan 34-42 dagar. Sen mensen kom tillbaka efter förlossningen har jag en cykel oå 29 dagar. Det kommer vara 2 långa veckor väntan nu...

Svar på tråden Baka flicka 2020