Inlägg från: Marimardi |Visa alla inlägg
  • Marimardi

    Vår letrozol resa- följas åt?

    33villbligravid skrev 2020-12-07 14:19:03 följande:

    Hmm ... min gyn tyckte ju det räckte med vul första kuren. Eftersom hon tyckte doseringen såg rätt ut och en äggblås mognat bra sa hon jag inte behöver komma på vul i framtiden ... Hon skrev ut letrozol för 6 cykler och sa att om det inte funkat får vi ses fundera på nästa steg ..


    Jo jag vet men problemet är att jag inte ens är säker på att ägget faktiskt släpper, så skulle vilja dit och prata med henne om ev ovitrelle eller bli erbjuden blodprov för att se så att jag inte bara slösar massa letrozolbehandlingar liksom :/
  • Marimardi
    Anonym (Maria) skrev 2020-12-08 11:09:34 följande:

    Är det någon som har testat att d-vitamin boosta vid ägglossning? Att ta en riktig hög dos d-vitamin kring äl. Har läst om det hos Vulverine och tänkte prova det den här omgången men fegade ur lite och tog halvhög dos istället


    Har också läst! Funderar på att beställa hem d vitamin. Har beställt inositol också, många med pcos säger att de har fått mer regelbunden cykel och äl med hjälp av det så tänker ge det ett försök :)
  • Marimardi
    33villbligravid skrev 2020-12-09 06:33:19 följande:

    Just det! Jag tycker ju ovitrelle verkar bra om man säkert vill veta ägget släpper! Hoppas du kan få det utskrivet. Tror ju inte det stör fastän det skulle släppa utan också, men med ovitrelle vet man ju säkert! En kompis som skaffade barn på egen hand fick både Letrozol plus ovitrelle bara för att de sku kunna tajma insemineringen så bra som möjligt. Och hennes läkare tyckte inte ens det räknades som ?behandling? för de bara hjälpte naturen lite på traven ... :)


    Ja precis jag kommer nog be om att få ovitrelle nästa gång faktiskt :) Förstår inte varför man ska behöva sitta o äta letrozol om ägget inte ens släpper, självklart ska man ju kunna få ovitrelle då!
  • Marimardi
    Goose01 skrev 2020-12-10 17:16:34 följande:

    Kollade på testet nu när jag kom hem. Och nu va det så solklart plus! Men det är ju väldigt gammalt nu men det ger mig hopp!! Maken får dock inte veta något ännu..haha


    GRATTIS vad kul!! :D Bästa julklappen man kan få ju!!
  • Marimardi
    33villbligravid skrev 2020-12-10 19:18:25 följande:

    Äh! Här verkar mensen vara på ingång tyvärr, rosa flytningar och mensvärk :/

    Hur brukar ni tänka kring när ni börjar med nästa kur? Om mensen drar igång ordentligt på natten ska jag räkna dag 1 från imorgon eller från idag?


    Åh vad tråkigt! Har också mensvärk så mensen kommer nog komma strax för mig också. Förstår att du blir besviken, man har ju oftast höga förväntningar speciellt när gyn liksom låter positiv och säger att det finns en stooor fin blåsa.
  • Marimardi

    Jag fick min mens ännu en gång men ska ringa kliniken och be om ovitrelle denna kur! Kommer även be att mannen får gå och lämna spermieprover. Om de inte vill ge mig ovitrelle så tänker jag ta dubbelkur på egen risk. Känns annars som att man bara slösar tid och pengar på enkeldos som inte ens funkar... Hur går det för er andra?

  • Marimardi
    Pcostjejen skrev 2020-12-15 13:39:54 följande:

    Min mens är på väg också, kommer nog igång ordentligt ikväll eller imorgon. Känner mig så besviken, hade höga förhoppningar denna gång :( men men, hoppas på tredje gången gillt!


    Förstår, man får ju ganska höga förhoppningar eftersom man hör så mycket mirakelhistorier om letrozol :/
  • Marimardi
    33villbligravid skrev 2020-12-15 18:16:00 följande:

    Nå men äsch! Men ja ovitrelle låter som en bra idé! Varför tänker du dubbelkur? Jag tänker att om du får en bra äggblåsa med enkelkur så finns det väl inte direkt behov av att öka kuren? Eller? :)

    Jag är inne på nästsista dagen med letrozol denna månad. Snart kommer alltsp hetsliggandet och sedan den olidliga väntan. Tur är det jul och nyår emellan så får man annan att tänka på!


    Ja jag hoppas ju på ovitrelle så jag slipper ta dubbelkur. Mitt ägg växte 17mm på enkelkur och gyn sa ju att det skulle släppa när som, men jag är osäker om det ens släpper och jag blir liksom inte heller erbjuden blodprov för att se om den faktiskt släpper :/ Så jag tänker kräva ovitrelle men om de av någon anledning vägrar ge mig det så tänkte jag ta dubbelkur ifall det kanske får ägget att växa mer, dumt egentligen jag vet men är så desperat. Vill liksom inte slösa energi o pengar om ägget inte ens släpper liksom :/
  • Marimardi
    Pcostjejen skrev 2020-12-15 23:01:56 följande:

    Ja men precis, känns så himla pissigt nu.. hur känns allt för dig? Hur många kurer har du kört hittills? Jag har kört två så påbörjar min tredje nu i veckan hoppas jag, de kanske ev var tvungna att pausa behandlingen pga julstängt... funderar på att köra på ändå isf, har alltid haft bara ett ägg och ägglossning dag 18 båda gångerna så borde inte vara någon fara?


    Började min tredje kur igår, så får hoppas det tar sig snart:/ Ja jag hade kört på som vanligt faktiskt om jag vore du
  • Marimardi
    barnlängtan2021 skrev 2020-12-17 19:15:13 följande:

    Tagit två kurer av letrozol nu och var på vul idag. Ett ägg på 22mm så det blev ovitrelle med. Får hålla tummarna nu!


    Åå det låter bra! Håller tummarna för dig!
Svar på tråden Vår letrozol resa- följas åt?