• SveMan30

    Har incelmän legitima intressen?

    För att vara övertydlig och lämna ironin därhän:

    Anledningen till etablissemanget inte anser att incelmän har ett legitimt intresse, samt varför många på vänsterkanten finner nöje i att häckla, håna och förnedra denna grupp, är för att gruppen inte passar in i deras feministiska narrativ (och därmed betraktas som ett hot, hur "utsatt" den än må vara). Att gruppen allt som oftast karaktäriseras som bestående av unga vita män är det ännu lättare att avfärda det som trams, de är ju av naturen "privilegierade" och behöver därmed inget stöd från samhället.

  • SveMan30
    Postman skrev 2021-01-09 15:36:40 följande:

    Nej jag tror inte du har helt rätt i detta, en viss sanning ja med det är rätt överdrivet i det mesta du skrev. Det är inte vad jag ser i alla fall i min vardag. Många incelkvinnor och incelmän har svårt att få till det av helt andra anledningar.


    Ah så klart. Första försvarslinjen: Ignorera genom att vägra erkänna att det är ett problem för män (dvs. gruppen finns inte ens). Men jag tror du är några år för sent ute. Dina gelikar har redan retirerat till andra försvarslinjen: håna och bespotta (alla som inte får fitta är losers) samt diskreditera genom att inte erkänna att gruppen har några legitima intressen.
  • SveMan30
    Postman skrev 2021-01-09 16:07:44 följande:

    Det tror jag faktiskt inte, det är många kvinnor med men av någon konstig anledning så har fokus hamnat på just gruppen män.

    jag tror faktiskt det är väldigt många kvinnor OCH män som mer eller mindre lever i ofrivilligt celibat.


    Det ligger nog en viss sanning i det. Vad det ofta handlar om i det fallet är det jag tog upp under den första punkten i trådstarten. Grejen är att om vi tänker oss en helt fri partnermarknad, utan några som helst normer kring tvåsamhet, så resulterar det i att 20% av de bästa männen tar 80% av kvinnorna medan övriga 80% av männen får dela på 20% av kvinnorna, detta enligt paretoprincipen (sök på wiki). Vi är långt ifrån där än, även om det rests krav på polygami och trots att Tinder fungerar litegrann åt det hållet. Kvinnor med lite sämre attribut som suktar efter att få en chans med de bästa männen får nog vänta ett bra tag innan hon får till det. Men det är klart, skulle hon sänka sina krav lite är hennes väntan över.
  • SveMan30
    TvillingmammaVästgöte skrev 2021-01-09 16:25:50 följande:

    Vi är redan där , vi har en form av seriell polygami . De attraktivaste och resursstarkaste männen bildar familj flera gånger under sitt liv . Många har två eller tre kullar med olika kvinnor.


    Ja helt rätt! Eller kanske snarare seriell monogami (även många vänstrar en del ibland).
  • SveMan30
    Anonym (Q) skrev 2021-01-09 17:29:04 följande:

    Så då menar du att kvinnorna inte skall vara kräsna och ligga med män som de egentligen inte vill ha sex med?


    Det hela skulle kunna beskrivas som en "matchningsproblematik". Jämför med arbetsmarknaden. Arbetsgivare anställer inte personer med för låg kompetens, däremot lägger samhället resurser på att utbildning så att personer ska kunna få kompetens. Kanske "utbildning" är vad de här incelmännen behöver? Något för den rödgröna regeringen, som ju alltid är så mån om "integration", att satsa på?
  • SveMan30

    Utbildning i hur man för sig för att attrahera kvinnor alltså. Kanske en stylist och en personlig tränare som grädde på moset?

    För att försöka ta upp själva frågeställningen igen: anser ni att par som inte kan få barn har ett legitimt intresse som berättigar dem resurser från samhället? Om ja, vad gör incelmän till en så speciell grupp (bortsett från att de är patetiska snarare än "utsatta"?)

  • SveMan30
    Paganini skrev 2021-01-09 17:59:11 följande:

    Vad menar TS egentligen med legitima intressen?


    Med det menas ifall det är en grupp med en problematik som bör tas hänsyn till genom 1) istället för hån, analysera det och diskutera det som ett problem och 2) något slags åtgärdsprogram för att minska problematiken.
  • SveMan30
    Anonym (Kalle) skrev 2021-01-09 17:57:13 följande:

    Hur ser högerns Incel-politik ut?


    Om du menar SD och Moderaterna så är den väl precis lika obefintlig. Utgår vi från högeridéer i intellektuell mening finns mängder av åtgärder, men förstås inga snabba lösningar (om vi bortser från sexköp). Inför obligatorisk värnplikt med möjlighet till längre militärtjänstgöring, uppfostra män istället för pojkar, slå ned på dekadensen och hedonismen och återinför en tvåsamhetsnorm, förbjud porr. Ja det finns mycket som går att göra från "höger" men inget vi kan vänta oss de närmsta 10 åren direkt.
  • SveMan30
    Anonym (Kalle) skrev 2021-01-09 18:20:41 följande:

    Är det höger att vara för legaliserat sexköp? Really?


    Nja, beror på litegrann. Är en del av den "europeiska traditionen" men traditionellt höger är det ju inte (även om det visst förekommer en del tänkare som förespråkar det av rent pragmatiska skäl).
Svar på tråden Har incelmän legitima intressen?