• SveMan30

    Har incelmän legitima intressen?

    Anonym (Kan bero på) skrev 2021-02-18 21:36:55 följande:

    Känns som du försöker smutskasta på män som lever i ofriviligt genom att säga att det skulle bero på lathet.


    Män som lever i ofrivilligt celibat är losers! Är inte det ett faktum? Har inget med smutskastning att göra då de redan smutskastar sig själva genom att avslöja att de önskar att de haft (mer) sex.
  • SveMan30
    Anonym (K) skrev 2021-02-19 22:13:37 följande:

    Så folk som inte har arbete är losers, folk som inte tjänar tillräckligt är losers osv. Du har inte tänkt på att allt inte går att styra själv. Speciellt inte att få ligga.


    Jo men ALLA SKA INTE MED! Låt oss vara ärliga för en gångs skull. Så mycket i Sverige handlar om att hålla käften. Förlorarna tillåts (ännu) att leva, men det beror bara på att det i dagsläget i Sverige är ganska billigt att hålla personer levande.
  • SveMan30
    Anonym (K) skrev 2021-02-20 21:46:23 följande:

    Det kan jag hålla med om att samhället inte är inkluderande utan premierar eliten o de som lyckas. Där håller jag med.

    Men jag håller inte med om losers för de som inte får ligga då det finns grupper av män som inte får ligga o det beror inte bara på dem.


    Mmm, fast vi har inte sett någonting ännu. Frågan alla män (för det är i första hand män det gäller) måste ställa sig är vad man gör för att förtjäna att leva. Vet att det ibland brukar hänvisas till "rätten till liv" men vem tror längre på deklarationen om de mänskliga rättigheterna?

    Dessutom, det är inte så att jag talar om andra här utan vacklar fortfarande kring min egen rätt att leva. Jag är nämligen i många avseenden överflödig.
  • SveMan30
    Anonym (Q) skrev 2021-02-20 22:17:34 följande:

    Vad menar du med överflödig?


    Olika saker. Till att börja med "borde" jag ha avlidit av öroninflammation när jag var liten men "räddades" av sjukvården. Idag har jag litet existensberättigande helt enkelt. Förstår mig inte på andra människor, har svårt att förstå samhället osv. Till exempel har min dotter blivit våldtagen hennes mors nya man och samhället verkar anse att det är något som jag bara ska köpa. Blir väl någon månad i finkan, men i övrigt ska jag köpa det. En riktigt modern man tar emot det! Jag känner helt enkelt att jag inte platsar längre.
  • SveMan30
    Anonym (Q) skrev 2021-02-20 23:59:45 följande:

    Oj.

    Du måste be om hjälp. Det här verkar vara väldigt svårt. Jag önskar dig all lycka till i framtiden.


    Värst av allt är nog att hon fortsätter vara gift med mannen som våldtagit hennes dotter (som hon även fått barn med). Men som en modern man ska man köpa ALLT! Delat umgänge, underhåll, "jag har inget med hennes liv att göra" och så vidare, helt rationellt och modernt. Vilket härligt samhälle vi byggt! Håller ni inte med?
  • SveMan30

    Ett samhälle som gynnar våldsverkare, psykopater och pedofiler. De senaste avslöjande inom Centerpartiet är bara toppen av ett isberg. Var hittar man den högsta koncentrationen av vackra kvinnor i Sverige? Det gör man i väntrummet på Kumlaanstalten. Vanliga män som inte är kriminella eller tillhör toppen kan lika gärna kastrera sig.

  • SveMan30
    Anonym (Sara) skrev 2021-02-21 02:19:08 följande:

    Men varför kan inte en 3poängsman slutar sukta efter vackra kvinnor i väntrummet på Kumla och istället satsa på 3 poängskvinnor istället? Varför kan inte wow- walter dejta katt-klara?

    Det finns massor av kvinnor därute som längtar efter en relation och kärlek. Men om män hela tiden sprätter uppåt i attraktionslagen och förargar sig över att de inte får ligga med balens drottning.. då är det ju något som är helt väck i dessa mäns självinsikt.,


    Hej Sara! 3 av 5 eller 3 av 10? Glad att du inte säger 1 i alla fall.
  • SveMan30
    Anonym (Sara) skrev 2021-02-21 04:14:28 följande:

    3/10.

    Många verkar missa att det finns kvinnor på skalan 1-10 på samma sätt som det finns män. Så varför dejtar man inte dem i samma skala?


    Det är ju det resonemangen i tråden handlar om. De där kvinnorna som är 2or och 3or är med männen som är 7or, 8or, 9or och 10or. Att som manlig 3a ge sig på en 10a låter som en bra strategi om man vill bli hånad och utskrattad.
  • SveMan30
    Erika71 skrev 2021-02-21 10:15:32 följande:

    Din upplevelse är din, den gäller inte som en allmän sanning (utom på Flashback), du blir fullständigt överbevisad om du ser dig omkring. Förändra istället ditt sätt att söka kvinnor: ett nytt intresse, nya grupper online, jobbet mm. Självklart finns det någon för dig! Det är bara ditt martyrskap som inte ställer dig i något fördelaktigt ljus så försök att hitta en annan synvinkel på ditt problem.


    Eftersom tråden senaste inläggen kommit att handla om mig personligen: Visst får jag kontakt med kvinnor där man kan ana att det finns något. Genomgående gäller dock att alla dessa är uttalat politiskt "vänster" och hatar alla män av mer differentierad art. Söka mig till andra grupper säger du? Ja jag har funderat på att söka mig till Nyandliga grupper då jag tror att man där kan hitta lite andra typer av kvinnor. Har redan testat diverse högergrupper, men där finns inte rätt typ. När det gäller kvinnor med medelklassambitioner är det helt uteslutet för min del.
  • SveMan30
    SveMan30 skrev 2021-02-22 06:46:42 följande:

    När det gäller kvinnor med medelklassambitioner är det helt uteslutet för min del.


    Det vill säga kvinnor vars tankar kretsar kring influencers och svenska romaner och vars högsta drömmar i livet handlar om hus i fint område (sen när tristessen är fullbordad börjar otrohetstankarna pocka på då den kastrerade maken inte riktigt räcker till).
  • SveMan30
    Erika71 skrev 2021-02-22 07:51:58 följande:

    Har du inte normala kvinnor i ditt liv? Mamma, syster, kusiner, gamla klasskamrater, flickvänner till dina kompisar? De kvinnor du beskriver finns inte runt mig (eller jag ser dom inte iaf), det är väl ingen under 25 som bryr sig om influencers? Eller att man hatar män, har aldrig hört talas om det...

    Det handlar om dig, du är den centrala i dina bekymmer. Om alla runt dig är fel så är det mer troligt att det är du som behöver justeras och försöka se saker i ett annat ljus. Du kan väl inte trivas med din situation och dina tankar?


    Det handlar om samhällets nomos (kolla upp begreppet) är konstruerat för att sortera in olika människotyper i olika grupperingar. Dock befinner vi oss i en brytningstid just nu så väldigt mycket kommer se väldigt annorlunda ut om bara ett antal år.
  • SveMan30
    Erika71 skrev 2021-02-22 07:51:58 följande:

    Du beskriver kvinnor på ett så otroligt bittert och ocharmigt sätt, jag fattar att du är bränd och att det är dina upplevelser som fått dig sådan, men det finns en stor risk att din bitterhet märks och att det är därför du inte attraherar de vanliga tjejerna.

    Har du inte normala kvinnor i ditt liv? Mamma, syster, kusiner, gamla klasskamrater, flickvänner till dina kompisar? De kvinnor du beskriver finns inte runt mig (eller jag ser dom inte iaf), det är väl ingen under 25 som bryr sig om influencers? Eller att man hatar män, har aldrig hört talas om det...

    Det handlar om dig, du är den centrala i dina bekymmer. Om alla runt dig är fel så är det mer troligt att det är du som behöver justeras och försöka se saker i ett annat ljus. Du kan väl inte trivas med din situation och dina tankar?


    Sen vad vet du om mig egentligen? Kanske är tråden bara ett sätt för mig att rensa ut negativa energier. Imorgon kanske jag tycker något helt annat.
  • SveMan30

    Kanske tycker jag inte ens mycket av det jag skriver utan använder det som ett sätt att gå till botten med saker.

  • SveMan30
    Anonym (K) skrev 2021-02-22 10:12:48 följande:

    Vet inte vad du exakt tänker på när talar om samhällets nomos. Men jag tänker på dessa saker. 

    Samhället sätter män som inte lyckas i en och samma grupp och försöker tillskriva den gruppen vissa egenskaper som om det vore en och samma sanning för alla. Oftast förminskas gruppen till omänskliga proportioner, liknande att männen är dumma i huvudet, inte människor osv. 

    Anledningarna till att en man inte lyckas kan vara många. 

    Några lögner som samhället försöker koka i oss när det kommer till dejting/sex är: 

    * Det finns någon för alla

    * Män som inte lyckas så är alltid felet hos mannen

    * Tjejer har aldrig fel

    * En man som inte lyckas är störd

     


    Nej inte riktigt vad jag avsåg med att olika människotyper sorteras in i vissa grupper under vårt "nomos". Men visst det du beskriver är del av den feministiska diskursen, absolut (notera även hur vissa vill få det till motvilja mot kvinnor när man kommer med ideologikritik).

    Avsåg snarare att människor med spirituella egenskaper förväntas gå vissa vägar etc. Krigarnaturer har vissa andra vägar utstakade för sig, handelsmän ytterligare andra osv. I takt med att det moderna samhället förlorar förmågan att erbjuda vägar för olika människotyper (dvs. förlorar sin förmåga till integration) slås dessa ut eller alieneras på olika sätt. Det är detta vi ser i senaste tidens ökning av autism och ADHD-diagnoser samt i ökningen av psykisk ohälsa.
  • SveMan30
    Erika71 skrev 2021-02-27 11:57:31 följande:

    Du vinner ingenting på att skriva trådar som dessa där du frossar i din misär och lägger skuld på kvinnor (eller att kvinnor har det så lätt), det bara ökar din känsla av utanförskap.


    Jag har gått vidare från den här tråden. Vill bara påpeka att K inte är jag som skriver anonymt i min egen tråd (om det nu är möjligt att skriva både som "anonym" och med sitt användarnamn i samma tråd, jag är inte så bevandrad i hur familjeliv fungerar).

    Sen håller jag helt med dig. Man vinner ingenting på att frossa i sin misär, men om ni läser mina inlägg noggrant och försöker _förstå_ så inser ni nog att det är precis det jag _inte_ gör. Däremot begär jag absolut inte att andra ska förstå hur jag tänker, syftet med tråden är istället av terapeutisk art snarare än att jag skulle vara så naiv att jag tror att det går ändra någon annans uppfattning. Enligt feministisk ståndpunkteori inom epistemologin är kunskap alltid positionerad, vilket innebär att det i grunden är omöjligt för människor med alltför olika erfarenheter att förstå varandra (en insikt jag instämmer med till fullo men som förstås har många föregångare i idéhistorien).
Svar på tråden Har incelmän legitima intressen?