• SML89

    Vi med BIM februari 2021

    Ketchup88 skrev 2021-02-14 08:56:12 följande:

    Nu verkar det som att min mens har dragit igång...alldeles för tidigt. Så sjukt trött på detta 


    Emmalucy skrev 2021-02-14 13:27:43 följande:
    Nooo, beklagar :( <3 

    Väntar på mensen här med, kunde inte hålla mig och testade igår äl+9/BIM-3, total blank och det var CB testa tidig och den enda superkänslig test jag hade, jag känner att mensen är på g, all illemående har i princip försvunnit och ersatt med nästan mensvärk känslor och PMS. Imorse grät jag för att vi inte hade tillräckligt maple syrup för våfflor :P tempen har sjunkt 2dagar på rad också.

    Bleh, jag kommer ihåg nu hur jag tillslut blev så deprimerad av att försöka att min ex gjorde slut med mig. Känner att det är lättare att gå åt det hållet när man har 3 år på nacken av misslyckade försök, även om jag är med en ny kille nu. :( köpt en massa snacks igår och ingen kan stoppa mig från att äta mina känslor just nu :P
    Tråkigt Ketchup88. Hur länge har ni försökt? är med så trött på alla försök utan att något händer..

    Hoppas du har fel Emmalucy, ännu är de ju lite tidigt fastän du är nära bim med lite kortare lutelfas, men man vet aldrig. Håller tummarna för dig! Tänk på att du har en ny partner nu och det kanske går mycket lättare och bättre med denna, vi får hoppas det i alla fall :)
    Men du gör rätt i att unna dig i alla fall, man ska göra det man mår bra av o ta skämma bort sig själv lite extra <3
  • SML89
    Ketchup88 skrev 2021-02-15 07:36:44 följande:
    Ja tyvärr så är det vanlig mens.. men men, vi kör väl på en gång till. 24 gången gillt kanske.
    Oj såg nu att ni försökt väldigt länge! Och jag som tycker 6 månader känns påfrestande. Hoppas det är er tur nästa gång!! Hur ni gjort någon utredning? Eller har du själv märkt av något som skulle kunna vara ett problem till varför det inte tar sig?
  • SML89
    Längtarefterflerbarn skrev 2021-02-14 19:09:48 följande:

    Jag hoppar in i tråden och måste bara säga att jag är SÅ trött.... vi är inne på 6:e försöket nu och har två barn sedan tidigare som var oplanerade när jag gick på preventivmedel. Jag har BIM 18 februari och har fått några spökstreck vad jag tror, idag har alla test varit blanka, även cb early...

    har ni några tips på att bli gravid?

    Vi prickar in ägglossning så gott vi kan, går både på kalendern och ägglossningstest.

    Går det inte denna månaden så tänkte jag ringa barnmorskan och be henne kolla om allt ser okej ut där nere, även kolla mina värden i blodet.

    I bagaget har jag missfall (tvillingar), och ytterligare 2 missfall varav ett MA. Bara under förra året fick jag två missfall.

    Blir så glad när jag ser att vissa här har fått sina plus????


    Med tanke på dina missfall så tycker jag du ska ringa din bm och få det undersökt. För låg progesteron kan ju leda till missfall har jag läst. Har läst på en hel del om det då jag själv har kort lutealfas som också kan bero på progesteron nivån.
  • SML89
    Anonym (Fyran) skrev 2021-02-16 10:20:24 följande:

    Hmm tog ett rfsu, inte testa tidigt, osäker på min äl. Men fick ett svaaaaagt streck, megasvagt så kanske inte syns här. Vanligt med spök på dem?


    Jag ser ett streck där i alla fall, hoppas det inte är något spökstreck och att det bli starkare :)
  • SML89
    Fysio1 skrev 2021-02-16 18:12:43 följande:
    Ja, känner mig lite mer lättirriterad ikväll dock...

    Ja jag tycker det är intressant med tempen men det gäller ju att man mäter ungefär samma tid varje morgon.
    Spännande du börjar ju närma dig nu. Har tempen fortsatt hålla sig uppe? :)
  • SML89
    Fysio1 skrev 2021-02-17 09:19:23 följande:
    Ja det här måste vara längsta veckan på länge!

    Tempen var fortsatt hög idag men känner mig lite svullen över tjejmagen, vet inte om det är bra eller dåligt...

    När har du äl nästa gång?
    Haha förstår de, de gäller att försöka hålla sig sysselsatt!
    Ingen aning faktiskt, alla är ju så olika så man måste nog jämföra med hur man själv annars är innan mens. Svullen/uppblåst mage kan ju vara ett grav symptom men kan väl också vara så för vissa innan mens. Så svårt att säga :)

    I veckan hoppas jag på ägglossning! Är redan på CD 14 och hade hoppats få blinkande gubbe iaf, men nää ingenting! Lite konstigt med testen denna månaden.
    Jag har bara 6 digitala kvar denna månaden, så har testat lite med stickor med. Strecket var halvstarkt i söndags, sen fick jag tom ring på digitala mån-tis och i morse testade jag med sticka och då var strecket lite svagare än i söndags så ja fattar verkligen ingenting..
    Jag började få trådiga "äggvite" flytningar igår. Tempen är fortsatt låg..


  • SML89
    SML89 skrev 2021-02-17 09:41:01 följande:
    Haha förstår de, de gäller att försöka hålla sig sysselsatt!
    Ingen aning faktiskt, alla är ju så olika så man måste nog jämföra med hur man själv annars är innan mens. Svullen/uppblåst mage kan ju vara ett grav symptom men kan väl också vara så för vissa innan mens. Så svårt att säga :)

    I veckan hoppas jag på ägglossning! Är redan på CD 14 och hade hoppats få blinkande gubbe iaf, men nää ingenting! Lite konstigt med testen denna månaden.
    Jag har bara 6 digitala kvar denna månaden, så har testat lite med stickor med. Strecket var halvstarkt i söndags, sen fick jag tom ring på digitala mån-tis och i morse testade jag med sticka och då var strecket lite svagare än i söndags så ja fattar verkligen ingenting..
    Jag började få trådiga "äggvite" flytningar igår. Tempen är fortsatt låg..
    Kroppen signalerar ju lite att ägglossning är på g, men strecket på stickorna blir svagare. Har aldrig varit med om de innan.
  • SML89
    Fysio1 skrev 2021-02-17 10:18:57 följande:
    Ja precis.

    Så är det ju, tycker kroppen har ändrats en del sen innan jag fick barn så tycker det är svårt att veta nu.

    Okej, jag tycker stickorna är svåra. Jag har kört temp och digitala test och bara behövt använda 4 per månad innan jag fått en fast gubbe. Jag får också tydliga äggviteflytningar som börjar ca 5 dagar innan äl. Såhär ser min kurva ut
    Ah samma här!

    Ja ibland är de svårare med stickor. Brukar ju köra på digitala och komplettera med stickor då stegringen gå fort ibland så då testar jag både morgon och em. Men nu hade jag ju bara 6 st och har inte ens fått blinkande så ville inte slösa med dom haha. Min kurva är nog liknande din innan ägglossning så får nog bara försöka stressa ner och ha lite tålamod och hoppas på att ägglossningen kommer snart :) Senast söndag säger appen, CD 18.
  • SML89
    Anonym (Fyran) skrev 2021-02-17 09:50:57 följande:

    Gårdagens överst och dagens under... strecket kom inom testtiden men är svagt. Men möjligt lite mer än igår men långt till bim än


    Anonym (Fyran) skrev 2021-02-17 11:41:14 följande:
    Tack! :) vågar knappt hoppas, hade missfall i november och hade samma molvärk i ryggen som jag har nu. Minns inte om jag hade det med de tre andra. Men ryggvärk behöver ju klart inte va nåt fel heller tror jag :)

    Jag ser streck på dina test!!
    Jag hade molvärk både i mage och rygg till och från med sonen och den graviditeten gick hur bra som helst :) så behöver inte va nått fel pga de nej :)
  • SML89
    Fysio1 skrev 2021-02-18 07:41:09 följande:
    Hmm bilden kom visst inte med..
    Grattis!!! =)
  • SML89


    Alltså ja förstår mig inte på min cykel denna månaden.. är ändå på CD 16 (har haft ägglossning CD 16-18 innan) men nu visar testen bara svaga streck. De va starkare i söndags än resterande dagar. CB digital visar tom ring. Uteblir ägglossning denna månad ? :(

    Har ändå jätte tydliga ägglossnings flytningar (trådiga/genomskinliga), några små plitor som ja kan få runt äl.
  • SML89
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-02-19 16:11:39 följande:
    Tycker det är så himla svårt med ens cykel. Men senaste mens var vid 31/12 har inte haft mens sen dess och negativa grav tester. Började med nya ägglossningsstickor från clearblue (advanced) för en vecka sen, visade först ring (negativt), sen nu 5 dagar i rad har jag fått blinkande smiley (hög fertilitet) men väntar fortfarande på den fasta smileyn (maximal fertilitet, ägget släpper inom 24-48h) men den lyser med sin frånvaro. Så börjar undra om jag inte kommer ha någon ägglossning heller :(

    Jag körde förresten med rfsu äl tester förra månaden men fick aldrig utslag. Därför jag bytte till clearblue.

    Ibland har man ju senare än vad man tror eller om du testar en gång om dagen kan det ju vara så att du får en kort ökning och på kvällen då kan man lätt missa om jag förstått rätt!
    Okej så din senaste mens har hoppats över då? Jag har haft någon period med 8 dagar blinkande smiley så oroa dig inte, den kommer säkert :) Vanligtvis omkring 4 dagar med blinkande.

    Jag har testat 2 ggr per dag sen i tisdags. RFSU på morgonen och Clearblue digital på em och CB visar ju bara runda ringar, inte ens blinkande smiley. Så därav känner jag mig inte alls hoppfull för denna månaden. Borde ju iaf fått blinkande gubbe vid det här laget?
  • SML89
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-02-19 21:07:23 följande:
    Jaa, precis! Okej, då behöver jag inte vara orolig än. Har dock bara tre stickor kvar men får väl hoppas den kommer inom den tiden.

    Okej, förstår det! Men har du haft regelbunden cykel tidigare? För annars kanske det kan spela in! Hoppas att du får utslag snart!!
    Nej de tror jag inte :) hur har de gått i helgen, har du fått fasta smileyn ännu?

    Ja, den har varit hyfsad regelbunden innan. Mellan 25-29 dagar i alla fall. Så jag tror bara att de inte blev nån ägglossning nu. Får vänta in mensen och sen nästa ägglossning istället.
Svar på tråden Vi med BIM februari 2021