• SML89

    Vi med BIM februari 2021

    Onewayticket skrev 2021-01-25 09:17:30 följande:

    Hoppar in här. Idag kom mensen. Nu har vi försökt i över ett halvår denna omgången. jag har en autoimmun sjukdom. Så börjar misstänka att den gör det svårare att bli gravid. Dessutom har vi tidspress eftersom jag snart måste få medicin med cellgifter igen, och då får man inte bli gravid...

    har ett barn sen innan. Då blev vi gravida på första försöket... ville egentligen ha barn tätt. Men nu kommer det oavsett bli mer än tre år mellan...


    Välkommen! Oj, förstår att du känner press. Hoppas verkligen det tar sig för er i nästa försök då! Lägg gärna till dig i Bim listan om du vill :)
  • SML89

    Jag tror jag hade ägglossning tidigare idag. Har känt av aningen "molvärk" eller va man nu ska kalla de för, nån diffus smärta iaf. Har haft sex igår o i förrgår och kör på idag med. Får se om ja får med maken på de imorgon också. Då har man väl ändå maxat :) sen börjar den jobbiga väntan..

  • SML89
    Caarolineeeb skrev 2021-01-25 19:43:24 följande:

    Hej!

    Du får gärna lägga till mig i gruppen (skrev i den andra först och såg ditt svar om denna istället) :)

    Första barnet. BIM 1/2.

    Med vänlig hälsning, Caroline


    Hej!

    Absolut, jag lägger till dig :)
    Såg även att någon annan hade fallit bort. Hoppas den är komplett nu!

    Bim 28-31/1 Solsi­dan, 36 år, tredje barnet

    Bim 28/1-3/2 Försökmednr2, 29 år, andra barnet

    Bim 1/2  Caarol­ineeeb, första barnet

    Bim 2/2 Villb­lifyra­, tredje barnet

    Bim 2/2 Hejhopp, 23 år, första barnet

    Bim 3/2 Äit, 36 år, femte barnet

    Bim 4/2 Försö­ktills­yskon, 29 år, andra barnet

    Bim 4/2 shethegirl, 25 år, andra barnet

    Bim 6/2 SML89, 31 år, andra barnet

    BIM 8/2 Ritzy, 32 år, andra barnet

    Bim 9/2 Millannn 24 år, andra barnet

    Bim 9/2 Bönan 33 år, andra barnet

    Bim 9/2 myownw­orsten­emy, 34 år, andra barnet

    Bim 10/2 snelponnyhest, 21 år, första barnet, tredje försöket (endometrios)

    Bim 14/2 Emmalu­cy, 34 år, första barnet

    Bim 13/2 Soffsen, 26 år, första barnet

    Bim 16/2 Mirabilis89, 32 år, första barnet

    Bim 20/2 FruBjörk, 35 år, tredje barnet

    Bim 20/2 iloverooti , 31 år , förstabarnet 3 dje försöket

    Bim 21/2 Estrid21, andra barnet
  • SML89
    Anonym (Annie) skrev 2021-01-25 21:06:07 följande:
    Samma som mig. Jag var 19 . Så så här 15 år senare kanske det är lite svårare . Alla mina barn har blivit till mellan 1-2 försöket efter piller stopp.

    Om det står att man har äl digitalt glad gubbe har man det då eller kan den utebli ändå? Låg och tänkte på det nu. Måste googla. Däremot har jag ont när jag har äl så då borde jag ha det kan man tycka .

    Jag känner som i december när det inte tog sig. lite lätt mollvärk i magen ibland. Jag tror jag får mens prick den 2 februari när jag har bim.
    Ägglossning kan utebli trots glad fast gubbe. Det innebär bara att kroppen förbereder sig och försöker att släppa ett ägg. Därför de säger att man ska tempa för att veta "mer säkert". Jag tänkte tempa denna månad, men glömde av de typ varje morgon haha. Så jag hoppas bara på att det är ägglossning man känt av :)

  • SML89
    Anonym (Annie) skrev 2021-01-26 10:56:01 följande:
    Aha. Ökar temperaturen när man får äl eller hur går det till? Tar det sig inte denna månad ska jag nog testa det : )
    Ja, jag tror att det är rätt vanligt att man får en liten dipp precis vid ägglossning (inget måste), men sen efter ägglossning så ska tempen öka med ca 0,2-0,5 grader. Kan ju variera :) Är själv inte jätte insatt, men nått sånt.

  • SML89

    Behöver era tips..

    Fick ju fast gubbe på äl testet i söndags. Hade sex lör, sön och måndag. Vart lite kämpigt igår. Kan man skippa sex idag eller borde vi försöka idag med?

    Hade varit så mycket bättre om vi kunde ha de i övermorgon istället men då är det nog för sent. Va tycker ni? Räcker dessa 3 dagar eller borde vi satsa på en dag till?

  • SML89
    Anonym (Annie) skrev 2021-01-26 11:29:39 följande:
    Precis samma dilemma som jag hade . Det borde räcka men jag skulle ha sex idag också.

    Jag fick fast glad gubbe söndagen INNAN dig. Alltså borde jag haft äl tisdagen.

    Vi hade haft sex varje dag 1.5 vecka innan mitt positiva test. Vi hade sex på söndagen , måndagen sen på själva äl dagen somna vi så det blev inget sex. Men vi hade sex några timmar efter på onsdag morgon .

    Du har troligtvis äl idag om du fick fast gubbe i söndags . Spermierna kan ju hålla i dagar också.
    Ja, men de minns jag ju! Alltså de är ju olika men ägglossning brukar väl vara 12-36 h (eller ev. upp till 48 h) efter fast glad gubbe.

    Så måndag-tisdag för min del. Men jag hade svaga känningar igår så tror jag att min ägglossning var igår em/kväll. Morgonen hinner vi aldrig få till de om de inte är helg, uppe väldigt tidigt och en son som kräver uppmärksamhet :)

    Får se hur vi känner ikväll annars får vi hoppas att dessa dagar räcker
  • SML89
    Emmalucy skrev 2021-01-26 12:04:56 följande:
    Jag tror att det är bättre för er båda att ni skippa idag för er egen mentalhälsa <3 kanske det är bättre att satsa på varannan så ni inte blir trött av sex? Har du koll på dina flytningar, om det är ett sätt att se om kroppen pushar fortf. äl?

    Kommer inte ihåg om du har testat att tempa, men det är ju bästa sättet att se iaf när den VAR, eftersom tempen går upp dagen efter äl. Då kan man iaf slappna av med det "ska vi orka idag just in case" :)
    Ja precis, vi kör ju varannan till var tredje dag annars (innan positivt äl test) men i samband med äl försöker vi några dagar i sträck. Ja, alltså jag har haft trådiga äl flytningar tors-sön, igår var de lite mer trådiga och vattninga. Idag lite mer sparsamma. Då bör väl ägglossning ha varit?

    Nej, jag skulle tempat. Men glömde av typ varje morgon så de hjälpte ju inte :) Får försöka till nästa gång om de inte tar sig.
  • SML89
    Emmalucy skrev 2021-01-26 17:56:14 följande:

    Tror att du har bra odds oavsett ligg idag! :) ja då var äl kanske igår, absolut värsta fall idag och du har prickat många dagar där spermier överlever :D en gång blev jag gravid efter att ha endast haft sex en vecka innan äl!


    Anonym (Annie) skrev 2021-01-26 18:35:11 följande:

    Jag tror att du har prickat in det bra. Man måste ju ha ork och lust till sex också annars är det inte kul .

    Jag håller tummarna för dig <3


    Ja men de tror nog ja med :) nä blir inte alls kul när de känns påtvingat.

    2-4 dagar ska de ju kunna leva iaf. En vecka innan är ju grymt bra att ni lyckades med.

    Åhh nu börjar väntan på Bim då. Hoppas vi alla får våra plus nu i februari :)
  • SML89
    Emmalucy skrev 2021-01-26 21:11:04 följande:
    Sjukt irriterande var det. Det var direkt efter jag och min man gjorde slut efter vi hade försökt att bli gravid i 3 år.... trodde inte jag kunde bli gravid, plus att det var så långt från äl som man kommer utan att ha mens... men då har jag iaf lite extra hopp att de kan överleva länge :) är själv CD7 nu, ska börja imorgon, då återstår det att se om vi orkar varannan dag 8, 10, 12 och 14 eller ej :D eftersom vi också hade lite kul igår... vill inte att det känns som vi måste... åh det var för länge sen jag behövde tänka på sexet... eller som de skriver på engelska sajter ?BD - Baby Dance? haha
    Nä men va typiskt! Det är konstigt de där att för vissa som verkligen försöker så händer inget, sen när de släpper de eller annat kommer i vägen så går de helt plötsligt. Måste vara stress och annat som spelar in.

    Ohh spännande då börjar de roliga för er nu då haha =) yes hoppas orken och lusten är på topp. Håller med, man ska ju egentligen inte tänka på det så mycket men såhär i försöken blir man ju helt manisk.
Svar på tråden Vi med BIM februari 2021