• neongirl

    BIM Mars 2021 - första barnet

    Hej! Hoppar över här från februaritråden och lägger till mig på listan.

    talu, 1/3, 25 år (2:a försöket)

    paperlanterns, 2/3, 32 år (3:e försöket)

    KNAS2, 2/3, 31 år (9:e försöket)

    SMEL, 2/3, 27 år (6:e försöket)

    Molybden, 2/3, 26 år (9:e försöket)

    Sockerplanta, 3/3, 26 år (6:e försöket)

    Link92, 3/3, 29 år (20:e försöket)

    Neongirl 5/3, 38 år (5:e försöket, ett missfall)

    zelling, 6/3, 32 år, (försök 12)

    VirrePirre06, 7/3, 29år (försök 4)

    Ussies, 7/3, 33år (2:a försöket)

    Soff 6/3, 33 år (11:e försöket)

    Ericky, 8/3, 33 år (8:e försöket)

    jlinnea, 9/3, 26 år (8:e försöket)

    BoringBrick92, 10/3, 28 år (4:e försöket)

    Carina82, 9/3, 38 år (5:e försöket)

    Vickan31, 11/3, 31 år (9:e försöket)

    Sellerin, 11/3, 32 år (6:e försöket)

    Johanna1923, 14/3, 30 år (2:a försöket)

    MAKL, 14/3, 27 år (6:e försöket)

    Emmalucy, 14/3, 34 år (2:a försöket)

    Hopeforaplusa 15/3, 28 år (7:e försöket)

    Msofie 17/3, 25 år (13e försöket)

    apan95, 19/3, 25 år (16:e försöket)

    Babymonitor 19/3, 29 år (5:e försöket)

    Lys12, 19/3, 26 år (2:a försöket)

    Rungirl, 20/3, 32 år (5:e försöket)

    Notalonee, 20/3, 27 år (1:a försöket)

    Stickling, 27/3, 33 år (9:e försöket)

    Rumpelstiltskin, 31/3, 25 år (7:e försöket)

  • neongirl
    Emlan93 skrev 2021-02-23 11:16:18 följande:

    Hej, jag kommer tillbaka till tråden. I helgen fick jag missfall, först misstänkte de utomkvedshavandeskap men fick som "tur" var efter några vändor med prover och undersökningar konstaterat ett vanligt missfall. Tacksam för att jag slapp operation och att kroppen gjorde allt själv. Men givetvis ledsen efter en traumatisk helg. Även fast jag bara han till v.6 hinner man ju få upp förhoppningar och drömmar. Får se när mensen kommer tillbaka, så provar vi kanske igen efter det om vi vågar <3


    Usch vad tråkigt att höra. Så ledsen för din skull. Gråter Fick själv missfall i september i ungefär samma vecka och vet hur hemskt det är. Jag plussade sent, så hann inte vara gravid så länge men man hinner få mycket förhoppningar på kort tid. Tycker fortfarande det är jobbigt att se andra som är gravida och tänka att man kunde varit där själv. Hoppas ni vågar er på att prova igen. Kram på dig. Hjärta
  • neongirl
    Anonym (LL) skrev 2021-03-01 08:30:04 följande:

    Måste bara skriva av mig - min närmsta vän berättade igår att hon är gravid. De har inte försökt, de vill inte ha barn nu egentligen. Ett ligg och pang så blev det barn. Jag gillar inte riktigt vem jag blivit i den här processen att inte lyckas bli gravid - för jag blev så otroligt ledsen. Nu ska jag följa hela hennes graviditet medan missunnsamma jag tycker att det borde varit min tur.. är det helt orimligt att känna så? Jag glädjs ju åt dem också, för deras skull. Men avundsjukan kickar också in..


    Förstår hur du känner. Jag orkar inte heller glädjas åt andras graviditeter just nu, blir bara ledsen. Men det är okej att känna så. Man kan vara glad senare, precis som någon skrev.
  • neongirl
    bananmilkshake skrev 2021-03-03 16:08:20 följande:

    Idag fick jag en kallelse till en missfallsutredning. Usch får ångest bara av att tänka på det.


    Usch då! :( Håller tummarna att det går bra och att det ändå leder till något positivt! <3
  • neongirl
    bananmilkshake skrev 2021-03-01 11:12:44 följande:

    Åååh, deppdagen... ingen mens i sikte, men vet att det inte tagit sig eftersom jag varit gravid 2 gånger och vet hur det kändes då. 

    Ibland tror jag att jag haft mina chanser, att det där var dom två graviditerna min kropp kunde producera. Dessutom har jag nu gått förbi februari då första bebisen skulle ha kommit, utan att ha en ny på gång som jag var helt säker på att jag trodde. Bara en till misslyckad graviditet hann jag med däremellan. 

    Nä, idag måste jag göra nåt kul! 


    Känner igen mig i mycket av det du skriver. Tänker också att mitt missfall i september kanske var min enda chans. Men hoppas verkligen att både du och jag har fel och att vi snart plussar igen. Hjärta
  • neongirl

    Så roligt! Stort grattis! Glad


    Ussies skrev 2021-03-05 10:29:56 följande:

    Vi åker bort i helgen och kunde inte vänta med att ta ett graviditetstest i morse. Egentligen är beräknad mens på måndag.

    Men vi plussade idag!!!


  • neongirl

    Ännu en mens, ännu en besvikelse. Speciellt när mensen som aldrig är sen var sen. Skulle hunnit med två BIM denna månad, men eftersom mensen var sen flyttas nästa BIM fram till april. Så typiskt!

    Snart ett år sedan jag tog ut min p-stav, trodde aldrig jag skulle behöva hålla på så här länge. Mensen krånglade visserligen första månaderna efter uttag, så vi började inte försöka aktivt förrän i höstas, men ändå. Och överallt plussar människor i min närhet. Nej då, jag är inte bitter... inte alls... 

  • neongirl
    Johanna1923 skrev 2021-03-10 10:40:21 följande:

    Jag kunde inte hålla mig! Herregud... är helt i chock


    Åh vad roligt! Stort grattis! :)
  • neongirl
    Sellerin skrev 2021-03-10 21:21:11 följande:

    Känns helt obegripligt, men jag är tydligen gravid! Imorse testade jag först med sticka, men trodde inte på det så var tvungen att även testa digitalt. Nu hoppas jag att detta lilla frö är friskt, kommer att trivas och vill stanna kvar :) <3


    Åh stort grattis! Håller tummarna för att lilla fröet vill stanna kvar! Hjärta
  • neongirl
    Molybden skrev 2021-03-15 15:38:01 följande:

    Fick tråkiga nyheter idag, började blöda ordentligt på morgonen så de gissar på kemisk graviditet. Jag har fått svagare på graviditetstest och smärtan kom igång nu på eftermiddagen. Fertilitetsutredningen är uppskjuten till nästa mens och jag vågar inte försöka igen förrän utredningen är gjord så vi pausar våra försök tills vidare.

    Lycka till alla andra! Hoppas innerligt att det ska gå vägen för er andra. <3


    Åh nej så tråkigt att höra! Stor kram till dig!
  • neongirl
    Soff skrev 2021-03-12 18:43:23 följande:

    Jag tog steget idag och berättade för min mamma faktiskt. Jag har inte svarat på hennes samtal från igår för jag har inte orkat, men idag svarade jag och jag bröt ihop ganska snabbt när hon frågade hur det var och var orolig över hur jag mådde. Som vanligt känner hon ju på sig direkt när det är något utan att jag ens säger något. Så kunde inte göra annat än att berätta kände jag, och fick full support <3 känner mig faktiskt väldigt lättad efter samtalet <3 Hon kommer prata med de närmaste, dvs. sin man, och min bror. Hon frågade om jag ville det, så att alla kan tänka på och ta hänsyn till vår situation <3 Jag ville ju förstås aldrig att det skulle komma dit alls, men tror det är det bästa i nuläget för att minska min stress, och oron över vad alla ska säga när vi ses. 


    Åh, det låter som en fruktansvärd börda att bära på <3 :(( förstår verkligen att du blev ledsen över det!!! <3 KRAM


    Vad starkt att du berättade för din mamma och så skönt att hon kommer att prata med de närmsta. Då kan du släppa stressen över att själv behöva berätta och över att få en massa bilder m.m. skickade till dig. Precis som Carina82 skrev så tror jag också att din mamma uppskattar att du berättade detta för henne. Jag har själv inte vågat berätta för min familj att vi försöker, men ibland tänker jag att jag kanske borde så att de förstår varför man är lite nere och så ibland. Samtidigt träffas vi inte så ofta i och med pandemin och att vi bor på olika orter, så låter det nog vara ett tag till.
  • neongirl
    Carina82 skrev 2021-03-12 15:51:54 följande:
    Jag har funderat på att berätta för mina föräldrar men bara vågar inte. Jag är ensambarn och för några år sen sa mamma att ' hon nog aldrig kommer bli riktigt lycklig innan hon blir mormor '. Jag blev SÅ LEDSEN så sen dess skyddar jag mitt hjärta och nu vet inte mina föräldrar ens att vi vill ha barn. Jag bara vågar inte säga nåt.

    Usch jag förstår verkligen att den kommentaren gjorde dig ledsen. Stor kram till dig! Jag har som tur är tre äldre syskon som alla har barn, så slipper tjatet om barnbarn från mina föräldrar. Men ibland får jag känslan av att de kanske vet att vi försöker men inte vågar fråga. Och ibland känns det som att det tycker att vi är för gamla så de kanske har gett upp hoppet om oss haha. :p


    Svärmor längtar däremot efter barnbarn vilket hon påpekat emellanåt. Så till slut fick vi säga till henne att vi börjat försöka, men det var nästan värre för nu går hon och oroar sig över att vi inte kan få barn.

  • neongirl
    Carina82 skrev 2021-03-12 21:16:48 följande:
    Åh vad glad jag blir över att du berättade! Jag tror verkligen det kommer göra livet så mkt lättare för dig, nu slipper du oroa dig för att få pikar om barnbarn eller bilder på ultraljud skickade utan att du är förberedd. Tror verkligen att din mamma uppskattar att du bjöd in henne till den här resan som du är på, som förälder vill man nog oftast finnas där och stötta så mycket man någonsin kan <3 Plus. Tänk vad glada alla kommer bli när ni väl har nyheter om bebis nu när dom vet hur ni kämpar <3

    Tack för kramen <3 Jag inser nu i efterhand hur mkt mammas kommentarer och pikar har påverkat mig. Har haft stora problem att separera på mina känslor; vill jag ha barn på riktigt eller vill jag ha barn för att andra vill. NU vet jag vad jag vill, men då är jag helt plötsligt supergammal. Haha! Försöker att inte grotta ner mig i bitterhet men är lite svårt ibland ; )
    Tur att jag också är supergammal så att vi kan stötta varandra. ;) Jag och sambon träffades för fem år sedan och så här i efterhand inser jag att vi borde ha börjat försöka tidigare. Men jag insåg liksom inte att jag var så gammal förrän vi började försöka haha. Och tiden har gått så fort sedan vi träffades. Jag fattar inte var åren tar vägen. Försöker att inte heller deppa ihop totalt även om jag ibland önskar att jag kunde vrida tillbaka klockan ett par år. Så ändå skönt att se fler i samma ålder här! <3
  • neongirl
    hopeforaplusa skrev 2021-03-13 21:32:29 följande:

    Jag var helt säker på att även detta försök var över men plussade idag mot alla odds. Jag hejjar på er andra som försöker och är här inne och följer allas resa. Håller tummen att alla får sina plus här framöver. Ni alla verkligen grymma, vilken resa vi gjort/gör. Hur man reser sig upp och kämpar månad efter månad. Sånna kämpar vi är allihopa!{#emotions_dlg.flower}


    Åh vad roligt att höra! Stort grattis till plusset! {#emotions_dlg.flower}
  • neongirl
    Grapefrukt89 skrev 2021-03-24 14:33:12 följande:

    Herregud.... Jag är tydligen gravid! Testen är tagna idag. RFSU imorse kl 10  (och åg lite diffust ut) och clearblue nyligen.


    Symptom var ganska likt PMS jag har men mycket mildare... Ska också tillägga att jag varit på akupunktur från runt min ägglossning så jag trodde att det hade påverkan på min eventuella pms... Därför tänkte jag inte så mycket på det... Skillnaden nu är att jag är ganska dålig i magen + lite antydan till halsbränna... Har också lite molvärk då och då (som innan med pms).


     


     


    Åh så roligt att höra! Stort grattis till plusset! {#emotions_dlg.flower}
  • neongirl
    KNAS2 skrev 2021-03-26 07:34:57 följande:
    Alltså.

    Jag tog just ett CB graviditetstest (det enda jag har hemma) mest för att bli av med det och för att typ få en chans att veta om jag är gravid då vi får besök i helgen och det kommer bli vin till mat och så.

    Jag är gravid.

    Vågar knappt tro det då jag plussade i juli 2020 och 1 och en halv vecka senare börjar jag blöda. Så denna gången tar vi det nog lugnare, vi springer inte iväg I tankarna.

    Min sambo hade precis kört iväg till jobbet när jag testade. Jag får klura på hur jag ska berätta det för honom. Och jag funderar på att ställa in besöket i helgen, ljuga om att vi blivit lite krassliga (vi ska ändå ses nästa helg).

    Åh hörrni! JAG KAN INTE FATTA DET!!

    Sitter och gråter och håller alla tummar på att denna gången är det som gäller!

    Jag kan bara hålla med ni som innan skrivit att symtomen kan verkligen utebli. Känner min nästan bättre än vanligt innan BIM. Ont i brösten men inte så ont som jag brukar ha.
    Åh vilken härlig fredagsnyhet! Stort grattis! Håller tummarna för att det går vägen denna gång. Hjärta
  • neongirl
    bananmilkshake skrev 2021-03-28 09:57:52 följande:

    Plussade imorse! Jag hade mina aningar, men det blev ändå en chock. Med 2 MA i bagaget vågar jag inte mer än att vara försiktigt glad. Men lite glad tänker jag iaf unna mig att vara! 


    Åh vad roligt! Stort grattis!
  • neongirl
    Stickling skrev 2021-03-30 06:22:49 följande:

    God morgon alla <3 I natt satte blödningen igång ordentligt, så det blev tyvärr ett nytt missfall :( Jag hoppar över till apriltråden och önskar stort lycka till till er som inväntar Bim här.


    Usch så tråkigt! Vet tyvärr känslan. :( Hoppas du plussar snart igen och att det då går hela vägen. <3
  • neongirl
    KNAS2 skrev 2021-03-30 13:04:54 följande:

    Hörrni.

    Fick just en liten blödning.

    Inväntar en riklig mens inom det närmsta.

    Hoppet är borta.


    Åh nej, håller tummarna att det inte är något!
Svar på tråden BIM Mars 2021 - första barnet