• Hadt

    Vi som planerar syskon 2022

    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-03-25 09:27:18 följande:

    Håller tummarna för dig!

    Nej, jag är fortfarande sjuk :(plus att jag står mitt i en flytt just nu. Har tagit corona test men det är negativt, men vården tar ju inte emot mig ändå om jag har symtom så det är bara att vänta. Hade så fruktansvärd mensvärk igår, bara sticker och har sig :( så trött på att ha ont.


    Så tråkigt att det är så långdraget! :( men kul med flytt? :)

    Vet hur det är! Förstår inte varför det inte bara kommer igång när det gör så ont och är som mensvärk?
  • Hadt

    Nu kom fejk mensen! Ajaj! Dag 3 efter sista tabletten primolut.

    Kommer börja med ÄL stickor imorgon, en var morgon för vill se om där kommer hända något :)

    Innan jag fick sonen hade jag väldigt långa cyklar så ingen aning hur det kommer se ut nu. Hoppas bara detta kickstartar systemet så min egen ÄL och mens fortsätter efter detta!

  • Hadt
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-03-25 19:50:15 följande:

    Ja, det ska bli kul. Flyttar från lägenhet till hus, så det ska bli underbart!

    Jaa, jag vet :( jag börjar oroa mig. Men försöker tänka att det säkert är normalt. Får ringa så fort jag blivit frisk helt.


    Åh vad kul!! Härligt med hus! :)

    Tror inte du har något att oroa dig för! Förmodligen kanske du också bara behöver en kickstart? Hoppas att du blir frisk snart så du kan få hjälp att reda ut det :)
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-03-25 19:51:51 följande:

    Åh vad skönt att den kom igång!! Hoppas detta hjälper kroppen att komma igång och att du får din äl snart!


    Ja jag är så spänd! Tog första ÄL test imorse och den var starkare än jag haft på länge, dock såklart långt ifrån positiv men ändå haha.
  • Hadt
    Ik96 skrev 2021-03-25 10:12:18 följande:

    Haha, åh kroppen alltså!


    Hur går det för dig med primolut? :)
  • Hadt
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-03-28 15:25:18 följande:

    Jaa, en kan ju alltid hoppas! Ska trappa ner amningen lite så småningom så får vi se. Men åhh vad kul!! Hoppas hoppas att du får ägglossning snart.


    Ja amning kan ju tyvärr sätta käppar i hjulet! Jag slutade amma för över en vecka sedan men har fortfarande mjölk kvar, blev bättre men nu sämre igen.. vet inte när mjölken brukar försvinna helt..
  • Hadt
    Ik96 skrev 2021-03-30 12:27:06 följande:

    Började blöda väldigt lite igår, tredje dagen efter jag slutade med tabletterna. Idag är det som en vanlig mensblödning :)


    Härligt att du fick en bra blödning också! :)

    Håller tummarna att det funkar för oss!
  • Hadt
    Ik96 skrev 2021-03-30 14:29:09 följande:

    håller tummarna också för oss! :) längtar så mycket efter mitt återbesök nästa vecka på gyn för att se om tabletterna har hjälpt och att min cysta har krymt, känns lite nervöst. Hur ska du gå vidare nu? :)


    Skönt att du har en tid hos gyn så dom håller koll på det! Tror absolut att cystan krympt! :)

    Förhoppningsvis så fortsätter min kropp självmant nu och kommer igång med ÄL och egen mens så då ska jag kunna bli gravid själv men kommer det inte igång så kommer jag kontakta gyn igen! Men får väl ge det hela april iaf, har nästan precis slutat amma också så får ge kroppen en chans att komma tillbaka efter alla hormoner och så :)
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-03-30 14:50:55 följande:

    Okej, jaha! Tror det kan vara olika! En tjejkompis tog det ungefär 2 veckor innan det var lugnt. Hoppas det försvinner snart så du slipper. Hur har det gått, har du börjat med äl tester och isåfall vilka kör du med?


    Aha ja då är det ju en vecka till för min del! Hoppas det :)

    Ja jag tar ÄL test en gång om dagen, men det har gjort mig väldigt konfunderad haha! Använder rfsu för det gjorde jag när vi skulle få sonen och var väldigt nöjd.

    Har haft så svaga och typ grå streck innan men ni igår och förrgår så blev dom rätt starka? Absolut inte positiva men en tydlig stegring? Men så idag var strecket knappt synligt.. så vet inte om kroppen går upp och ner eller vad.. känns ändå för tidigt med ÄL nu redan? Är på dag 6 med blödning fortfarande..

    Skickar med en bild på test. Översta är från tidigare i mars på hur dom flesta testen såg ut och mitten förrgår och underst igår.

  • Hadt
    Ik96 skrev 2021-03-30 15:27:56 följande:

    Ja jag hoppas verkligen också det! Hoppas min kropp också kommer igång nu, har inte haft mens sedan januari :/


    Men är det pga cystan som mensen uteblivit? Har du varit regelbunden innan?

    Du får uppdatera när du varit hos gyn vad dom sa! :)
  • Hadt
    Ik96 skrev 2021-03-30 16:26:46 följande:

    Jag slutade med p-piller i juni förra året och har haft oregelbunden mens sedan dess. Men att den har uteblivit har aldrig hänt innan. Innan min dotter föddes för 3 år sedan hade jag en klockren mens. Men något form av hormonell obalans har skett efter graviditet och förlossning och min ägglossningen funkar inte och därför har det bildats en gulkroppscysta och mensen uteblir. Har tagit blodprov också och väntar på svar för att se hur mina hormonvärden ligger.


    Förstår! Då håller vi tummarna att hormonerna går åt rätt håll och att cystan krympt! Uppdatera gärna med både prover och cystan :)
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-03-30 19:15:23 följande:

    Jag håller tummarna! Ja, annars ska du absolut kontakta dom. Jag är fortfarande snorig men vet inte om det är pollen, sås ak avvakta lite innan jag söker igen.

    Jag tycker det är svårt med rfsu, jag testade dom för ett tag sen men det var så upp och ner. Men har förstått att det är viktigt att ta samma tidpunkt på dagen och att man inte ska ha druckit något på flera timmar. Men jag tycker du verkar ha en fin ökning! Vilket bådar gott :)


    Usch ja, är många som är väldigt allergiska nu så det kan det säkert vara! Hoppas det lugnar sig snart!

    Ja jag har också hört att vissa tycker sådär om rfsu, men tänkte eftersom jag var nöjd då så börjar jag med dessa och provar annars så bytar jag märke :)

    Ja jag var glad över ökningen, blev dock konfunderad över att den blev så svag igår helt plötsligt? Men men! Borde ju inte vara läge för ÄL ändå!

    Blöder yttepytte lite nu så bör vara sista mensdagen idag, ÄL beräknad om en vecka så fortsätter testa! Lite tydligare streck idag.
  • Hadt
    Anonym (Försökmednr2) skrev 2021-04-01 15:35:08 följande:

    Ja, vi får se! Varit mycket med flytten nu också men nu börjar jag bli bättre!

    Ja jag förstår det, men va djag förstått kan nivåerna gå lite upp och ner och det är normalt. Men när det närmar sig äl så kommer det öka för varje dag. Men innan det kan det gå upp och ner. Hoppas ökningen håller i sig och att du får ägglossning snart :)


    Förstår det! Flytta är en hel kategori för sig själv haha! Men så skönt att det börjar bli bättre! :)

    Okej det är ju skönt att höra att det kan gå upp och ner, håller tummarna att primolut funkade så systemet är igång :)
Svar på tråden Vi som planerar syskon 2022