• Anonym (Mathias)

    Hur ska en vara för att få er kvinnor intresserade?

    En är trevlig och schysst, inte sexistisk eller nåt sånt, försöker vara rolig och gör allt för att få er intresserade men icke då. Vad ska man göra mer? Hur ska en vara? En kan väl inte vara  helt perfekt inte, det är väl ingen. Eller tycker ni det att en man ska vara helt perfekt för att passera er långa kravlista? Nå det gäller väl inte alla kvinnor det förstår jag väl, men väldigt många verkar ha så höga krav på mannen tycker jag.

  • Svar på tråden Hur ska en vara för att få er kvinnor intresserade?
  • Anonym (Mathias)
    Anonym (Lite salt) skrev 2021-03-06 05:59:41 följande:

    Hej

    Redan efter att enbart ha läst din trådstart känner jag att du är en person jag inte attraheras av. Här är varför:

    1) du låter bitter, och utrycker dig som att felet ligger hos ALLA kvinnor och inte hos dig själv.

    2) sluta prata om dig själv som ?en?, det låter konstigt och som att du på något sätt avsäger dig ansvar för dina egna handlingar/känslor. Säg istället ?Vad ska JAG förändra för att bli mer attraktiv?.

    Kanske är du snäll, trevlig, fin, men har konstiga kläder, dålig andedräkt, dålig hållning, låg självkänsla, det är svårt att veta exakt vad det kan vara. När du träffar en kvinna se till att inte prata om hur du tycker alla kvinnor dras till fel män, bjud på komplimanger och prata om vad du är intresserad av, fråga vad hon är intresserad av, var uppmärksam på detaljer.

    Lycka till


    Hur kan du veta det när du inte träffat mig än? Jag använder hellre en än man för att låta mer osexistisk. En är mer könsneutralt. Och om du läst TS så läste du nog att jag inte skrev ALLA kvinnor på slutet.

    Men bra, jag attraheras inte av kvinnor som är fördomsfulla.
  • Anonym (Mathias)
    Anonym (Milla) skrev 2021-03-06 06:29:53 följande:

    En attraktiv man är någon som skriver sådana här inlägg. Någon som tänker själv och har en egen åsikt. Någon som är så trygg i sin manliga identitet att han inte låter sig påverkas av toxisk maskulinitet.
    Tack så mycket!
  • Anonym (Mathias)
    Anonym (Tyko) skrev 2021-03-06 07:09:46 följande:
    Fast det du säger är ju de där klassiska flosklerna som inte stämmer i praktiken. Och det är just precis därför som mannen som du just beskrev som attraktiv är ofrivillig singel.

    Tycker det är bra att fler och fler kvinnor blivit öppnare med att de inte vill ha media män men den omvända synen där man snarare går in och tycker synd om singeln och beskriver honom som attraktiv trots att han inte är det lever tyvärr kvar.

    Lösningen för Mathias är inte att lura sig själv att han är attraktiv utan att jobba hårt för bättre självförtroende och att utforska och våga leva ut alla sina inre egenskaper.

    Du kanske tycker det är snällt att skriva som du gör. Jag tycker att det är elakt, ommän omedvetet eftersom det inte löser problemet. De män som lever i den illusionen kommer i de allra flesta fall att förbli singlar. De kommer jag aldrig att få en den attraktiva kvinna de hade haft potential att ta få om de arbetat hårt.
    Att ha medkänsla för andra förstår jag inte hur du ser som något oattraktivt hos män. Mycket märklig uppfattning där måste jag säga.
  • Anonym (Kvinna)

    Attityd och muskler tack. Kolla Zlatan. Ingen sätter sig på honom.

    Mesiga män blir bortsorterade.

  • mari123
    Anonym (Kvinna) skrev 2021-03-06 11:32:43 följande:

    Attityd och muskler tack. Kolla Zlatan. Ingen sätter sig på honom.

    Mesiga män blir bortsorterade.


    Men hur många vill ha Zlatan hemma? BURR
  • Anonym (xxx)

    Finns nog lika många svar som det finns kvinnor, eftersom de flesta män faktiskt hittar någon som vill vara med dem. Men personligen då:

    - du får inte vara osund, typ fet, dålig hygien, smutsiga kläder, fett hår, dålig andedräkt. Sådant är fruktansvärt avtändande.

    - vad gäller personligheten, så kan jag inte med män som skryter (särskilt om det inte finns täckning för skrytet), pratar skit om sina ex (d.v.s. på en gång med en ny bekantskap - under ett längre förhållande är det mer OK att berätta om sina trauman, även avseende ex, föräldrar o.s.v.), behandlar servicepersonalen nedlåtande, är snål, dryg eller vräkig. 

    - men det mest viktiga är, att jag känner att du kan bli någon som bryr sig om mig. Att jag känner mig trygg och omhändertagen. Gå gärna den där extra milen och följ mig till bussen och vänta tills den kommer t.ex.. I stället för att låta mig gå ensam genom stan vid midnatt.

    Ovanstående var de viktiga punkterna. En annan sak som kan göra mig intresserad, är om du har gjort något lite ovanligt och har något spännande att berätta från ditt liv. Volontärarbetat i ett U-land eller på ett katthem, byggt en egen ubåt eller annan farkost/uppfinning, suttit i kommunfullmäktige, tagit flygcertifikat, uppträtt med en amatörteater- eller operagrupp, lärt dig ett främmande språk väldigt väl samt bott i landet där språket talas, varit på vinprovningsresa i Frankrike... kanske någon militär merit också. Allt som visar att du gör något annat än spelar dataspel, är bra.

  • Anonym (Hanna)
    misil skrev 2021-03-06 07:58:50 följande:

    Om ett par är ute och promenerar och det kommer fram två killar som börjar sexuellt ofreda henne och hennes kille då försvarar henne och t.o.m kanske delar ut ett par smockor,så kommer hon uppskatta detta och efteråt känna sig trygg med honom.

    Om killen istället blir rädd och börjar gråta så kommer hon tappa respekten till honom och med största sannolikhet blir inte förhållandet långvarigt efter detta,självklart kan man hävda att så inte är fallet och komma med mer eller mindre krystade bortförklaringar,men det är så verkligheten ser ut.


    Man får väl hoppas att man i en sådan situation hjälps åt att ta sig ifrån situationen. Nu var det dock inte vad som var bästa sätt att bete sig när man blir attackerad som jag skrev om.

    Det jag skrev om var att jag höll med om att det oftast inte räcker att vara snäll utan man ofta också söker styrka hos sin partner, men att det snarare är mental styrka än fysisk och att man oftast snarare önskar en partner där man kan stötta varandra inte att bli ensidigt beskyddad. Jag tror också att man oftare tänker på och lägger vikt vid hur en person hanterar vardagskriser än hur hen eventuellt skulle reagera vid en extrem händelse.
  • misil
    mari123 skrev 2021-03-06 11:48:01 följande:
    Men hur många vill ha Zlatan hemma? BURR
    Med hans lön och förmögenhet säkerligen många Skrattande
  • mari123

    Nä man ska självklart inte vara osund och skitig men OM så får man väl hitta ngn som är lika osund och skitig? Kaka söker maka! Det är där kinkiga ensamma män gör fel. De tror att de ska få ngn som ser ut som V Silvstedt fast de själva ser ut som ngt en katt släpat in en dålig dag på reviret..........

  • mari123
    misil skrev 2021-03-06 12:02:48 följande:
    Med hans lön och förmögenhet säkerligen många Skrattande
    Okej då
Svar på tråden Hur ska en vara för att få er kvinnor intresserade?