Inlägg från: bananmilkshake |Visa alla inlägg
  • bananmilkshake

    BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET

    Emlan93 skrev 2021-06-11 16:51:47 följande:
    Så kul att pappan fick vara med!! Så spännande att hon kunde gissa kön. :D Jag bokade också privat men pappan fick inte vara med ändå. Hoppas verkligen de snart släpper på den restriktionen lagom till rul iallafall:(((
    Verkligen!! Men hon betonade att hon lika gärna kan ha fel, men jag tyckte hon lät rätt säker ändå. :p Men vad tråkigt. :( Ja jag hoppas också det, tycker det är dags nu... vi får samlas vad är det, 50 pers, men fortfarande får inte partner följa med på undersökningar. :( 
    Sellerin skrev 2021-06-11 16:53:35 följande:
    Så härligt! Vad bra att denna bm berättade lite mer, det gjorde även den bm som vi hade på KUB, hon gick också igenom hela kroppen, var himla kul att se ju :) dock ingen gissning på kön! Har RUL nästa torsdag, tror vi ska be om hon kan kolla efter kön då :)
    Det är så skönt när man får någon som typ är lika glad som en själv! Ooh vad snart, spännande! Det kan hon säkert. :) 
  • bananmilkshake
    Thewalk skrev 2021-06-11 17:44:10 följande:

    åh vilken härlig upplevelse :D Och så kul att din partner fick vara med.

    Jag fick ett trevligt bemötande på kub där bm berättade om allt som hon kunde se t.ex. magsäck, diafragma mm och hon berättade hela tiden vad hon gjorde sedan fick hon ju koncentrera sig på mätningen emellanåt. Så tråkigt att du inte blev bemött så, men kul att det blev så bra nu!

    Håller verkligen med om att det borde vara dags för friska partners att få följa med nu. Jag har RUL 21/7 och hoppas verkligen att det har ändrats till dess. Äntligen har det bestämts här i Västra Götaland att partners får vara med på BB. Det var på tiden och för mig känns det jätteviktigt att veta att jag har det stödet efter förlossningen.


    Ja det var en jättefin upplevelse! Vad skönt att du fick ett sånt bra kub-besök. :)

    Verkligen, men jag tror säkert det händer snart. Håller tummarna för alla som redan har fått datum att det hinner ändras! Ja jag såg det idag, så fantastiskt. :D
  • bananmilkshake
    Hatamig skrev 2021-06-11 21:21:07 följande:

    Jag är i vecka 14 nu och kommer få det i vecka 18 (17+3). Från början fick jag tid den 16e jul men jag är bortrest tre veckor i sommar så de kunde flytta på det till innan jag åker. Känns som väldigt tidigt, jag hade fått för mig att man inte gjorde RUL förrän 18 fullgångna veckor, men jag får lita på dem.


    Ja det lär ju vara helt okej ändå att få det lite tidigare! Jag börjar känna att jag kanske måste kolla upp varför jag inte fått en tid, om det är nåt jag ska fixa själv... fick du (och ni andra som fått tid) en tid automatiskt, på remiss liksom? Eller bokade själv?
  • bananmilkshake

    Hej vänner! Hoppas ni har en fin söndag. :)

    Minns ni livmoderbollen? xD Min har äntligen kommit fram! Fast boll och boll, mer som en upphöjd yta typ där det förut varit platt och tomt. :p Det började med att jag kunde känna den när jag var kissnödig och låg platt på rygg men nu känns den hela tiden när jag ligger ner. Inte mycket men den är där. Så kul att känna att det faktiskt händer nåt där i! Den sjunker in helt när jag kliver upp dock. Känner ni nåt?

  • bananmilkshake
    KNAS2 skrev 2021-06-13 16:08:39 följande:

    Jag märker att jag är större då jag har sett "mer" när jag ligger ner innan. Nu ser jag knappt trosorna längre.. Jag var inte direkt smal innan men har känner att jag blivit större :)


    Spännande :D
  • bananmilkshake
    Hatamig skrev 2021-06-13 17:28:25 följande:

    Jag fick min tid bokad samtidigt som KUB. Kallelse till båda kom i samma kuvert. Har du kollat på 1177, det kanske finns något inbokat där? Annars tycker jag du kan fråga din BM hur du ska gå tillväga.


    Oj jaså... min bm är inte ansluten till 1177 av nån anledning, så jag får papper hem med tider... får kolla så det inte sitter fastkilat i brevlådan (det har hänt förr). :s
  • bananmilkshake
    VirrePirre06 skrev 2021-06-14 09:33:11 följande:

    Hej Måndag, hur mår alla i sin graviditet just nu? :) Själv har jag haft huvudvärk som kommer och går i 4 dagar nu, annars är allt toppen :D


    Hej! Jag stretar mig fram genom spökveckorna, är i vecka 16. Det enda jag känner är att jag är kissnödigare än vanligt och att jag behöver sova 1-2 timmar mer än vanligt. Längtar så tills det går att känna sprattel i magen! 

    Skönt att du mår bra utöver huvudvärken! :) 
  • bananmilkshake
    VirrePirre06 skrev 2021-06-14 12:25:24 följande:
    Har oxå sen jag plussade behövt att kissa minst 1 gång på natten, lite jobbigt men man överlever haha :) Ja längtar till det börjar bli en liten gravidmage och fjärilarna i magen haha
    Det är så jobbigt att behöva gå upp, men nu börjar det ju iaf gå lite på automatik. Tungan ute Jag måste ofta upp två ggr, ibland tre! 

    Jaaa, längtar så till en lagom liten mage! 
  • bananmilkshake
    neongirl skrev 2021-06-14 12:57:39 följande:
    Här är en till som också går upp minst två gånger per natt och ibland tre. Tungan ute Det dumma är att varje gång jag går upp och kissar så måste jag även dricka för jag är så törstig haha. Så det blir väl en ond cirkel.
    Samma här! Och sen när man väl kissar så är det liksom nån matsked? xD Kommer det och går under dagen sen för dig? Idag tex har jag inte kissat sen jag gick upp, andra dagar är det konstant spring. 
  • bananmilkshake
    Sellerin skrev 2021-06-14 17:11:11 följande:

    Fick det bokat samtidigt som KUB, men sen på KUB:en bokades det om baserat på att korrigera efter nytt BF :)

    Hade ringt barnmorskan och frågat om jag var du! Ibland missar de ju :)


    Jag skrev och frågade och allt var som det ska tydligen! Så jag får bara vänta på att en tid dimper ner. :)
Svar på tråden BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET