Inlägg från: bananmilkshake |Visa alla inlägg
  • bananmilkshake

    BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET

    Sellerin skrev 2021-11-18 13:15:43 följande:

    Hej alla!

    Min bebisflicka är här <3 <3 <3

    Satan i gatan vad jag älskar henne och vill skydda henne från allt ont i världen!

    Förlossningen var en fantastisk upplevelse! Tipsar alla om att göra allt ni kan för att slappna av och bara hänga med i värkarna, istället för att jobba mot dem. Jag kände dem som en urkraft som skulle hjälpa mig och sambon att äntligen få träffa vår dotter. Det var nästan som att jag inte ens såg värkarna som smärta, utan mer som en stor kraft som välde in inom mig i omgångar.

    Så spännande att det snart är dags för er andra också! Läst ikapp i tråden och ja; vilken grej det är att gå i väntans tider och sedan få träffa sitt barn <3


    Men jaaaaa!!! Din lilla bebis!! STORT grattis! Hjärta Så himla häftigt. Första lilla ungen är här. :D 
  • bananmilkshake
    neongirl skrev 2021-11-19 01:04:37 följande:

    Jag funderar på att beställa en billig amningskudde från Jollyroom, fanns för 200-300kr.


    Snabb inflikning! Jag köpte en sån på Jollyroom, har ju ingen erfarenhet av andra amningskuddar men jag är jättenöjd. :) Den är skön att ha som ryggstöd i soffan också. Den blir rätt hård också när den trycks ihop så man får bra stöd och den lär hålla ett tag. :)

    Den här (på rea dessutom nu):

    www.jollyroom.se/mamma/amningsprodukter/amningskuddar/petite-cherie-amningskudde-butterscotchv_1155456
  • bananmilkshake

    Nån mer som typ svälter ihjäl? Tungan ute
    Jag går in i vecka 39 imorgon och för några dagar sen kom min Stora Hunger. Jag är så hungrig!! Är glad det kom så här pass sent för det är aningen jobbigt, haha. 

  • bananmilkshake
    Bula2021 skrev 2021-11-19 12:06:40 följande:
    Magen har kanske sjunkit så du har mer plats för mat? Då börjar det närma sig?. :) Spännande!!!
    Jamen det lär ju vara det, jag tycker inte det syns att den sjunkit men märker att jag kan andas och inte behöver sitta rak som en planka!

    Tänker på mat hela tiden känns det som. 11 dagar kvar till snitt. :) 
  • bananmilkshake
    Grapefrukt89 skrev 2021-11-19 13:12:48 följande:
    Hahahah! Ja men kanske det?! Äter lite oftare men har mest märkt av sånna jäääääääkla cravings. Mina största är just nu citrusfrukter och choklad i olika former (muffins, chokladkaka, nutella - you name it). Hahahah! Det är jobbigt att man numera har mer plats i magsäcken (magen har ju sjunkit) så när jag väl äter så blir det ganska stora portioner och en del sötsaker...
    OPS... :D (Och samtidigt: äh, YOLO- "You only live once") xD
    Jag känner hur jag kastar i mig middagen, haha. Och blir hungrig direkt efter. Jag har visserligen alltid varit hungrig av mig men det här är en ny nivå. Åh ja, choklad! Det kan bli kritiskt att handla idag... 
  • bananmilkshake
    neongirl skrev 2021-11-19 23:37:31 följande:

    Jag beställde en amningskudde igår, det blev en Petit Cherie fast en gråmönstrad för 199kr. Härligt att höra att du är nöjd med den. :)


    Perfekt, hoppas du också blir nöjd! :)
  • bananmilkshake
    VirrePirre06 skrev 2021-11-21 03:43:36 följande:

    Alltså jag blir galen, har börjat snarka så fruktansvärt mycket och det är värre nu efter en förkylning som inte vill ge med sig. Vaknar av att hela halsen vibrerar och är slemmig, man dreglar och allt är bara så jobbigt :( Skriver nu mitt i natten, då jag inte kan sova pga detta. Vaknar var 10 minut, så sjukt drygt. Är bara i v.36 och känns som detta aldrig kommer ta slut, och stackars sambo som får sova i ett annat rum. Jag hoppas någon annan oxå har problem med detta, men man känner sig så ensam :( Förlåt för deppinlägg....


    Testa en sån där näsöppnare! Haha, minns inte vad dom heter. En sån här: www.apotea.se/nozovent-medium

    Jag har en sån pga täppthet, när jag sätter i den så liksom bara flödar luften in. Min sambo har pga snarkning (vi är så sjukt snygga när vi sover alltså) och den hjälper. Just det där märket kanske jag inte rekommenderar för den är ganska obekväm, den har små sugkoppar på insidan som skaver som jag håller på att skära bort. Plus att även M är obehagligt stor så jag har fått klippa till själva vingarna, och då har jag ändå inte en mininäsa. Så testa ett annat märke kanske. 
  • bananmilkshake
    VirrePirre06 skrev 2021-11-21 13:09:21 följande:

    Gud vad spännande, känner ni er nervösa eller ska det bli skönt och är förväntansfulla? :)


    Båda!! Men mest ska det bli skönt ändå, det är mkt krämpor nu (i feel you med foglossningen!). Och även att få sluta vara nervös! Att få landa i det nya ser jag fram emot. Det är jobbigt med ovisshet liksom. Jag vill bara få träffa den lilla personen, att hon ska vara frisk och att få snittet avklarat. Jobbigt att inte veta hur påfrestande det kommer vara liksom, och jag kan tänka mig att man känner samma inför en vaginal förlossning också, just det där att inte veta!

    Hur känner du, och ni andra? :)
Svar på tråden BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET