• Rewner

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    BIM-lista 

    30/9, Chilins (9e försöket, första barnet) 
    5/10, Sophiee92, (13:e försöket, första barnet) 
    8/10 Rewner (15:e försöket, första barnet
    15/10, Fyrklöverns (13:e försöket, första barnet)
  • Rewner

    Så störigt, Dalarna, men jag hoppas att LJM hade en bra förklaring som stämmer.

    Sophie, ge inte upp förrän mensen kommer. Håller tummarna hårt för dig.

    Så störigt att det stökar för dig nu också, Fyrklövern. Du har väl haft stabila cyklar annars efter behandlingen och operationen? Extra störigt då när ni nu äntligen ska börja försöka.

  • Rewner

    Så spännande Sophie! Jag ser ju aldrig något på sådana där svaga, men jag anar faktiskt också något på bilden du lagt upp. Hoppas! Hoppas! Hoppas! Det är verkligen en avancerad form av självplågeri det här att försöka bli gravid.

  • Rewner

    Tråkigt att höra att testet var negativt, Sophie, men så länge mensen håller sig borta ...

    Beklagar att du inte känner att ni fått till det så att det är kört, Dalarna. Det kommer nya chanser även om det är svårt att känna det när man är mitt uppe i det.

    Jag känner av en hel del (sken)graviditetssymtom just nu. Lite molvärk bl a och det brukar jag inte känna så här strax innan mensen så det gör mig lite hoppfull faktiskt. Å andra sidan så har ju min mensvärk inte varit som vanligt de senaste cyklerna så kan ju lika gärna vara det också.

    Lite osäker på om BIM är fredag eller lördag, men fredag tänkte jag iaf ta ett test för ska iväg och jobba i helgen och vill ha chans att berätta för sambon innan jag åker isf.

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?