Inlägg från: Lövsångerska1991 |Visa alla inlägg
  • Lövsångerska1991

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Willow89 skrev 2021-09-14 12:11:00 följande:

    Jag har de rosa som visar mina två mest fertila dagar! :) Provade i typ 5-6 dagar innan jag fick gubbe. Vet att de är ganska dyra men blir stressad av de med sträck! Men alla är ju olika.

    Tror inte du behöver oroa dig för stress, den blir nog fast snart ska du se :D Hade exakt samma tankar som du.


    Jag kom på att förra cykeln tog jag bara clearblue fram tills jag fått fast gubbe och då kontrollerade jag med de billiga stickorna och fick starka streck. Clearblue som jag har visar ju blinkande typ fyra dagar före, så där får man tidigare utslag. :)
  • Lövsångerska1991
    Ollebollen skrev 2021-09-14 15:05:08 följande:

    Tack för svar! Har ju tänkt att vi ska fortsätta 3 dagar innan och 3 efter. Men trodde det efter fast glad gubbe försvann jättefort? Jättebra med input från er!


    Fast gubbe gäller 42 timmar som jag förstått det. Någon har skrivit också att ägglossningstester ger positivt utslag ett till två dygn före själva ägglossningen. Vi fick till det idag, har blinkande gubbe. Får troligtvis fast på torsdag, då ska vi få till det igen och även på fredag morgon )ska ställa klockan tidigt innan jobbet). Hoppas det ska gå nu! :)
  • Lövsångerska1991
    Juli1990 skrev 2021-09-14 14:38:44 följande:

    Känner exakt samma, har också BIM fredag eller lördag (Högst troligt fredag). Tror jag ska ta ett test imorgon bitti eller avvakta till mensen.. känns som den kommer att komma, har dessutom fått dålig hy (vilket jag brukar få innan mens). Så himla segt detta.. känns som det aldrig kommer gå :(


    Får också den känslan ibland (att det aldrig någonsin ska gå) och den är hemsk! Skickar en kram <3 tänker att de flesta som vill få barn lyckas faktiskt på något sätt efter iaf 1,5 år. Det är ju en tröst. Fast vi är bara på försök 2 så borde egentligen inte tänka så än. Hur länge har ni försökt?
  • Lövsångerska1991
    Juli1990 skrev 2021-09-14 20:50:52 följande:

    Ja precis, tack för lugnande svar och för din förståelse <3. Ja verkligen en tröst! Vi håller tummarna. Vi är också på andra försöket nu men räknar som sagt med att mensen kommer att komma på fredag.. så det blir tredje försöket efter det, ägglossning beräknad i slutet av november. När har du beräknad BIM? ??


    Tre försök är inte så många även om det känns så. Tredje gången gillt brukar men ju säga :) Det är ovissheten som skapar ångest och att försöka få barn handlar ju om att inte vara helt säker på hur det ska bli tänker jag. Jag har BIM första eller andra oktober, har två appar som säger olika.
  • Lövsångerska1991
    Juli1990 skrev 2021-09-15 06:40:10 följande:

    Omg tog ett test imorse!! Kan inte fatta ????????????


    Stort Grattis! :) tar nog ett tag innan det sjunger in! Hade du några symtom?
  • Lövsångerska1991

    Hej, jag tycker det är så svårt att komma in i tråden nu när Familjeliv ändrats. Funktionen mina trådar eller favorittrådar finns inte kvar, eller är det bara jag som inte hittar dem? Jag får googla på vad tråden heter. Funkar iofs, men lite krångligt.

    Idag borde jag få positivt resultat på ägglossningstest, men det var fortfarande blinkande gubbe nu på morgonen. Aningens starkare linjer på billigare testerna.

  • Lövsångerska1991
    Juli1990 skrev 2021-09-16 06:27:29 följande:

    Jag instämmer!

    Jag hade också blinkande gubbe på morgonen, tog sedan test runt 17-18 och fick då fast :) så ge inte upp! <3


    Ja, jag ska hämta fler tester i en instabox idag och testa igen framåt kvällen. Sen har jag och sambon bestämt att vi ska ha sex ikväll oavsett. Vi hade det även i förrgår, så hoppas vi ska pricka in det bra den här gången :) och självklart får du hänga kvar i tråden (såg ditt senare inlägg), det är bara roligt att följa er som har blivit gravida. :)
  • Lövsångerska1991

    Skulle få fast smiley idag enligt min ena mensapp, men har ännu inte fått. Kanske ikväll eller imorgon. Har svaga streck på billiga testen, aningen starkare idag. Min andra mensapp ger mig tre hög fertilitetsdagar, igår, idag och imorgon. Grejen är att min sambo ska vaccineras imorgon och då kanske han kommer få biverkningar och inte orka, det finns ju en risk. Kanske att han mår dåligt både fre och lördag. Vi hade sex i förrgår och idag. Tror ni att det är tillräckligt? Eller är det en bra idé att ställa klockan tidigare imorgon? Vill maximera chansen liksom. Men vet inte om det är någon mening att ha sex imorgon bitti igen så spermierna överlever. Vad tror ni?

  • Lövsångerska1991
    Dalarna91 skrev 2021-09-17 05:49:15 följande:

    Tog ett test nyss, under tiden man väntar så torkade jag mig. Då va de en del blod. Så tror de va spök streck igår. Och inte bara den utan den som jag tog nyss också. Eller väldig tidig missfall. Ångrar nu jag inte tog med Cb men blev så ledsen så hällde ut urinen..


    Skickar en kram till dig <3 det är så jobbigt att längta och inte hur länge man ska behöva vänta. Hoppas att det ska gå nästa gång istället!
  • Lövsångerska1991

    Känner sån ångest, fem dagar med blinkande smiley. Inne på dag 6 nu. Varför blir den inte fast? Varit fyra dagar de förra cyklerna. Har svaga streck på billiga stickorna från testlagret. Orolig att något är fel och att det inte blir ägglossning denna månad. Känner nästan för att bara ge upp. :,(

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?