Inlägg från: Lövsångerska1991 |Visa alla inlägg
  • Lövsångerska1991

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Nu kliar det i fingrarna ändå. Måste man testa med morgonurin? Har dessa stickor från testlagret, de ska kunna upptäcka graviditet 7 dagar efter befruktning. Borde nog inte testa, men känns frestande.

  • Lövsångerska1991
    slo92 skrev 2021-09-26 10:22:32 följande:

    Grattis till er som har plussat och så spännande att läsa om er andra som börjar närma er bim och har diverse symtom!

    Själv är jag fortfarande inte helt säker om blödningarna är missfall eller inte. Igår blödde jag konstant hela dagen, var ganska mycket rött blod varje gång jag torkade mig. Men har inte haft någon mensvärk och inga klumpar i blodet. Idag verkar det ha lugnat ner sig lite grann. Allt lutar mot att jag inte är gravid längre men eftersom att symtomen på missfall inte ställer till 100% lever ju lite hopp kvar och jag kan inte sluta googla på folk som varit med om liknande händerlser, även fast jag vet att jag bara borde släppa det och gå vidare.


    Hoppas att det inte ska vara missfall <3 ta hand om dig själv och försök tänka på annat tycker jag. Sen kan du ta test igen om någon vecka och så får ni ta det därifrån. Det kommer fler chanser om det inte gick den här gången. Kram <3
  • Lövsångerska1991
    Dalarna91 skrev 2021-09-26 15:23:56 följande:

    Svårt att hålla sig kan jag tänka mig! Men om du tar imorgon så hoppas jag de är plus. Skulle det vara negativt för du har tagit för tidigt kan man bli så himla besviken. Är de inte bättre att vänta så länge du klarar av och få ett positivt svar på en gång. Annars kommer man bara spekulera om de är för tidigt eller inte.


    Jag ska vänta tänker jag nu. Känner mig lite nere just nu och som att det inte kommer bli något.
  • Lövsångerska1991
    Dalarna91 skrev 2021-09-26 16:26:44 följande:

    Vet den känslan. Har haft den i kanske ett år. Men plötsligt händer det :) jag tog nyss ett äl test då jag hade sånt hugg i höger äggstock nyss. Och bägge strecken va lika starka. Så hoppas de är ägglossning. Så ska äta middag och sen förföra min man ;) tur så är han lätt att förföra hehe


    Jobbigt att behöva vänta så länge som ni gjort. Vi är bara på försök 2. Men på något sätt har jag nog tänkt att det borde gå snabbt för att mina systrar sagt att det gått snabbt för dem och att vi är en väldigt fertil släkt. Men det betyder ju inte att det ska bli så för mig/oss. Vet inte heller hur snabbt det gått för den, vad de menar med snabbt.

    Låter onekligen som ägglossning. Härligt att du ska förföra maken :D hoppas det ska ta sig den här gången! :)
  • Lövsångerska1991
    Dalarna91 skrev 2021-09-26 17:19:34 följande:

    Snabbt kan vara olika för alla. Tror inte du ska tänka på hur lätt andra kanske har det. Min syster blev gravid fort med sina 2 barn, vet inte hur länge de tog men uppfattade som fort.


    Nej jag ska nog inte tänka så mycket. Vet ju inte om det kommer bli lätt eller svårt för min sambo och mig, eller om det kanske inte kommer att gå alls. Det är för tidigt att säga.
  • Lövsångerska1991

    Alltså jag tycker det känns som jag är gravid, eller så jag skengravid, typ ?placebo?. När jag reste mig tidigare idag högg det till lite i höger äggstock/ljumske. Inte varit med om det tidigare. Tror brösten ändrat form, de står mer rakt ut från kroppen än tidigare. Nedre magen känns lite stel och hård, molvärk till och från. Tidigare hade jag ju huggen i vänster äggstock/ljumske. Har läst om att det kan kännas så när livmodern växer. Och så det lilla blodstänket igår. Har inga finnar på gång och ingen svullnad i ansiktet, något som brukar vara tecken på mens för mig. Men har inte BIM förrän på fredag iofs.

    Både känner mig gravid och inte samtligt, går runt och är glad för att kanske är jag det :) det är en rätt mysig känsla

  • Lövsångerska1991
    hurtänktedunu skrev 2021-09-26 19:25:46 följande:

    Haha ja det är ju väldigt kul. Tror jag ska ha beräknad mens 8 oktober. Det roliga är att jag plussade med första barnet 13 oktober men 8 år sedan.

    Så skulle vara en vecka ca mellan bf.


    Roligt med syskon som fyller år nära :) känns lite speciellt på något sätt, och fint. Håller tummarna för er!
  • Lövsångerska1991
    snøflinga skrev 2021-09-26 19:15:10 följande:

    Vad spännande att läsa om alls erfarenheter, känns så skönt att ha någon som förstår och är i samma sits!

    Just nu känner jag faktiskt lite som så att om jag inte är gravid så undrar jag verkligen vad som händer med min kropp. Jag har inte haft pms som jag brukar nästan på dagen innan mens. Mina bröst gör fortfarande svinont, blodådror syns och vårtgården har förändrats. Jag har varit ovanligt trött senaste veckan och idag grät jag till en tv serie, jag är inte den som gråter till tv och verkligen inte till just det avsnittet jag såg. Kom på mig själv med att tänka ?vad håller jag på med?!?, haha.

    Bim på tisdag så vill bara att nästkommande dagar ska gå snabbt nu. Jag borde, enligt det normala, få mensvärk imorgon redan om mens kommer på tisdag.


    Håller tummarna för dig :)
  • Lövsångerska1991
    Juli1990 skrev 2021-09-26 22:08:31 följande:

    Åh så roligt och spännande!! :) håller alla tummar jag kan! <3


    slo92 skrev 2021-09-26 22:01:54 följande:

    Gud vad spännande, håller tummarna att det är en graviditet på g! Jag hade också molvärk och en känsla av stelhet i nedre delen av magen som första symtom :)


    Tack snälla ni <3 sen har jag även varit galet trött senaste veckan. Hoppas så att jag inte är skendräktig!
  • Lövsångerska1991
    Willow89 skrev 2021-09-27 05:11:30 följande:

    Var verkligen tvungen att kissa nu, så gjorde ett test. Det är nog det svagaste strecket jag sett i hela mitt liv!! Men när jag jämför med det från i förrgår är det definitivt något där. Kanske spök? Vem vet.

    Hade varit skönt att få ett solklart svar, detta är ju så frustrerande!


    Med tanke på dina symtom är det säkert ett streck :) men kolla igen om någon dag, eller prova clearblue digital
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?